King Solomon
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Hızlı şarj olmuyor telefonum. Bu sorunla karşılaşan var mı? Normal şarj süresi 2 saatin üstüne çıkıyor.
Maksimum 1,30 saate şarj ediyorum kendi adaptörünü kullandığın halde böyleyse sorun var demektir şarja taktığında hızlı şarj ediliyor yazıyor mu ?Hızlı şarj olmuyor telefonum. Bu sorunla karşılaşan var mı? Normal şarj süresi 2 saatin üstüne çıkıyor.
Aynı problemi ne yazık ki bende yaşadım, servise verdim aciliyet belirterek 5 gün içerisinde garanti kapsamında soket değişimi yapıldı.Ayrıca yeni bir adaptör ve şarj kablosu verildi.Hızlı şarj olmuyor telefonum. Bu sorunla karşılaşan var mı? Normal şarj süresi 2 saatin üstüne çıkıyor.
Hocam sen öyle diyince bende baktım şimdi harbiden benimde hızlı şarj yazacağına kablo şarjı yazıyor 1 saat45 dk 1.50 dk da şarj ediyor servise verince garanti kapsamında dimi herşey ücret vermiyoruzAynı problemi ne yazık ki bende yaşadım, servise verdim aciliyet belirterek 5 gün içerisinde garanti kapsamında soket değişimi yapıldı.Ayrıca yeni bir adaptör ve şarj kablosu verildi.
benimde 2 kere değişti daha servisten alalı bir kaç ay oldu yine başladı soket sıkıntısı çoğunlukla kablosuz şarj kullanmama rağmen gidiyor ne yaparsan yapHocam sen öyle diyince bende baktım şimdi harbiden benimde hızlı şarj yazacağına kablo şarjı yazıyor 1 saat45 dk 1.50 dk da şarj ediyor servise verince garanti kapsamında dimi herşey ücret vermiyoruz
Bugün denedim adaptörü 2-3 defa fişe takıp cıkartırsanız hızlı şarj moduna geçiyor fakat buda can sıkıcı ileride hiç şarj olmama problemi olur mu siz yaşadınız mı ?benimde 2 kere değişti daha servisten alalı bir kaç ay oldu yine başladı soket sıkıntısı çoğunlukla kablosuz şarj kullanmama rağmen gidiyor ne yaparsan yap
AR-Emoji ve Super slow motion un gelmesi süper olmuş ya Türkiye'ye de 1 2 haftaya gelir, bu arada kullandığınız temanın ismi nedir?Bu sabah gelen guncelleme ile gereksiz ar emoji ve belki isimize yarayacak super slow motion ozelligi geldi. henuz ikisini de deneme sansim olmadi..
AR-Emoji ve Super slow motion un gelmesi süper olmuş ya Türkiye'ye de 1 2 haftaya gelir, bu arada kullandığınız temanın ismi nedir?
Evet garanti kapsamında yapıldı her hangi bir ücret ödemedimHocam sen öyle diyince bende baktım şimdi harbiden benimde hızlı şarj yazacağına kablo şarjı yazıyor 1 saat45 dk 1.50 dk da şarj ediyor servise verince garanti kapsamında dimi herşey ücret vermiyoruz
İlginç AR Emoji aktif değilEvet az önce bende kurdum şimdi AR Emojiye bakalım bi
Bende aktif durumda oluşturdum az önce hattaİlginç AR Emoji aktif değil
SS alabilir misiniz, Samsung apps deki AR Emoji oluşturucuyu indirdiniz mi?Bende aktif durumda oluşturdum az önce hatta
Tamam buldumSS alabilir misiniz, Samsung apps deki AR Emoji oluşturucuyu indirdiniz mi?
Aynen öyle s9 la s8 arasında ıris ve yüz tarama donanım olarak fark yok aynı donanım s9 yüz ve ıris birlikte kullanmayı yazilimla yapıyor bunu s8e güncelleme ile verebilir ama yapmıyorAr emoji s8 e tam anlamıyla gelmemiş. Sadece bir emoji oluşturuyor. S9 da ise siz konuşurken o emojide canlı olarak konuşuyor ve sizin hareketlerinizi yapıyor. Ar emoji hiç gelmeseymiş daha iyiymiş.
Pie da iki tema özelliği var fark ettiyseniz aşağıda hem light hemde dark tema ile çekilmiş ekran görüntüleri var ayrı tema özelliğinin geldiği de gösterilmişHome tuşuna basarak ekran kilitleme özelliği istiyordum geliyormuş iyi oldu bu ama ekran görüntüleri koyu tema ile çekilmiş sanırım ondan arayüz gözüme pek iyi gelmedi stock hali bu değildir umarım.
Bu üzücü bir durum ama sonuçta alacağız bu yönden bakalım ayrıca Samsung güncelleme konusunda baya hızlanmaya başladı bu sefer güncellemeler daha erken verebilir s9 serisi ile s8 serisi arasında o kadar uçuk bir fark yok optimizasyon süreci daha hızlı olacaktır s7 serisi ile s8 serisi arasında baya bir fark vardı.Biz oreo aldiktan 5 ay sonra s7 oreo aldı şimdi s9 pie alcak bize 5-6 ay sonra gelir.
Denedim suan ama ıris tarama roket gibi yine geçememiş onuYeni gelen güncellemeyle farkettiğim şahane bir özelliği söyliyim, yüz tanıma gece çok iyi çalışıyor. Normalde gece açmazdı fakat gece otomatik parlaklığı yükseltip yüzüğünü her türlü tanıyor.
videodaki gece modu galibaAndroid Pie ile ilgili video gelmiş ben nedense hiç beğenmedim
Evet gece modu beyaz temaya geçiş yapıyor ama bir çeşit hata olduğu için geçiş yapmadığını belirtiyor zaten daha ilk beta final sürüme kadar elbet geliştirilecektir umarım bu siyah tonlarda kalmaz arama, mesajlaşma ve ayarlar bölümü bu şekilde pek iyi durmuyorvideodaki gece modu galiba