Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
S8 de ekran yanmasi instagram hikaye oyunlarda kasma gibi sikayetler var bu sorunlar cogu telefonda var mi yoksa teknoloji şansı mı? Ha bu arada herhangi markanın fanboyu değilim samsung da kullandım s3-s4-s5-s6-s7 biraz sık değiştim karşılaştığım sorun telefonun kendi kendine reset atması oldu bir de oyunda aşırı ısınma
1 yılda 2 kere ekran değiştim ve 2 kere şarj soketi

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Android 8 ile gelen bildirim sorununu çözen var mı? Bildirim çubuğundan bildirimi silince uygulama ikonundaki sayılarda gidiyor.

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Android 8 ile gelen bildirim sorununu çözen var mı? Bildirim çubuğundan bildirimi silince uygulama ikonundaki sayılarda gidiyor.
Bu bir sorun değil Google Android Oreo ile birlikte notification çalışma serverisleri ni tamamen değiştirdi bu yüzden temizlenen bildirimi direk elden çıkartıyor remove ediyor eskiden ise sadece temizlenen bildirimi iptal ediyordu bu yüzden app hala bildirim uyarısını veriyordu

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Arkadaslar ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bide memnunmusunuz ben diamond proteck kullanıyorum peki siz ?

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Bugunlerde 6s ten s8!e gecmeyi dusunuyorum ama fikir verir misiniz
Kardeşim ben iphone 6 dan s8 e geçtim iphone 4 ten beri iphone kullanıyordum sana şu kadar söyleyeyim ekran performans kamera olarak süper bir cihaz bazı arkadaşlar ekrann yanması instagram şarj soketi falan yazmış ben ilk cıktığı gün aldım telefonu instagram dışında diğerlerini yaşamadım insan gibi kullandıktan sonra hiçbir problem olmaz telefonda ama ara sıra iosu özlemiyorum değil

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kardeşim ben iphone 6 dan s8 e geçtim iphone 4 ten beri iphone kullanıyordum sana şu kadar söyleyeyim ekran performans kamera olarak süper bir cihaz bazı arkadaşlar ekrann yanması instagram şarj soketi falan yazmış ben ilk cıktığı gün aldım telefonu instagram dışında diğerlerini yaşamadım insan gibi kullandıktan sonra hiçbir problem olmaz telefonda ama ara sıra iosu özlemiyorum değil
ekran yanması sorunu yaşamamak için normal kullanım yetiyor.ekran parlaklığını kısıkta kullanacak dış ortamda ekranı görememek insan gibi kullanmamak mı oluyor?veya şarj soketi arızası için şarj bitsede şarj etmemek mi gerekiyor?

bu sorunların hepsi üretici hatası zaten o yüzden ücretsiz değişim yapıldı.
bu benim şansızlığım cihazda kronik demiyorum ama böyle sorunlu cihazın satın alacaklara denk gelmesi ihtimalide var.

bir kez daha yaşarsam bu sorunlardan birisini zaten tüketici hakem heyetine başvurup üst modelini isteyeceğim yada ücret iadesi

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
ekran yanması sorunu yaşamamak için normal kullanım yetiyor.ekran parlaklığını kısıkta kullanacak dış ortamda ekranı görememek insan gibi kullanmamak mı oluyor?veya şarj soketi arızası için şarj bitsede şarj etmemek mi gerekiyor?

bu benim şansızlığım cihazda kronik demiyorum ama böyle sorunlu cihazın satın alacaklara denk gelmesi ihtimalide var.

bir kez daha yaşarsam bu sorunlardan birisini zaten tüketici hakem heyetine başvurup üst modelini isteyeceğim yada ücret iadesi
Sadece size özel yazmadım bütün şikayeti olnlara yazdım ekran yanması tabiki ekran hep tam parlaklığa konumluysa ve otomatik parlaklık kapalıysa her amoled cihazda oluşabilicek birşey fakat otomatik parlaklık ayarı daima açık kaldığında böyle bir sorun yaşanılıcağını sanmıyorum ben yaşamadım

Şarj soketinde yavaş çıkartılıp yavaş takılması gerekiliyor fakat bu sorunları üretici kabul ediyorsa inşallah yeni bir telefon gönderirler size çünkü çok can sıkıcı olaylar yaşamıssınız

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Bende de ekran sararması çıktı. Yakında servise götüreceğim. Cihaz 1 yıl oldu.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bende de ekran sararması çıktı. Yakında servise götüreceğim. Cihaz 1 yıl oldu.
Ekran yanmasi olacak

Son düzenleme:

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Note 9 'daki Yapay zeka özelliği S9 serisine gelecekmiş, biz 5 aydır S9 un özelliklerini bekliyoruz ama gelmedi ve belliki gelmicek. Sanırım artık S8 unutuldu yeni özellik beklentileri hayal oldu. Umarım yanılıyorumdur önümüzdeki günlerde s9 serisinin ve note 9 'daki Yapay zeka umarım gelir ?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 9 'daki Yapay zeka özelliği S9 serisine gelecekmiş, biz 5 aydır S9 un özelliklerini bekliyoruz ama gelmedi ve belliki gelmicek. Sanırım artık S8 unutuldu yeni özellik beklentileri hayal oldu. Umarım yanılıyorumdur önümüzdeki günlerde s9 serisinin ve note 9 'daki Yapay zeka umarım gelir ?
Satış stretejisi eğer s7 den bi itibar bütün üst segment telefonlara verirse note 9 la s9/plus satışları düşer ama ilerleyen zamanlarda verilebilir

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Valla ne diyelim ınş verilir diyelim benim bekle bekle umudum kalmadı artık daha Portre bile vermezken yapay zeka verirse saçma olur. Veya ikisinide verirse neden olmasın ??

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sadece size özel yazmadım bütün şikayeti olnlara yazdım ekran yanması tabiki ekran hep tam parlaklığa konumluysa ve otomatik parlaklık kapalıysa her amoled cihazda oluşabilicek birşey fakat otomatik parlaklık ayarı daima açık kaldığında böyle bir sorun yaşanılıcağını sanmıyorum ben yaşamadım

Şarj soketinde yavaş çıkartılıp yavaş takılması gerekiliyor fakat bu sorunları üretici kabul ediyorsa inşallah yeni bir telefon gönderirler size çünkü çok can sıkıcı olaylar yaşamıssınız
telefonu bedavaya almıyoruz malumun bozulmasın diye samsungun sağladığı ayarları bile kullanamayacaksam ne anladım 1020nit ekran parlaklığından!
pazarlarken 1020nit ekran parlaklığını öne atabiliyorsan bu parlaklıkta bozulmamasını sağlamalılar.
30 yaşımdayım bu yaşıma kadar kullandığım belkide 10 dan fazla telefon vardır sadece bunda şarj soketi sorununu yaşadım 1 yılda 2 kere

bıkınca kablosuz şarj aleti aldım zaten.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Samsung yeni zam yapmış, S8 4399 tl, S8 plus 4899 tl olmuş, diğer modellere de gelmiş tabiki ama ben bu zamın amacını anlayamadım dolar düşerken niye zam?

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Samsung un sitesine bakabilirsiniz, diğer teknoloji firmalarıda en kısa sürede zamı uygulayacaktır, S8 serisine de ve J7 serisine de geldi. SamsungWA üzerinden bakabilirsiniz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung yeni zam yapmış, S8 4399 tl, S8 plus 4899 tl olmuş, diğer modellere de gelmiş tabiki ama ben bu zamın amacını anlayamadım dolar düşerken niye zam?
Dolar duserken dedigin 5 6 aralığında dusen bir sey yok. Amacı falan yok. S8 çıktığındaki dolarla şimdiki dolar aynı değil.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bu samsung gerçekten alınmaz telefonu satarken iyi ama telefon bozulduğunda servisler rezalet. Telefonun kamerası odak yapmıyordu servise verdim sorun bulanamadı dediler teknisyeni çağırdım gösterdim tamam gördüm dedi sonra tekrar sorun bulunamadı diye geri çağırdılar 4. ye vercem bu gün ne olcak bilmiyorum her gelişimde de 2 bucuk saat sıra bekliyorum vermek için kümes gibi bir yer klima bile yok içerde fenalık geldi alacaklar arkadaşlar bu konuyuda düşünsün. iphone servislerinde böyle bir şey yok.

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
iyi geceler arkadaslar
samsung app te daha denemedim ama s9 daki ar emoji uygulamasi yayinlanmis simdi indiriyorum samsungun kendi uygulamasi hatta...
denemek isteyenler icin ismi
My emoji maker

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz genelde kırılmaz camlar hakkında çok kötü yorumlar var tam yapışmadığı için dokunmatik hassasiyetini bozuyormuş filan..

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bugün böyle küçük bir bug ile karşılaştım nedenini bir türlü anlayamadım birisinde edge panel açık diğerinde kapalı ama o şerit bir türlü gitmedi bir işlevide yok cihazı açıp kapamama rağmen gitmedi benimle aynı sorunu yaşayan oldumu sorun ne olabilir sizce

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180907-114246_Samsung Experience Home.jpg
    Screenshot_20180907-114246_Samsung Experience Home.jpg
    35.6 KB · Görüntüleme: 414
  • Screenshot_20180907-114301_Samsung Experience Home.jpg
    Screenshot_20180907-114301_Samsung Experience Home.jpg
    35.6 KB · Görüntüleme: 344

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bugün böyle küçük bir bug ile karşılaştım nedenini bir türlü anlayamadım birisinde edge panel açık diğerinde kapalı ama o şerit bir türlü gitmedi bir işlevide yok cihazı açıp kapamama rağmen gitmedi benimle aynı sorunu yaşayan oldumu sorun ne olabilir sizce
Güncelleme : Tema değişikliği yapınca sorun düzeldi.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefonu uzun süre kullanmış arkadaşlara soruyorum acaba amoled yanığı ortaya çıktı mı telefonunuzda ?