Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Kojirox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benim s8+ da gost screen fark ettim bugün başka başına gelen var mı?
servis tek çözüm sanırım
Fotograf paylasabilirmisin arkadasim merak ettim samsung da boyle bi hata cikmasini belki bizdede vardir farketmemisizdir

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Fotograf paylasabilirmisin arkadasim merak ettim samsung da boyle bi hata cikmasini belki bizdede vardir farketmemisizdir
https://i.hizliresim.com/5GkgrA.jpg

başka bir telefonla çektim ama burdan belli olmuyor çok.
normalde çok daha belirgin

hatta sıklıkla oynaduğım clash royale in oyun içindeki bir imoji göndermek için basılan yer bildiğin ekranın yuvarlakla işaretlediğim yerinde kaldı
uzunlamasınada paralel olarak 2 çizgi gidiyor.

daha net nasıl görüntülerim bilmiyorum farklı kamera ile

pc değilde s8 veya s8+ ın ekranından bu fotografa bakarsan daha iyi anlaşılıyor ghost screen

5GkgrA.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
https://i.hizliresim.com/5GkgrA.jpg

başka bir telefonla çektim ama burdan belli olmuyor çok.
normalde çok daha belirgin

hatta sıklıkla oynaduğım clash royale in oyun içindeki bir imoji göndermek için basılan yer bildiğin ekranın yuvarlakla işaretlediğim yerinde kaldı
uzunlamasınada paralel olarak 2 çizgi gidiyor.

daha net nasıl görüntülerim bilmiyorum farklı kamera ile

pc değilde s8 veya s8+ ın ekranından bu fotografa bakarsan daha iyi anlaşılıyor ghost screen

5GkgrA.jpg
Vay arkadaş ne çok sorun yaşadın telefonla.
En kısa zamanda servise götür ilgilenirler.

tnrskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar spigen kılıf ve ekran koruyucu aldım ve kısa zamanmda kalkma yaptı kılıflarla uyumlu ekran koruyucu bilen varmı s8 plus için teşekkürler.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ghost screen amoledde olmaz ki eminmisin
teknik olarak ghost screen olmayabilir ama yaşadığım sorun bir oyundaki arayüzün ekranda takılı kalması.
sohbet etme baloncuğu ve çizgileri ekranda kaldı açık renklerde belli oluyor.arkaplanmış gibi

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Uzun zamandır oynamıyorum şu royali yükleyip deneyim bir xiaomi mi note 2 de de olmuştu bende sonucu yazarım

Reaksiyon puanı
5,173
teknik olarak ghost screen olmayabilir ama yaşadığım sorun bir oyundaki arayüzün ekranda takılı kalması.
sohbet etme baloncuğu ve çizgileri ekranda kaldı açık renklerde belli oluyor.arkaplanmış gibi
Amoled yanığı derhal servise götürün...

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Amoled yanığı derhal servise götürün...
ekran değişiminde su geçirmezlik zarar görür mü öyle birşey okumuştum diye hatırlıyorum ama üretim kaynaklı bir sorun yüzünden su geçirmezlik gibi önemli bir özellikten mahrum kalmayı ben kabul etmem,sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?

Reaksiyon puanı
5,173
ekran değişiminde su geçirmezlik zarar görür mü öyle birşey okumuştum diye hatırlıyorum ama üretim kaynaklı bir sorun yüzünden su geçirmezlik gibi önemli bir özellikten mahrum kalmayı ben kabul etmem,sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?
Ekranda açıklık olursa fotosunu çekin bi köşede dursun ve sonra servise itraz edin amoled yanığı daha tehlikeli

Reaksiyon puanı
5,173
tam olarak anlayamadı ekranda açıklık yoko_O tehlikeli derken neyi kastettiniz
Iç ekran değişiminden sonra olabiliyor ve ardından cihazın su geçirdiğini idda ediyorlar siz dediğim gibi telefonu servise vermeden önce fotoğrafda tarihde çıkacak şekilde fotosunu çekin ardından teli aldığında açıklık varsa servise itraz edersin

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Clash royal yükledim menüler arası geçiş aç kapa yaptım sorun yok inşallah sizin cihazda da sorun çözülür.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Clash royal yükledim menüler arası geçiş aç kapa yaptım sorun yok inşallah sizin cihazda da sorun çözülür.
oyunla alakası yoktur bundan önce ip6s kullanıyordum 2 yıldır oynadığım oyun,daha 2 aylık cihazda böyle bir sorun yaşadığımdan cihazdanda soğudum açıkçası para iadesi olsa tekrar almam s8+.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
oyunla alakası yoktur bundan önce ip6s kullanıyordum 2 yıldır oynadığım oyun,daha 2 aylık cihazda böyle bir sorun yaşadığımdan cihazdanda soğudum açıkçası para iadesi olsa tekrar almam s8+.
oyunu s8+ ile kullanan arkadaşımı da aradım onda da öyle bir sorun olmadığını paylaştı sonuç olarak oyunda tabiki problem yoktur bende 3 yıldır bir çok cihazda oynuyorum umarım sorunun çözülür.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar evkurdan taksitle alınan bir telefonu ikinci el olarak almak sizce bir sıkıntı yaratır mı? daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

elvin007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sizce s8 e 200Tl param catmiyor(Ithalat garantili) onun yerine One Plus 5 almak mantikliimi?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Dostlar benim telefon durup dururken bir kere titriyor. Bildirimde gelmiyor nedenini anlayamadım. Açıp kapadım yine aynı. Son 2 gündür böyle daha önce 2 aydır kullandım hiç olmadı.

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
@elvin007 Bence telefn için boşuna kasma kendini dostum Al tabii ki one plus 5 i Çok iyi bir telefon bence

Mura_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar benim telefon durup dururken bir kere titriyor. Bildirimde gelmiyor nedenini anlayamadım. Açıp kapadım yine aynı. Son 2 gündür böyle daha önce 2 aydır kullandım hiç olmadı.
Bakmadığın bildirim varsa sana hatırlatıyor sanırım olay bu.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Revolution OS S8 için Rom çıkarsa ki aradım bulamadım anında Root atıcam

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Eylül ayına ait güvenlik güncelleştirmesi gelmedi acaba gelmemesinin sebebi 7.1.1 gelecek olması olabilir mi bir duyum var mı?

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
iyi gunler,i5, galaxy a 2016 ve son olarak i5s kullanan biri olarak s8 almak istiyorum bu yuzden forum'u uzun zamandir takip ediyorum.Okudugum kadari ile cihaz da batarya'nin cabuk bitmesi halinde bi kronik sorun yok.s8 su anda magazalarda en dusuk fiyat 678,90 euro, ben s9'un cikmasini bekliyip fiyatin biraz daha ucuzlamasini beklicem cunku fiyat hala pahali.Laptop'umda artik eskidigi icin bi tane'de dex almak istiyorum.Sizce dex 2 gibi bir sey gelir mi? internetten okudugum kadari ile dex'te yapabildiklerimiz biraz sinirliymis. dex2 gelirse butcemi zorlayip s9 ile birlikte almak sizce daha mantikli mi olur?

M

Murat Burç

SDN Okuru
iyi gunler,i5, galaxy a 2016 ve son olarak i5s kullanan biri olarak s8 almak istiyorum bu yuzden forum'u uzun zamandir takip ediyorum.Okudugum kadari ile cihaz da batarya'nin cabuk bitmesi halinde bi kronik sorun yok.s8 su anda magazalarda en dusuk fiyat 678,90 euro, ben s9'un cikmasini bekliyip fiyatin biraz daha ucuzlamasini beklicem cunku fiyat hala pahali.Laptop'umda artik eskidigi icin bi tane'de dex almak istiyorum.Sizce dex 2 gibi bir sey gelir mi? internetten okudugum kadari ile dex'te yapabildiklerimiz biraz sinirliymis. dex2 gelirse butcemi zorlayip s9 ile birlikte almak sizce daha mantikli mi olur?
Dex 2 gelmez gelirse de Dex'den giriş çıkış dışında bir farki olmaz Dex'e yazılım güncellemesi verip yapabildiklerini artırırlar bence dex bir bilgisayarin yerini pek tutamaz ne yapıyorsunuz bilgisayarda ?

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Dex 2 gelmez gelirse de Dex'den giriş çıkış dışında bir farki olmaz Dex'e yazılım güncellemesi verip yapabildiklerini artırırlar bence dex bir bilgisayarin yerini pek tutamaz ne yapıyorsunuz bilgisayarda ?
ben sizin yorumlarinizi hemen hemen hepsini okudum s8 konusunda, bu yuzden sizin tavsiyeleriniz benim icin onemli cunku bu konuda baya bilgilisiniz.Benim bilgisayarda yaptiklarim world,youtube,film izlemek,bi de gazete okumak o yuzden yeni bi bilgisayar almak yerine,elimde bulunan ekran,klavye ve mouse'u kullanarak bi tane dex almak bana maliyet acisindan daha uygun.Dex olmasa oneplus 5 ile s8 arasinda secim yapmak daha zor olucakti benim icin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
ben sizin yorumlarinizi hemen hemen hepsini okudum s8 konusunda, bu yuzden sizin tavsiyeleriniz benim icin onemli cunku bu konuda baya bilgilisiniz.Benim bilgisayarda yaptiklarim world,youtube,film izlemek,bi de gazete okumak o yuzden yeni bi bilgisayar almak yerine,elimde bulunan ekran,klavye ve mouse'u kullanarak bi tane dex almak bana maliyet acisindan daha uygun.Dex olmasa oneplus 5 ile s8 arasinda secim yapmak daha zor olucakti benim icin.
2000'e eli ayağı düzgün bir telefon(veya OnePlus 5) +iPad Pro veya Tab S3 alsan (iPad Pro çok daha güçlü (güç olarak S8'i de siliyor haritadan) ) bütçe baya yükseliyor ama böyle düşün birde
World YouTube işlerini halledersin tablette
--- Gönderi Güncellendi ---
iPad Pro'da elindeki fare ve klavye çalışmaz.
Ama şimdi düşündüm de dex mantıklı gibi geliyor daha ucuza ihtiyaçlarını karşılayabilir.
Dex eve bağımlı kalır ama söyleyeyim çünkü klavye dex fare onları taşımazsın taşısan bile bağlayacak televizyon bulamazsın ayrıca dex olmadan S8'den dexsiz bir PC kurulumu yapabilirsin Hardware Plus dex olmadan S8'i PC yaptık videosunu bir izle