Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

zeybaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme nasıldır kasma donma yapıyor mu pil ömrüne etkisi nasıldır sizce yapalım mı

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Screenshot_20170814-202926.png

Güncelleme geldi helal olsun Samsung a evet biraz gecikiyor ama iPhone gibi boş güncellemeler yayınlamıyor.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bana hep ay sonlarina dogru geliyor ... sizlerden bakalim nasil yorumlar gelecek..

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ben hiçbir güncelleme yapmıyorum tek sorun şu galeri uygulamasını güncellesinler resim açarken deli gibi kasıyor

Ramazan Davran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaslar öncelikle herkese meraba s8 almayı düşünüyorum ama kafama takılan 1-2 sorun var yazarsanız sevinirim.

1- instagram da hikaye atınca biz düzgün görürken karsı tarftan acan bir takipçi mesela ekranın 18.9 oldugu için farklı görüyormus aynı sekılde bızde onlarınkını oyle görüyormusuz dogru mudur ? bide bir yerde biri yazmıstı youtube da video izlerken mesela altyazılar ekrana sıgmıyormus dogrumudur?

2- daha once s7 edge de kullanmıstım birkaç oyunda takılmalar oluyordu çok fazla mobil oyun oynayan biri degilim evde konsoldan oynuyorum sürekli , osm(online soccer maneger) tas patlasın 100 mb lık bir oyun belki burda oynayanda vardır. oyunda kadro dizerken veya antrenmana sokarken agır ilerliyor kardesımde gm4 vardı daha hızlıydı aynısı top eleven ıcınde gecerli , sonra iphone 7 kullanmıstım hiç bir sorun yasamamıstım sizce s8 de bu sorunlar var mıdır ?

3- son olarak bır sekılde s8 i kenara koyup yenı ıphone mu bekleyeyım dıyorum ama onun da fıyatı bellı degıl :)

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
arkadaslar öncelikle herkese meraba s8 almayı düşünüyorum ama kafama takılan 1-2 sorun var yazarsanız sevinirim.

1- instagram da hikaye atınca biz düzgün görürken karsı tarftan acan bir takipçi mesela ekranın 18.9 oldugu için farklı görüyormus aynı sekılde bızde onlarınkını oyle görüyormusuz dogru mudur ? bide bir yerde biri yazmıstı youtube da video izlerken mesela altyazılar ekrana sıgmıyormus dogrumudur?

2- daha once s7 edge de kullanmıstım birkaç oyunda takılmalar oluyordu çok fazla mobil oyun oynayan biri degilim evde konsoldan oynuyorum sürekli , osm(online soccer maneger) tas patlasın 100 mb lık bir oyun belki burda oynayanda vardır. oyunda kadro dizerken veya antrenmana sokarken agır ilerliyor kardesımde gm4 vardı daha hızlıydı aynısı top eleven ıcınde gecerli , sonra iphone 7 kullanmıstım hiç bir sorun yasamamıstım sizce s8 de bu sorunlar var mıdır ?

3- son olarak bır sekılde s8 i kenara koyup yenı ıphone mu bekleyeyım dıyorum ama onun da fıyatı bellı degıl :)
Bence yeni iphone u bekle. Fiyatı yüksek olursa s8 alırsın

hakan-kerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Bence yeni iphone u bekle. Fiyatı yüksek olursa s8 alırsın

Yeni iPhone'un fiyatının 5500 liradan yüksek olmama gibi bir şansı yok çünkü onuncu yıl özel telefon. Eğer o kadar bütün varsa bekle tabi ama s8 de alabilirsin. Bahsettiğin sorunlar büyük ihtimalle optimizasyon sorunlarıdır ve telefondan değil de oyundan kaynaklıdır.

hakan-kerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni iPhone'un fiyatının 5500 liradan yüksek olmama gibi bir şansı yok çünkü onuncu yıl özel telefon. Eğer o kadar bütün varsa bekle tabi ama s8 de alabilirsin. Bahsettiğin sorunlar büyük ihtimalle optimizasyon sorunlarıdır ve telefondan değil de oyundan kaynaklıdır.
Bütçen varsa demek istemiştim ama düzenleyemiyorum nedense.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Hepsiburada dan spigen curved crystal+nano fit şeffaf kılıf aldım ekran koruyucu takma becerim rezalet olmasina ragmen sadece bi kac noktada igne ucu kadar baloncuk kaldi dert degil ikisinden de cok memnunum tavsiye ederim instagram konusu dogrudur ben bazen sikinti yasiyorum

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Hepsiburada dan spigen curved crystal+nano fit şeffaf kılıf aldım ekran koruyucu takma becerim rezalet olmasina ragmen sadece bi kac noktada igne ucu kadar baloncuk kaldi dert degil ikisinden de cok memnunum tavsiye ederim instagram konusu dogrudur ben bazen sikinti yasiyorum
Instagramda hikaye kismi ekran oranlarindan dolayi sıkıntılı ve ben bunun kısa vadede düzeleceğini düşünmüyorum ..

hakan-kerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ekran koruyucu ekranı güneş altında iyi gösteriyor mu ve dokunmatik konusunda bir sıkıntı yaşadın mı? Şu an kullandığım ekran koruyucu ile güneş altında göremiyorum ekranı Curved Crystal ile de aynı sorunu yaşar mıyım?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende
Butun teller 18:9 olmali bence :p gecen elime aldigim 16:9 luk telefon bana cok garip geldi alismisim dar govdeye
LG G6'nın ekranı 18:9, s8'in ekranı 18.5/9. Ufak da olsa bir fark var yanlış olmasın. :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ekran koruyucu ekranı güneş altında iyi gösteriyor mu ve dokunmatik konusunda bir sıkıntı yaşadın mı? Şu an kullandığım ekran koruyucu ile güneş altında göremiyorum ekranı Curved Crystal ile de aynı sorunu yaşar mıyım?

LG G6'nın ekranı 18:9, s8'in ekranı 18.5/9. Ufak da olsa bir fark var yanlış olmasın. :)

Ekran koruyucu maalesef hdr olmadığından biraz parlıyor ne takarsan tak nano jelatin bile parlıyor sadece kendi ekranı opak ama zaten çok büyük bir sıkıntı çıkarmaz

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Siz ısınma sorununu nasil yasiyosunuz ya? Yemin ederim şahit olmadim ısıya nba2k17 need for speed real racing hepsini uzun surelerde oynadim hic yasamadim ya cok ilginc

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şifreleme seçeneklerinden PIN ile şifrelemeyi seçiyorum fakat telefonu açarken kaydırınca direk açılıyor. Eskiden bu sıkıntı yoktu. Sizde de var mı bu sorun?