BabaSchtroumpf
Asistan
gercekten ucuzmus aslinda teyzemlerin evine siparis versem ocakta turkiye'ye geldigimde alinirim bana 47 euro'ya geliyor amazonda 97 euro.gercekten hepsi burada 200 lira mi ?Dex suan hepsiburada da 200 tl kacirmayin
gercekten ucuzmus aslinda teyzemlerin evine siparis versem ocakta turkiye'ye geldigimde alinirim bana 47 euro'ya geliyor amazonda 97 euro.gercekten hepsi burada 200 lira mi ?Dex suan hepsiburada da 200 tl kacirmayin
Evetgercekten ucuzmus aslinda teyzemlerin evine siparis versem ocakta turkiye'ye geldigimde alinirim bana 47 euro'ya geliyor amazonda 97 euro.gercekten hepsi burada 200 lira mi ?
hocam bende 399,01 tl olarak gozukuyor %50 indirim yok.Evet
--- Gönderi Güncellendi ---
--- Gönderi Güncellendi ---
![]()
Ozaman üyelere ozeldir üye olup tekrar deneyin istersenizhocam bende 399,01 tl olarak gozukuyor %50 indirim yok.
Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayinhocam bende 399,01 tl olarak gozukuyor %50 indirim yok.
rica ederim ne kusuru uye olup oyle denicem.Tesekkurler bu aradaOzaman üyelere ozeldir üye olup tekrar deneyin isterseniz
--- Gönderi Güncellendi --
Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayin
yok hocam uye olup denedim yine 399,01 TL olarak gozukuyor bende.Bence o fiyat size ozel olabilir.Ozaman üyelere ozeldir üye olup tekrar deneyin isterseniz
--- Gönderi Güncellendi --
Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayin
Gold rengini kullanıyorum gayet memnunum daha premium bi görsellik kazandırıyor telefona, parmak izi her renkte olduğu gibi bırakıyor, senin kararın ama gold renginede bi incele derim.epeydır bu forumu takip ediyorum yorumları filan okuyorum. S8 plus sıyah almayı kesinleştirdim ama 3.469 TL olan siyah ürünü hepsi burada tükenmiş diğer renkleri var ama ben sevmedim nedense diğer renkleri. S8 fiyatları ise 3200 TL bandında duruyor hala. Sizce beklesem ucuzlar mı fiyatları yakın zamanda yada s8 i alsam 3200 TL civarına.
S8 ide alabilirsin ama takip ettiğin kadarıyla fazla bir ekran süresi vermiyor(8 saat civarı), s8 plus ne kadar ekran süresi veriyor bilmiyorum ama oda pek fazla vermiyordur, büyüklüğü eline ve bütçene uygunsa al yoksa almanı gerektiricek bi durum söz konusu değilepeydır bu forumu takip ediyorum yorumları filan okuyorum. S8 plus sıyah almayı kesinleştirdim ama 3.469 TL olan siyah ürünü hepsi burada tükenmiş diğer renkleri var ama ben sevmedim nedense diğer renkleri. S8 fiyatları ise 3200 TL bandında duruyor hala. Sizce beklesem ucuzlar mı fiyatları yakın zamanda yada s8 i alsam 3200 TL civarına.
epeydır bu forumu takip ediyorum yorumları filan okuyorum. S8 plus sıyah almayı kesinleştirdim ama 3.469 TL olan siyah ürünü hepsi burada tükenmiş diğer renkleri var ama ben sevmedim nedense diğer renkleri. S8 fiyatları ise 3200 TL bandında duruyor hala. Sizce beklesem ucuzlar mı fiyatları yakın zamanda yada s8 i alsam 3200 TL civarına.
Doldurmuş ara sıra o süreler toplanmışS8plus mı bu arkadaşım değerler yine de çok tuhaf maşallah diyorum
Bende maşallah diyorum tam 4 kez şarja takmışınIyimi sizce![]()
![]()
Tekrar baktımda 5 kez sarj edilmişGrafiğe göre 6 hesapladım
Bak sen kardeşime aynı durumdaymışız [emoji16]
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın arkadaşım güzel bir tercih yapmış olduğunuzu telefonu alınca daha iyi anlarsınız.Bugün s8 plus aldım. Alırım bir hayırlı olsun. Hepsi burada dan aldim siyah renk. 3469tl samsung tr garantili. Gelince ilk işim kılıf almak olacak. İlginç bir deneyim olacak şuan kargoda hadi hayırlısı.
yorumlarını beklyorum ... bir de nerden aldınız?Sonunda bekledigim ekran koruyucu ve 360 derece.Bakalim ne kadar kullanışlı![]()
Ekran filmi vasat filmsiz olarak da kullanılabilir bu sefer de üst bildirim ekranı aşağı çekme hareketi kısıtlanıyor. Bu kadar beklemeye vasat cıktı ama 5. Kattan at bisey olmayacak gibi ele dolgunluk hissi veriyor Aliexpress den almıştım ama tavsiye etmiyorum akşam hüsranı yaşıyorum [emoji21]yorumlarını beklyorum ... bir de nerden aldınız?
H&A markalı mı aldın birde kaç günde geldi?Ekran filmi vasat filmsiz olarak da kullanılabilir bu sefer de üst bildirim ekranı aşağı çekme hareketi kısıtlanıyor. Bu kadar beklemeye vasat cıktı ama 5. Kattan at bisey olmayacak gibi ele dolgunluk hissi veriyor Aliexpress den almıştım ama tavsiye etmiyorum akşam hüsranı yaşıyorum [emoji21]