Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bir soru sormak istiyorum. Yeni S8 satın aldım. Ram'in 633 mb ayrılmış diye gösteriyor...ve onu kullanamıyorsun...yani 4 gb'ın 633 mbını... neden böyle bir şey var bu ne anlama geliyor???

Grafik kartının da ram kullanması gerekiyor. Bilgisayarlardaki olay hala telefonlarda yok

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu yoğun bir kullanım da pek yok ama yinede durum bu ne diyorsunuz?
Screenshot_20171103-001727.png
Screenshot_20171103-001736.png

Erdem Yürekli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harici olarak bir "s pen" satın alsam (note 5'in spen'i -hepsiburadadan-) yeni aldığım galaxy S8'imde kullanabilir miyim acaba??

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Harici olarak bir "s pen" satın alsam (note 5'in spen'i -hepsiburadadan-) yeni aldığım galaxy S8'imde kullanabilir miyim acaba??
Ben işlemiyor diye biliyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu yoğun bir kullanım da pek yok ama yinede durum bu ne diyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 29293 Ekli dosyayı görüntüle 29294
S8'in bataryası kullandıkça açılıyor 3 gün olduysa gayet normal değerler.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250

Oyle olmus olsaydi note serisinin pek bi numarasi kalmazdi kanimca:))yanliz internette note kalemine benzer baska kalemler vardi.bende duzgun bir kalem alayim niyetindeydim.apple pen’e benzer.s pen cok kullanisli gelmedi bana.ince bisey ele mele oturmuyor.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250

Oyle olmus olsaydi note serisinin pek bi numarasi kalmazdi kanimca:))yanliz internette note kalemine benzer baska kalemler vardi.bende duzgun bir kalem alayim niyetindeydim.apple pen’e benzer.s pen cok kullanisli gelmedi bana.ince bisey ele mele oturmuyor.

yusaaydinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba bugün 0 galaxy s8 aldım ekranımın köşelerinde şöyle bir sorun bulunmakta;
garantiye yollamalımıyım sizce?
sadece beyaz ışık ve full parlaklık yapınca oluyor.
2E614d.jpg

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
merhaba bugün 0 galaxy s8 aldım ekranımın köşelerinde şöyle bir sorun bulunmakta;
garantiye yollamalımıyım sizce?
sadece beyaz ışık ve full parlaklık yapınca oluyor.
2E614d.jpg
Yine aynı konu, bu olay bir sorun veya ışık sızması değildir, bu ışığın edge yani kıvrımlı ekrandan dolayı yansıma yapmasından kaynaklanır ve sadece S8 modelinde değil tüm edge telefon modellerinde bulunur. Yani ışık ve camın fiziksel bir olayıdır.
S7, Note 8, S8 kullananlar kulüplerinin çoğunda eski mesajlara bakarsan bu konunun çokça tartışıldığını görürsün.
Zaten Samsung'un bu konuda bir açıklaması bulunuyor bildiğim kadarıyla, eğer istiyorsan bulup atabilirim.

Açıklamayı ekledim Note 8 kullananlar kulübüne atılmıştı.
23a64134de2d09dbb94c2171cc1fd599.jpg

yusaaydinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yine aynı konu, bu olay bir sorun veya ışık sızması değildir, bu ışığın edge yani kıvrımlı ekrandan dolayı yansıma yapmasından kaynaklanır ve sadece S8 modelinde değil tüm edge telefon modellerinde bulunur. Yani ışık ve camın fiziksel bir olayıdır.
S7, Note 8, S8 kullananlar kulüplerinin çoğunda eski mesajlara bakarsan bu konunun çokça tartışıldığını görürsün.
Zaten Samsung'un bu konuda bir açıklaması bulunuyor bildiğim kadarıyla, eğer istiyorsan bulup atabilirim.

Açıklamayı ekledim Note 8 kullananlar kulübüne atılmıştı.
23a64134de2d09dbb94c2171cc1fd599.jpg
Teşekkürler cevabınız için :)

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Bixby güncellemesi geldi arkadaşlar tamamiyle devre dışı bırakma eklenmiş ve iyileştirmeler söz konusu bilginize .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bir kac gun once bir sey deneyimledim zaten bu cihazin on kamerasi hep bir tuhafima gitmisti . S7 den daha dar açılı cekiyor 10 15 derece fark var gibi .

Birde S8 arka plandaki isigi patlatiyor daha fazla , S7 bir tik daha soluk cekiyor ama patlatmiyor . Kafelerde filan sıkıntı . Ben S7 nin on kamerasini tercih ederim .

On kamerada odaklama da gereksiz bence . O gün resmen rezillikti arkadasimin s7 siyle cekildik birde bende s8 var diyom [emoji3]

Dumangg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam. S8+ Kullanıcısıyım. Telefonun herşeyinden memnunum diyebilirim, tek sıkıntı kameramız. Gündüzleri çekim gayet iyi, ama otomatik mod'da gece çekimleri berbat bir halde. Bunu da geçebillirim, manuel modda çekimde iso alan derinliği vs bunu bir şekilde çözüyoruz, fakat instagrama gündüz dahi hikaye atmak bir işkence. kameradaki netlik yok gibi görüyorum, ve hikaye atmayı seven bir insan olarak instagramı kullanmaz oldum. Bunun çözümü, sebebi ne olabilir acaba? Çözümü var ise aydınlatırsanız sevinirim. Kameradaki netliği instagramda görememek üzücü.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Herkese selam. S8+ Kullanıcısıyım. Telefonun herşeyinden memnunum diyebilirim, tek sıkıntı kameramız. Gündüzleri çekim gayet iyi, ama otomatik mod'da gece çekimleri berbat bir halde. Bunu da geçebillirim, manuel modda çekimde iso alan derinliği vs bunu bir şekilde çözüyoruz, fakat instagrama gündüz dahi hikaye atmak bir işkence. kameradaki netlik yok gibi görüyorum, ve hikaye atmayı seven bir insan olarak instagramı kullanmaz oldum. Bunun çözümü, sebebi ne olabilir acaba? Çözümü var ise aydınlatırsanız sevinirim. Kameradaki netliği instagramda görememek üzücü.
Bende de aynı sorun var. İnsta hikayeler berbat çözünürlükte. Telefonun kamera uygulamasıyla çek sonra instaya hikaye at öyle daha iyi

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Bazı uygulamaları kaldırdım batarya performansı daha da arttı

a57a1f4a144fdcf52b90f353c0c6ed9b.jpg
2b8822a493e0b66a17554de5beb2e18d.jpg

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Herkese merhabalar. İngilizce Altyazılı veya tamamen ingizlice bir film indirmek istiyorum S8 cihazıma her türlü şekilde araştırdım ama bulamadım, bileniniz varsa lütfen yazabilirmi cidden çok önemli.

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Herkese merhabalar. İngilizce Altyazılı veya tamamen ingizlice bir film indirmek istiyorum S8 cihazıma her türlü şekilde araştırdım ama bulamadım, bileniniz varsa lütfen yazabilirmi cidden çok önemli.
Ben torrent kullanarak orjinal dilde indiriyorum.
Sonra turkcealtyazi.org sitesinden filmin ingilizce ya da isteğine göre türkçe altyazısını indiriyorum.(sitede ikisi de oluyo) Bu şekilde ingilizce olarak izliyorum.

Torent programı olarak utorrent kullanabilirsin ama ben onun yerine Flud(ad free) programını kullanıyorum daha fazla ayar içeriyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir kac gun once bir sey deneyimledim zaten bu cihazin on kamerasi hep bir tuhafima gitmisti . S7 den daha dar açılı cekiyor 10 15 derece fark var gibi .
Evet bariz daha dar açılı.
Ve mesela S7'de 4K sınırı yok S8'de 4K sınırı var 10 dakika
Teknik anlamnda S7'den geri kalıyor S8 yahu şu 4K meselesini bir çözseler.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ben torrent kullanarak orjinal dilde indiriyorum.
Sonra turkcealtyazi.org sitesinden filmin ingilizce ya da isteğine göre türkçe altyazısını indiriyorum.(sitede ikisi de oluyo) Bu şekilde ingilizce olarak izliyorum.

Torent programı olarak utorrent kullanabilirsin ama ben onun yerine Flud(ad free) programını kullanıyorum daha fazla ayar içeriyor.
Çok teşekkür ederim

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaslar s8 ekraninin kıvrimli sag ve sol tarafinin dokunmatik olmamasi nasil çozuluyor. Oyunlarda cok sikinti yaratiyo dokunamiyosun

Screamer_sss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de samsug s8 kullanıyorum ve denediğim iki ekran koruyucu da kullandiğim kiliflar ile uyumlu olmadi..bolluk ve dolayis ile dokunmatik sorunu yasadigimdan cikardim..spigen wallet kilif kullaniyorum ekran koruyucu kullanmadan .. kilif uyumlu ekran koruyucularin sayisinin artmasini bekliyorum :)

Bu kılıf ile birlikte...
Spigen Samsung Galaxy S8 Kılıf Slim Armor Orchid Gray - Fiyatı

Bu ekran koruyucuyu kullanıyorum...
Spigen Samsung Galaxy S8 Full Cover Kavisli Cam Ekran Fiyatı

Gayet memnunum. İki ürün birbiriyle çok uyumlu duruyor, herhangi bir sıkıştırma, kalkma, potluk vs. yapmıyor. Fiyatları da uygun ve hatta şu anda indirimdeler. Tavsiye ederim.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar siz de de oluyor mu bilmiyorum ama telefonu sabah şarjdan çekince 10 dk geçmeden hemen % 99 98 düşüyor . (Ama ekran süresinde 5.5 saati görüyorum) Lg kullanırken 1 saat düşmezdi siz de de böyle oluyor mu merak ediyorum (s8+ telefon)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
arkadaşlar siz de de oluyor mu bilmiyorum ama telefonu sabah şarjdan çekince 10 dk geçmeden hemen % 99 98 düşüyor . (Ama ekran süresinde 5.5 saati görüyorum) Lg kullanırken 1 saat düşmezdi siz de de böyle oluyor mu merak ediyorum (s8+ telefon)
Eski telefonum J5. %100 den 99a çok zor iniyordu ama %15 den sonra 5 dakikada %1 oluyordu. Sen genel ekran süresini dikkat al.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende de öyle.