04İbrahim04
Asistan
Arkadaşlar 9 aydır s8 telefonumu alcantara kılıfla kullanıyorum ve biraz eskimeye başladı yeni bir kılıf almak istiyorum şeffaf ve çok ince olması önceliğim varmıdır böyle kılıf kullanan önerebilecek ??
Portre modu nerde ben göremedim ?Evet portre modu geldi ayrıca 3000tl ye çok avantajlı alınır
Seçmeli Odak adı altında geldi kameraya girip sağa doğru kaydırırsanız seçenekler arasında görünecektir.Portre modu nerde ben göremedim ?
Hocam daha önce vardı o ya 50 cm sınırı var ben portreye google camera çözümü buldum çok güzel portre cekiyor bir ona bakmanızı öneririmSeçmeli Odak adı altında geldi kameraya girip sağa doğru kaydırırsanız seçenekler arasında görünecektir.
Duymuştum ama siz diyince kurdum az önce kesinlikle çok daha iyi evetHocam daha önce vardı o ya 50 cm sınırı var ben portreye google camera çözümü buldum çok güzel portre cekiyor bir ona bakmanızı öneririm
Dostum yazılım kısmında özellikle mobil kısmın iç yüzeyine hakim birisiyim sana şöyle diyeyim google zaten bu android paketlerini ana bir yapi halinde bütün firmalara open source yani açık kaynak halinde dağıtıyor geri kalanı üreticilere kalmış isterlerse direk piyasaya sürerler bir kaç optimizasyon yapar yada samsung gibi büyük firmalar kendi kisilestirilmis arayüzlerini geliştirerek sunarlar şöyle bir şey diyeyim huawei in android 8 sürümü ile android 9 sürümü arasında ufak eklenti (saf android göre) ve rütuşlar dışında android 8 arayüzünden fark göremiyorum tabi iç çekirdek yapıları tamamen android 9 'ün api lerini kullanıyor ama onuda dediğim gibi google kendisi üretiyor bu firmalar tekrardan bu yapıları inşa etmiyor fakat samsung un android 8 ile 9 'ün arasında ki farka bakarsan çok büyük farklılıklar göreceksin samsung tasarıma önem veren ve şovu seven bir firma yazılım kısmında da böyle bir takıntısı var bu yüzden bu radikal değişiklikler güncelleme tarihlerini uzatabiliyor lafı çok uzattım biliyorum daha çok fazla anlatacak şey var ama bu kadari yeter diye umuyorumHuawei Pie güncellemesini vermeye başlamış. Ancak samsung 2019 da başlıyacakmış S8 e gelmesi 9 ay ı sürer gibi ??.
9.0 vereceklerse yeni arayüzüde vermeleri gerekiyor kalkıpta sırf S8 güncel kalmasın diye yeni yazılıma eski arayüzü giydirirlerse tepki alırlar baya, bunu onlarda biliyordur bence...Arkadaşlar internette yeni bir söylenti dolanıyor dün yeni experience ara yüzü tanıtıldı one UI ismiyle bu yeni arayüzün galaxy s8, s8+ ve Note 8 e gelmeyeceği söyleniyor ben bu haberde gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum ama haber güçlü bir teknoloji sitesi olan Tom's Guide tarafından doğrulandı eğer böyle bir şey olursa gerçekten Samsung'a olan güvenim sarsılır.
Haber kaynağı : Xda Developers
Ayrıca xda developers da haberde onlarda benim gibi düşünmüşler ve bu haberin gerçeğini Samsung mobil yetkililerinden öğrenip en yakın zamanda tekrardan paylaşacaklarını beklemede kalmamızı söylemişler.
Arama için telefon simgesine baş. Sağ yukarıda mikrofonun yanında üç nokta var oraya gir göreceksin Mesaj göster ve gizle butonunuMerhaba arkadaslar sms gelince aramalar kısmında kimin geldiği gösteriyor aramalar kısmına gözükmesi istemiyorum ne yapmam gerekir
Spigen Samsung Galaxy S8 Kavisli Tam Kaplayan Ekran Koruyucu Fiyatı bunu kullanıyorum şuan kılıfı birçok kez çıkarıp takmama rağmen hala sağlam duruyor tam yapıştığı için zaten problem çıkarmıyor ama çok ince ve dayanıksız çizikleri önler ama düşürmede faydası olmaz. Bende bu yüzden UV Glass spariş ettim bekliyorum bir çeşit sıvı yardımı ile ekrana tam yapıştığı için beklentim büyük açıkcası ama bakalım...Arkadaşlar s8 için güzel bir ekran koruyucu kullanan varmı ben artık köşelerden yapıştırmalı o boka para vermekten bıktım o 2-3 ayda çıkmaktan bıkmadı lütfen güzel bir ürün kullanan cevaplasın ekran koruyucunun cam olmasına gerek yok çizilmeleri önlese de olur
Uv glass ürünü gelince deneyimlerinizi yazabilir misiniz bende bir telefoncudan duymuştum bana 110₺ yaparım demişti bende güvenemedimSpigen Samsung Galaxy S8 Kavisli Tam Kaplayan Ekran Koruyucu Fiyatı bunu kullanıyorum şuan kılıfı birçok kez çıkarıp takmama rağmen hala sağlam duruyor tam yapıştığı için zaten problem çıkarmıyor ama çok ince ve dayanıksız çizikleri önler ama düşürmede faydası olmaz. Bende bu yüzden UV Glass spariş ettim bekliyorum bir çeşit sıvı yardımı ile ekrana tam yapıştığı için beklentim büyük açıkcası ama bakalım...
Ben AliExpress den 23₺ gibi bir fiyata aldım daha ucuzlarıda vardı ama güvenli satıcıdan almayı tercih ettim geri bildirimleri çoğunlukla iyi en fazla şikayet baloncuk bırakması ama düzgün şekilde uygulandığıda oda olmuyormuş bende uyguladığımda deneyimlerimi yazarım tahmini 15 gün sonra gelir diye düşünüyorum.Uv glass ürünü gelince deneyimlerinizi yazabilir misiniz bende bir telefoncudan duymuştum bana 110₺ yaparım demişti bende güvenemedim
Daha önce hiç yaşamadım farklı sim kart ilede aynı sıkıntıyı yapıyor mu ?arkadaşlar şebeke sorunu çeken varmı aranızda telefon açık ama maalesef ulaşılamıyor kapatıp açınca düzeliyor varmı aynı sorunu yaşayan