nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
Yeni güncelleme gelecek sonra batarya performansı için Odin ile yükleyeceğim sıfırlanmış olsun ozaman s8 batarya durumunu göreceğim
daha önce bir kere olmuştu sizin gibi yaptım düzeldi. ama bu kez bayağı uğraştırdı.ara ara olmasıda canımı sıkmaya başladı.
sorun ne olabilir?
umarim bu sorunlari s9'da duzeltir samsung bu telefonu almama sebeblerimden birisi batarya idi.telefonu sertçe sallayin duzeliyor.
batarya performansi cidden dustu zaten dusuktu
umarim bu sorunlari s9'da duzeltir samsung bu telefonu almama sebeblerimden birisi batarya idi.
Pc den smart switch ile bilgisayarina yedegini alsan olur bence?Güncellemeden sonra bende ara yüzde kasmalar olmaya başladı? Sizde de varmi böyle şeyler? Factory reset atmak çözüm deniliyor ama factory reset atmakta istemiyorum şahsen o kadar uygulamayı fotoğrafı, videoyu tekrar indirmek çok uzun oluyor atmam da zaten şu koşullarda samsung cloud da 10 gb lik yedekleme yaptim ama 51 gb lik toplam kullanımim var o kadar dosya yedeklemeye sığımiyacağı gibi hepsi silinip gidicek, o yüzden factory reset atmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce ara yüzde bu tür kasmalar normal mi? 51 gb lik depolama alanı kullanıyorum, edge aydinlatması,senkorizasyon,always on display vb şeyler açık oluyor, normal mi yoksa anormallik varmı?
Marka nedir?Ekli dosyayı görüntüle 29769 Selamlar arkadaşlar bende s8 vardı sattım elimde ekran koruyucular kaldı hiç açılmamış 2 adet whatsapptan ulaşabilirsiniz kılıfla uyumludur 05414138806 istanbuldayım
Samsung s8Marka nedir?
Güzel şaka. Kılıfınkini sordum.Samsung s8
Bu ayarları kontrol edebilirsiniz ayarlar arama kısmına tam ekran yazın çıkarHayır hocam s8 lerde ayrıca bi ikon çıkıyor ekrana sığdırmak için o ikon bugün itibariyle çıkmamaya başdı
çok enteresan o ikona hiç dikkat etmedimEkli dosyayı görüntüle 29778 hocam burada gördüğüünüz ikondan bahsediyorum ayarları sıfırladm Yine olmadı programlar tam ekranda açılıyor Bunda bir problem yok YouTube'de tam ekran olmuyor yanlardan kırpılmış bir şekilde izliyorum videoları Normalde şu ikon çıkıyordu artık çıkmıyor bahsettiğim olay bu
Ekran cozunurluk ayarinda hdr seciliyse crop calismaz youtube da normal 720p 1080 p secin gelirEkli dosyayı görüntüle 29778 hocam burada gördüğüünüz ikondan bahsediyorum ayarları sıfırladm Yine olmadı programlar tam ekranda açılıyor Bunda bir problem yok YouTube'de tam ekran olmuyor yanlardan kırpılmış bir şekilde izliyorum videoları Normalde şu ikon çıkıyordu artık çıkmıyor bahsettiğim olay bu
Sag usteki 3 noktaya basin video cozunurlugunu 1080p ye getirinEkli dosyayı görüntüle 29778 hocam burada gördüğüünüz ikondan bahsediyorum ayarları sıfırladm Yine olmadı programlar tam ekranda açılıyor Bunda bir problem yok YouTube'de tam ekran olmuyor yanlardan kırpılmış bir şekilde izliyorum videoları Normalde şu ikon çıkıyordu artık çıkmıyor bahsettiğim olay bu
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam YouTube'deki videolar tam ekran olmuyor programlarda bir sorun yok
Dedigim yolla olmazsa Settings->Display->Full screen apps youtube acikmi bakin buda olmazsa youtube silin birkac onceki surumu kurup deneyinEkli dosyayı görüntüle 29778 hocam burada gördüğüünüz ikondan bahsediyorum ayarları sıfırladm Yine olmadı programlar tam ekranda açılıyor Bunda bir problem yok YouTube'de tam ekran olmuyor yanlardan kırpılmış bir şekilde izliyorum videoları Normalde şu ikon çıkıyordu artık çıkmıyor bahsettiğim olay bu
Hocam YouTube'deki videolar tam ekran olmuyor programlarda bir sorun yok
Hocaö tam olarak ne yapmam gerekiyor sinir olmuş durumdayım bu olaya sıfırladığım halde düzelmedi güncellemeyi kaldırdım yine düzelmediDedigim yolla olmazsa Settings->Display->Full screen apps youtube acikmi bakin buda olmazsa youtube silin birkac onceki surumu kurup deneyin
I had the same problem, I unistalled youtube and installed itback then it worked fine with the fullscreenHocam 720 p yaptım gelmedi crops dediğiniz yere tıkladım ekran viar moda girdi tam olarak ne yapmam gerekiyor telefonu sıfırladım yine düzelmedi
Hocaö tam olarak ne yapmam gerekiyor sinir olmuş durumdayım bu olaya sıfırladığım halde düzelmedi güncellemeyi kaldırdım yine düzelmedi
YouTube tam olarak kaldırılmıyor ki güncellemelerini kaldırdım bir daha yükledim düzelmedi maalesef Sizde de aynı sorun oldu muI had the same problem, I unistalled youtube and installed itback then it worked fine with the fullscreen
Youtube kaldirmis ve sonra tekrar kurmus duzelmis denermisin
Hocam Samsun'un içinde yüklü gelen Google Play'in birçok uygulamasını sildim acaba bundan yapıyor olabilir mi ama telefonu sıfırladım uygulamalar yüklü olduğu halde yine açmadı Problem nedir anlamış değilimI had the same problem, I unistalled youtube and installed itback then it worked fine with the fullscreen
Youtube kaldirmis ve sonra tekrar kurmus duzelmis denermisin
12.05.53 bu update dosyasi yapiyormus auto update kapatin diyor manuel update yapin diyorHocam 720 p yaptım gelmedi crops dediğiniz yere tıkladım ekran viar moda girdi tam olarak ne yapmam gerekiyor telefonu sıfırladım yine düzelmedi
Hocaö tam olarak ne yapmam gerekiyor sinir olmuş durumdayım bu olaya sıfırladığım halde düzelmedi güncellemeyi kaldırdım yine düzelmedi
Olabilir fabrika ayarlarina donun benim basima gelmedi sizin icin yabanci forumlara bakiyorumYouTube tam olarak kaldırılmıyor ki güncellemelerini kaldırdım bir daha yükledim düzelmedi maalesef Sizde de aynı sorun oldu mu
Hocam Samsun'un içinde yüklü gelen Google Play'in birçok uygulamasını sildim acaba bundan yapıyor olabilir mi ama telefonu sıfırladım uygulamalar yüklü olduğu halde yine açmadı Problem nedir anlamış değilim