Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Update sonrası ikon kaldırıldığı ve bu özelliğin 12.29.57 youtube sürümünü kurmak gerektiğini söylemişler Androidcentral da deniyorum detayları yazacağım bu

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
12.43.52 kurulu bende sorun yok
Xda da konusu var bazı kullanıcıları son sürümü de ekran görüntüsü vermiş onlarda da sorun yok bir bug olabilir ben de denemek istedim çünkü arkadaş format ata ata cihazdan soğuyacak çözelim mevzuyu [emoji4]

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Xda da konusu var bazı kullanıcıları son sürümü de ekran görüntüsü vermiş onlarda da sorun yok bir bug olabilir ben de denemek istedim çünkü arkadaş format ata ata cihazdan soğuyacak çözelim mevzuyu [emoji4]
Valla bende de sorun yok ama bende 2 gundur arastiriyorum yardimci olmak icin ingilizce turkce heryere baktim soyle bir mail var bide
Screenshot_20171115-212802.jpg

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Samsungda aynisini soyluyor ama ozaman bizde neden calisiyor

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Hocam 4 5 defa format attım vaktimde pek yok sınava hazırlanıyorum bi çözüm yolu bulamadım böylede kullanılmıyor telefon ekranın bi önemi kalmıyor
Çözeriz evvelAllah xda da çözenler var pc şarj bitti telefondan bakıyorum şimdi forumlarda ne demişler

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43

Davut hamza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Bu yontemle duzeliyor ikinci yontem seyret birinci degil
Bunun herhangi bi zararı varmı hocam yada ilerde güncelleme ile düzelecekse gerçekten daha fazla uğraşmak istemiyorum telefonu tekrar kurmaktan başım ağrıyor 2 gündür uygulamaları yükle kur

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bunun herhangi bi zararı varmı hocam yada ilerde güncelleme ile düzelecekse gerçekten daha fazla uğraşmak istemiyorum telefonu tekrar kurmaktan başım ağrıyor 2 gündür uygulamaları yükle kur
Bi zarari yok recovery moda alip resetliyosun sadece sen bilirsin sikildiysan deneme senin icin gonderdim

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Sağolun hocam ilgilendiğiniz için çok fazla kurdum derslerimi ihmal ettim daha pratik bi yol bulunur inşallah
Yintem basit kapat teli bixby tusu ses acma power ayni anda basili tut android logosu cikinca birak tuslari sonrasi videoda war iki tusa basiyosun

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Evet arkadaşlar ne kadar da hızlı şarj yapmasa da kablo şarj yapsa da bugün zirveyi gördüm
Screenshot_20171115-235317.png
Screenshot_20171115-235321.png

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar çözümü buldim galiba, artık simgeyi kaldırmışlar cunki onun yerine parmakla ayarlama gelmiş, 2 parmakla birini yukarı birinin aşağı kaydırınca tam ekran oluyor,2 parmağıda birbirine çekince orjinal haline geri geliyor, bende de simge kayboldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar çözümü buldim galiba, artık simgeyi kaldırmışlar cunki onun yerine parmakla ayarlama gelmiş, 2 parmakla birini yukarı birinin aşağı kaydırınca tam ekran oluyor,2 parmağıda birbirine çekince orjinal haline geri geliyor, bende de simge kayboldu.
Çözüm bu büyük ihtimalle bi denermisiniz?

Davut hamza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
--- Gönderi Güncellendi ---

Çözüm bu büyük ihtimalle bi denermisiniz?
Siz parmakla yapabiliyor musunuz bende olmuyor