Transistor
Profesör
Benim Tough armor da var ondan.
--- Gönderi Güncellendi ---
Sıraya telefonu şılapp diye yapıştırıyorum ekran üstü. Arkadaşlarım napıyorsun diye bağırıyorlar.
Apple akıllı gizliyor samsung umursamıyorAnlamıyorum ben bütün siyasi kişiler apple kullanıyor apple da olmuyor da nasıl samsung da oluyor enteresan.
bi sorun çıkarmı? Yada duzeltilirmi güncelleme ile birlikte falan?O konuda da yazdığım gibi en çok kullanılan kelimeleri yazıyor. Herkes zamanında öyle yazmış. O da öyle tahmin ediyor
Çıkmaz bence. Ama denemek için bile yazmazsak iyi olur klavyede. Güncelleme ile düzeltilir birkaç haftaya benceKlavye sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu muhterem.sorunu.
bi sorun çıkarmı? Yada duzeltilirmi güncelleme ile birlikte falan?
Vayyy çakallar vayApple akıllı gizliyor samsung umursamıyor
Muhterem yaz ve çıkanlar tek tek tıkla.Klavyede ne sorunu var mış?
Muhterem yazınca pensilvanyadaki hain zatın adı çıkıyormuş tahminlerdeKlavyede ne sorunu var mış?
Tövbe tövbe ya rabbim ya. Bi yandan gülüyorum bi yandan sinirleniyorum saçmalığa bakar mısın arkadaş. Bu algı oyunundan öte başka bir şey değil.Muhterem yazınca pensilvanyadaki hain zatın adı çıkıyormuş tahminlerde
Bence en çok kullanılan kelime dediğim gibiTövbe tövbe ya rabbim ya. Bi yandan gülüyorum bi yandan sinirleniyorum saçmalığa bakar mısın arkadaş. Bu algı oyunundan öte başka bir şey değil.
Benim s7'mde de oluyorHa benim klavyede tahmin kapalı. Ama sadece S8'e özel değil herhalde?
muhtemelen genel samsung klavyesinde yasanan bir durum bu..Benim s7'mde de oluyor
Bilemiyorum ama ama google ya da samsung ikisinden biri algı oyunu yapıyor.Bence en çok kullanılan kelime dediğim gibi
Google klavyede olmuyormuş. Sadece bizim klavyelerdeBilemiyorum ama ama google ya da samsung ikisinden biri algı oyunu yapıyor.
Sorun çok fazla büyümese de hemen çözülse yoksa teller ile ilgili yada marka ile ilgili sorunlar çıkabilir. Umarım çıkmaz ama belli olmuyor o şerefsiz her yere oyun oynuyorsa.Bilemiyorum ama ama google ya da samsung ikisinden biri algı oyunu yapıyor.
Update gönderir samsung merak etmeyinSorun çok fazla büyümese de hemen çözülse yoksa teller ile ilgili yada marka ile ilgili sorunlar çıkabilir. Umarım çıkmaz ama belli olmuyor o şerefsiz her yere oyun oynuyorsa.
Ekranda ki yuvarlak izler hakkında ne düşünüyorsun? Servise göndermelik bir durum söz konusumu?Update gönderir samsung merak etmeyin
Hangi iz? Ben görmedimEkranda ki yuvarlak izler hakkında ne düşünüyorsun? Servise göndermelik bir durum söz konusumu?
Bu izden bahsediyorum.Telefonumda ekran tamamen temizken, kapalıyken,Güneş ışığında bir sürü büyük küçük yuvarlak şekiller var karışık yerlerde sebebi ne? (Ekran kirli ve kapalıyken hiç bir şekilde belli olmuyor ama iyice çok iyi bir şekilde temizlendiğinde güneş ışığı altında uygun açıda gözüküyorlar)
Gerek yok. Eğer giderse servise suya dayanıklılığı kaybolur ve küçücük bir şey için o özelliği kaybetmenize değmezBu izden bahsediyorum.
Peki teşekkürlerGerek yok. Eğer giderse servise suya dayanıklılığı kaybolur ve küçücük bir şey için o özelliği kaybetmenize değmez
Rica ederimPeki teşekkürler)
2 ay sonra anlasa ne olcak o telefon zaten 3 kere el degistirir kaybolur gider [emoji16]Daha sonra anlarlar ki root sayacını kandırmanın imkanı yok.
AynenO sayaç bir kere yükseldimi düşmesi imkansız![]()
Sıraya telefonu şılapp diye yapıştırıyorum ekran üstü. Arkadaşlarım napıyorsun diye bağırıyorlar.
Tam 1 haftadır s8 kullanıyorum ilk android telefonum olmasına rağmen gerçekten bir sıkıntıyla karşılaşmadım gayet keyifli bir kullanımı var 5.30 saat ile 6 saat arası ekran süresi alıyorum ama sorun değil hızlı şarj özelliği çok güzel çalışıyor iphonedan geçerken tereddütlerim olmadı değil ama doğru kararı verdiğimi düşünüyorum sanada tavsiye ederim diğer konular hakkında bilgim yok maalesef.kullanan arkadaşlar telefondan memnunmu tavsiye edilirmi söylerlerse sevinirim.İPhone 7 den geçmeyi düşünüyorum.Suudi arabistandaki tanıdığımdan sıfır blue coral S8 2200tl ya geliyor.suudi arabistanda 2 sene garantisi olsa da burada yok.Bir de güncellemeler 2-3 ay geç geliyormuş sanırım. bir de cihaz dual herhangi bir dezavantajı olurmu tek sim kart kullanan biri olarak ayrıca kutuda north afrıca mıddlle east sım card only yazıyor bunu satan kişi bir sıkıntı olmaz olursa iade ederiz dedi bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Hangi saniyede zarar görüyor? Ben göremedim.Tough armor için şöyle bir video var adam ekranı vuruyor kılıf takılıyken ekran zarar görüyor
1.14-1.24 arası ekranda beyaz noktalar olusuyorHangi saniyede zarar görüyor? Ben göremedim.