cmlsn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
bulamadım dediğin yeri kardeş daha açık yazarmısın yada ekran görüntüsü?Pil uzun gitsin istiyorsanız ekran süresi aldığımız kısımda android sistem var ona tıklatın alt kısımda arka planda çalışmasına izin ver butonu açık onu kapatın
bulamadım dediğin yeri kardeş daha açık yazarmısın yada ekran görüntüsü?
benim cihaz note 8 bende böyle birşey çıkmıyor sende oreo yüklü galiba note 8 daha oreo gelmediAşağıdaki tikli kısmı kapatın daha uzun şarjiniz gider
Ekli dosyayı görüntüle 35951
Aynen oreobenim cihaz note 8 bende böyle birşey çıkmıyor sende oreo yüklü galiba note 8 daha oreo gelmedi
Yukarda paylaştığım resmi uygulaAylardır test ediyorlar oreo yu göya. 5 dakikada %100 den 90 a indi şarjım mobil veride açık değil.
Android sistemini arka planda durdurmak sakat gibi geldi bana. Tecrübelerinizi paylaşır mısınızAşağıdaki tikli kısmı kapatın daha uzun şarjiniz gider
Ekli dosyayı görüntüle 35951
Android sistemini arka planda durdurmak sakat gibi geldi bana. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Oreo tabikiBeyler sizce oreo mu daha iyi oldu nougat daha mi iyiydi
Nougat daha iyiydi bence. Oreo nun bildirim sistemi hoşuma gitmedi. Ve şarjıda çok kötü.Beyler sizce oreo mu daha iyi oldu nougat daha mi iyiydi
Pil uzun gitsin istiyorsanız ekran süresi aldığımız kısımda android sistem var ona tıklatın alt kısımda arka planda çalışmasına izin ver butonu açık onu kapatın
Nougat daha iyiydi bence. Oreo nun bildirim sistemi hoşuma gitmedi. Ve şarjıda çok kötü.
Bende hiçbir sorun yok aksine iyileşmeler oldu Oreodan sonra.
Eskiden 5 saat alıyordum (hafta içi) şuan 5.5 saat. Fazla artış olmadı ama eksisi hiç yok.pil durumu nasıl sizde?
Eskiden 5 saat alıyordum (hafta içi) şuan 5.5 saat. Fazla artış olmadı ama eksisi hiç yok.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Hafta sonu(wifi, kısık ekran bluetooth kapalı) ise 6 saati geçiyor.
Android açık. Kapatınca daha iyi mi oluyormuş? Deneyimleyen var mı?
Her ülkeye ayrı ayrı geliyor. Onu internetten bulabilirsiniz ne zaman gelir diye arayarakArkadaşlar telefon arabistandan gelmişti bana hâlâ güncelleme gelmemiş ?