12.43.52 kurulu bende sorun yokUpdate sonrası ikon kaldırıldığı ve bu özelliğin 12.29.57 youtube sürümünü kurmak gerektiğini söylemişler Androidcentral da deniyorum detayları yazacağım bu
Xda da konusu var bazı kullanıcıları son sürümü de ekran görüntüsü vermiş onlarda da sorun yok bir bug olabilir ben de denemek istedim çünkü arkadaş format ata ata cihazdan soğuyacak çözelim mevzuyu [emoji4]12.43.52 kurulu bende sorun yok
Valla bende de sorun yok ama bende 2 gundur arastiriyorum yardimci olmak icin ingilizce turkce heryere baktim soyle bir mail var bideXda da konusu var bazı kullanıcıları son sürümü de ekran görüntüsü vermiş onlarda da sorun yok bir bug olabilir ben de denemek istedim çünkü arkadaş format ata ata cihazdan soğuyacak çözelim mevzuyu [emoji4]
Samsungda aynisini soyluyor ama ozaman bizde neden calisiyorXda da konusu var bazı kullanıcıları son sürümü de ekran görüntüsü vermiş onlarda da sorun yok bir bug olabilir ben de denemek istedim çünkü arkadaş format ata ata cihazdan soğuyacak çözelim mevzuyu [emoji4]
Geçmiş olsun hocamAz önce bende de kayboldu, artık bende de çıkmıyor nazar değdi
Benim merak ettiğim tam ekran uygulamalar bölümünde youtube uygulaması ikonu pasif mi ayarlanabilir miSamsungda aynisini soyluyor ama ozaman bizde neden calisiyor
Bende pasifBenim merak ettiğim tam ekran uygulamalar bölümünde youtube uygulaması ikonu pasif mi ayarlanabilir mi
Bu sekildeBenim merak ettiğim tam ekran uygulamalar bölümünde youtube uygulaması ikonu pasif mi ayarlanabilir mi
Evet pasifBende pasif
Çözeriz evvelAllah xda da çözenler var pc şarj bitti telefondan bakıyorum şimdi forumlarda ne demişlerHocam 4 5 defa format attım vaktimde pek yok sınava hazırlanıyorum bi çözüm yolu bulamadım böylede kullanılmıyor telefon ekranın bi önemi kalmıyor
Bence bir uygulama cakisiyo bende cok az sey kurulu oldugu icin ben sorun yasamiyorumÇözeriz evvelAllah xda da çözenler var pc şarj bitti telefondan bakıyorum şimdi forumlarda ne demişler
EBende pasif
Sağolun hocam 2 gündür uğraşıyorum bulamadım yolunu bütün güncellemeler tam uygulama güncellemeleri kaldırdım yine olmadıÇözeriz evvelAllah xda da çözenler var pc şarj bitti telefondan bakıyorum şimdi forumlarda ne demişler
Bende su sekildeE
Sağolun hocam 2 gündür uğraşıyorum bulamadım yolunu bütün güncellemeler tam uygulama güncellemeleri kaldırdım yine olmadı
Hayır öyle değil çünki daha hiç uygulama kurmadan baktım yine olmadıBence bir uygulama cakisiyo bende cok az sey kurulu oldugu icin ben sorun yasamiyorum
Telefondan sifirlaman cozum degil recovery modda kurman gerekiyorHayır öyle değil çünki daha hiç uygulama kurmadan baktım yine olmadı
Youtube screen shot larini atsana benim gibi aynimi ayarlarHayır öyle değil çünki daha hiç uygulama kurmadan baktım yine olmadı
O ne oluyor hocamTelefondan sifirlaman cozum degil recovery modda kurman gerekiyor
Uygulamalar youtube gir screen shot atO ne oluyor hocam
Bilgisayardan kurman lazim bixby+sesacma sonra power tusu recovery moda aliyorO ne oluyor hocam
[GALLERY=]Youtube screen shot larini atsana benim gibi aynimi ayarlar
[GALLERY=]Ekli dosyayı görüntüle 29815 Ekli dosyayı görüntüle 29816 Ekli dosyayı görüntüle 29815 Ekli dosyayı görüntüle 29816 Ekli dosyayı görüntüle 29815 Ekli dosyayı görüntüle 29816 Ekli dosyayı görüntüle 29815 Ekli dosyayı görüntüle 29816 [/GALLERY]
--- Gönderi Güncellendi ---
Onu hiç bilmiyorum bi çözüm yolu bulamazsam onu denerim
Bunun herhangi bi zararı varmı hocam yada ilerde güncelleme ile düzelecekse gerçekten daha fazla uğraşmak istemiyorum telefonu tekrar kurmaktan başım ağrıyor 2 gündür uygulamaları yükle kur
Bu yontemle duzeliyor ikinci yontem seyret birinci degil
Bi zarari yok recovery moda alip resetliyosun sadece sen bilirsin sikildiysan deneme senin icin gonderdimBunun herhangi bi zararı varmı hocam yada ilerde güncelleme ile düzelecekse gerçekten daha fazla uğraşmak istemiyorum telefonu tekrar kurmaktan başım ağrıyor 2 gündür uygulamaları yükle kur
Sağolun hocam ilgilendiğiniz için çok fazla kurdum derslerimi ihmal ettim daha pratik bi yol bulunur inşallahBi zarari yok recovery moda alip resetliyosun sadece sen bilirsin sikildiysan deneme senin icin gonderdim
Yintem basit kapat teli bixby tusu ses acma power ayni anda basili tut android logosu cikinca birak tuslari sonrasi videoda war iki tusa basiyosunSağolun hocam ilgilendiğiniz için çok fazla kurdum derslerimi ihmal ettim daha pratik bi yol bulunur inşallah
Çözüm bu büyük ihtimalle bi denermisiniz?Arkadaşlar çözümü buldim galiba, artık simgeyi kaldırmışlar cunki onun yerine parmakla ayarlama gelmiş, 2 parmakla birini yukarı birinin aşağı kaydırınca tam ekran oluyor,2 parmağıda birbirine çekince orjinal haline geri geliyor, bende de simge kayboldu.
Siz parmakla yapabiliyor musunuz bende olmuyorArkadaşlar çözümü buldim galiba, artık simgeyi kaldırmışlar cunki onun yerine parmakla ayarlama gelmiş, 2 parmakla birini yukarı birinin aşağı kaydırınca tam ekran oluyor,2 parmağıda birbirine çekince orjinal haline geri geliyor, bende de simge kayboldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Çözüm bu büyük ihtimalle bi denermisiniz?
Bende oluyor, tüm parmak hareketlerini deneyin, yanlış yapmış olabilirsiniz.Siz parmakla yapabiliyor musunuz bende olmuyor