Kojirox
Öğrenci
Fotograf paylasabilirmisin arkadasim merak ettim samsung da boyle bi hata cikmasini belki bizdede vardir farketmemisizdirbenim s8+ da gost screen fark ettim bugün başka başına gelen var mı?
servis tek çözüm sanırım
Fotograf paylasabilirmisin arkadasim merak ettim samsung da boyle bi hata cikmasini belki bizdede vardir farketmemisizdirbenim s8+ da gost screen fark ettim bugün başka başına gelen var mı?
servis tek çözüm sanırım
https://i.hizliresim.com/5GkgrA.jpgFotograf paylasabilirmisin arkadasim merak ettim samsung da boyle bi hata cikmasini belki bizdede vardir farketmemisizdir
Vay arkadaş ne çok sorun yaşadın telefonla.https://i.hizliresim.com/5GkgrA.jpg
başka bir telefonla çektim ama burdan belli olmuyor çok.
normalde çok daha belirgin
hatta sıklıkla oynaduğım clash royale in oyun içindeki bir imoji göndermek için basılan yer bildiğin ekranın yuvarlakla işaretlediğim yerinde kaldı
uzunlamasınada paralel olarak 2 çizgi gidiyor.
daha net nasıl görüntülerim bilmiyorum farklı kamera ile
pc değilde s8 veya s8+ ın ekranından bu fotografa bakarsan daha iyi anlaşılıyor ghost screen
![]()
alalı daha 2 ay olduVay arkadaş ne çok sorun yaşadın telefonla.
En kısa zamanda servise götür ilgilenirler.
Ghost screen amoledde olmaz ki eminmisinbenim s8+ da gost screen fark ettim bugün başka başına gelen var mı?
servis tek çözüm sanırım
teknik olarak ghost screen olmayabilir ama yaşadığım sorun bir oyundaki arayüzün ekranda takılı kalması.Ghost screen amoledde olmaz ki eminmisin
Amoled yanığı derhal servise götürün...teknik olarak ghost screen olmayabilir ama yaşadığım sorun bir oyundaki arayüzün ekranda takılı kalması.
sohbet etme baloncuğu ve çizgileri ekranda kaldı açık renklerde belli oluyor.arkaplanmış gibi
ekran değişiminde su geçirmezlik zarar görür mü öyle birşey okumuştum diye hatırlıyorum ama üretim kaynaklı bir sorun yüzünden su geçirmezlik gibi önemli bir özellikten mahrum kalmayı ben kabul etmem,sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?Amoled yanığı derhal servise götürün...
Ekranda açıklık olursa fotosunu çekin bi köşede dursun ve sonra servise itraz edin amoled yanığı daha tehlikeliekran değişiminde su geçirmezlik zarar görür mü öyle birşey okumuştum diye hatırlıyorum ama üretim kaynaklı bir sorun yüzünden su geçirmezlik gibi önemli bir özellikten mahrum kalmayı ben kabul etmem,sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?
tam olarak anlayamadı ekranda açıklık yokEkranda açıklık olursa fotosunu çekin bi köşede dursun ve sonra servise itraz edin amoled yanığı daha tehlikeli
Iç ekran değişiminden sonra olabiliyor ve ardından cihazın su geçirdiğini idda ediyorlar siz dediğim gibi telefonu servise vermeden önce fotoğrafda tarihde çıkacak şekilde fotosunu çekin ardından teli aldığında açıklık varsa servise itraz edersintam olarak anlayamadı ekranda açıklık yoktehlikeli derken neyi kastettiniz
oyunla alakası yoktur bundan önce ip6s kullanıyordum 2 yıldır oynadığım oyun,daha 2 aylık cihazda böyle bir sorun yaşadığımdan cihazdanda soğudum açıkçası para iadesi olsa tekrar almam s8+.Clash royal yükledim menüler arası geçiş aç kapa yaptım sorun yok inşallah sizin cihazda da sorun çözülür.
oyunu s8+ ile kullanan arkadaşımı da aradım onda da öyle bir sorun olmadığını paylaştı sonuç olarak oyunda tabiki problem yoktur bende 3 yıldır bir çok cihazda oynuyorum umarım sorunun çözülür.oyunla alakası yoktur bundan önce ip6s kullanıyordum 2 yıldır oynadığım oyun,daha 2 aylık cihazda böyle bir sorun yaşadığımdan cihazdanda soğudum açıkçası para iadesi olsa tekrar almam s8+.
Bakmadığın bildirim varsa sana hatırlatıyor sanırım olay bu.Dostlar benim telefon durup dururken bir kere titriyor. Bildirimde gelmiyor nedenini anlayamadım. Açıp kapadım yine aynı. Son 2 gündür böyle daha önce 2 aydır kullandım hiç olmadı.
Aynen ayarlardan kapatılabilirBakmadığın bildirim varsa sana hatırlatıyor sanırım olay bu.
Dex 2 gelmez gelirse de Dex'den giriş çıkış dışında bir farki olmaz Dex'e yazılım güncellemesi verip yapabildiklerini artırırlar bence dex bir bilgisayarin yerini pek tutamaz ne yapıyorsunuz bilgisayarda ?iyi gunler,i5, galaxy a 2016 ve son olarak i5s kullanan biri olarak s8 almak istiyorum bu yuzden forum'u uzun zamandir takip ediyorum.Okudugum kadari ile cihaz da batarya'nin cabuk bitmesi halinde bi kronik sorun yok.s8 su anda magazalarda en dusuk fiyat 678,90 euro, ben s9'un cikmasini bekliyip fiyatin biraz daha ucuzlamasini beklicem cunku fiyat hala pahali.Laptop'umda artik eskidigi icin bi tane'de dex almak istiyorum.Sizce dex 2 gibi bir sey gelir mi? internetten okudugum kadari ile dex'te yapabildiklerimiz biraz sinirliymis. dex2 gelirse butcemi zorlayip s9 ile birlikte almak sizce daha mantikli mi olur?
ben sizin yorumlarinizi hemen hemen hepsini okudum s8 konusunda, bu yuzden sizin tavsiyeleriniz benim icin onemli cunku bu konuda baya bilgilisiniz.Benim bilgisayarda yaptiklarim world,youtube,film izlemek,bi de gazete okumak o yuzden yeni bi bilgisayar almak yerine,elimde bulunan ekran,klavye ve mouse'u kullanarak bi tane dex almak bana maliyet acisindan daha uygun.Dex olmasa oneplus 5 ile s8 arasinda secim yapmak daha zor olucakti benim icin.Dex 2 gelmez gelirse de Dex'den giriş çıkış dışında bir farki olmaz Dex'e yazılım güncellemesi verip yapabildiklerini artırırlar bence dex bir bilgisayarin yerini pek tutamaz ne yapıyorsunuz bilgisayarda ?
2000'e eli ayağı düzgün bir telefon(veya OnePlus 5) +iPad Pro veya Tab S3 alsan (iPad Pro çok daha güçlü (güç olarak S8'i de siliyor haritadan) ) bütçe baya yükseliyor ama böyle düşün birdeben sizin yorumlarinizi hemen hemen hepsini okudum s8 konusunda, bu yuzden sizin tavsiyeleriniz benim icin onemli cunku bu konuda baya bilgilisiniz.Benim bilgisayarda yaptiklarim world,youtube,film izlemek,bi de gazete okumak o yuzden yeni bi bilgisayar almak yerine,elimde bulunan ekran,klavye ve mouse'u kullanarak bi tane dex almak bana maliyet acisindan daha uygun.Dex olmasa oneplus 5 ile s8 arasinda secim yapmak daha zor olucakti benim icin.