despotango
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Ekran olayına üzüldümHayır, maalesef gizlenmiyor yine.
Ben de hala sorunlu gibi duruyor.
Ekran olayına üzüldümHayır, maalesef gizlenmiyor yine.
Ben de hala sorunlu gibi duruyor.
Neden eklemiyorlar ki öyle bir özelliği? İşe yarardı bence. Bilinen bir sebebi var mı bunu yapmamalarının?Hayır, maalesef gizlenmiyor yine.
Değmez ya. Boşver güncellemezsen telefon kullanılmayacak hale gelmiyor ya.600MB mobil veriden indireceğim. Değer mi? Değmezse haftaya indireceğim.
Bence yeni iphone u bekle. Fiyatı yüksek olursa s8 alırsınarkadaslar öncelikle herkese meraba s8 almayı düşünüyorum ama kafama takılan 1-2 sorun var yazarsanız sevinirim.
1- instagram da hikaye atınca biz düzgün görürken karsı tarftan acan bir takipçi mesela ekranın 18.9 oldugu için farklı görüyormus aynı sekılde bızde onlarınkını oyle görüyormusuz dogru mudur ? bide bir yerde biri yazmıstı youtube da video izlerken mesela altyazılar ekrana sıgmıyormus dogrumudur?
2- daha once s7 edge de kullanmıstım birkaç oyunda takılmalar oluyordu çok fazla mobil oyun oynayan biri degilim evde konsoldan oynuyorum sürekli , osm(online soccer maneger) tas patlasın 100 mb lık bir oyun belki burda oynayanda vardır. oyunda kadro dizerken veya antrenmana sokarken agır ilerliyor kardesımde gm4 vardı daha hızlıydı aynısı top eleven ıcınde gecerli , sonra iphone 7 kullanmıstım hiç bir sorun yasamamıstım sizce s8 de bu sorunlar var mıdır ?
3- son olarak bır sekılde s8 i kenara koyup yenı ıphone mu bekleyeyım dıyorum ama onun da fıyatı bellı degıl
arkadaslar öncelikle herkese meraba s8 almayı düşünüyorum ama kafama takılan 1-2 sorun var yazarsanız sevinirim.
1- instagram da hikaye atınca biz düzgün görürken karsı tarftan acan bir takipçi mesela ekranın 18.9 oldugu için farklı görüyormus aynı sekılde bızde onlarınkını oyle görüyormusuz dogru mudur ? bide bir yerde biri yazmıstı youtube da video izlerken mesela altyazılar ekrana sıgmıyormus dogrumudur?
2- daha once s7 edge de kullanmıstım birkaç oyunda takılmalar oluyordu çok fazla mobil oyun oynayan biri degilim evde konsoldan oynuyorum sürekli , osm(online soccer maneger) tas patlasın 100 mb lık bir oyun belki burda oynayanda vardır. oyunda kadro dizerken veya antrenmana sokarken agır ilerliyor kardesımde gm4 vardı daha hızlıydı aynısı top eleven ıcınde gecerli , sonra iphone 7 kullanmıstım hiç bir sorun yasamamıstım sizce s8 de bu sorunlar var mıdır ?
3- son olarak bır sekılde s8 i kenara koyup yenı ıphone mu bekleyeyım dıyorum ama onun da fıyatı bellı degıl
Bence yeni iphone u bekle. Fiyatı yüksek olursa s8 alırsın
Bütçen varsa demek istemiştim ama düzenleyemiyorum nedense.Yeni iPhone'un fiyatının 5500 liradan yüksek olmama gibi bir şansı yok çünkü onuncu yıl özel telefon. Eğer o kadar bütün varsa bekle tabi ama s8 de alabilirsin. Bahsettiğin sorunlar büyük ihtimalle optimizasyon sorunlarıdır ve telefondan değil de oyundan kaynaklıdır.
Instagramda hikaye kismi ekran oranlarindan dolayi sıkıntılı ve ben bunun kısa vadede düzeleceğini düşünmüyorum ..Hepsiburada dan spigen curved crystal+nano fit şeffaf kılıf aldım ekran koruyucu takma becerim rezalet olmasina ragmen sadece bi kac noktada igne ucu kadar baloncuk kaldi dert degil ikisinden de cok memnunum tavsiye ederim instagram konusu dogrudur ben bazen sikinti yasiyorum
Instagramda hikaye kismi ekran oranlarindan dolayi sıkıntılı ve ben bunun kısa vadede düzeleceğini düşünmüyorum ..
Ekran koruyucu ekranı güneş altında iyi gösteriyor mu ve dokunmatik konusunda bir sıkıntı yaşadın mı? Şu an kullandığım ekran koruyucu ile güneş altında göremiyorum ekranı Curved Crystal ile de aynı sorunu yaşar mıyım?Hepsiburada dan spigen curved crystal+nano fit şeffaf kılıf aldım ekran koruyucu takma becerim rezalet olmasina ragmen sadece bi kac noktada igne ucu kadar baloncuk kaldi dert degil ikisinden de cok memnunum tavsiye ederim instagram konusu dogrudur ben bazen sikinti yasiyorum
LG G6'nın ekranı 18:9, s8'in ekranı 18.5/9. Ufak da olsa bir fark var yanlış olmasın.Bende
--- Gönderi Güncellendi ---
Butun teller 18:9 olmali bence gecen elime aldigim 16:9 luk telefon bana cok garip geldi alismisim dar govdeye
Ekran koruyucu ekranı güneş altında iyi gösteriyor mu ve dokunmatik konusunda bir sıkıntı yaşadın mı? Şu an kullandığım ekran koruyucu ile güneş altında göremiyorum ekranı Curved Crystal ile de aynı sorunu yaşar mıyım?
--- Gönderi Güncellendi ---
LG G6'nın ekranı 18:9, s8'in ekranı 18.5/9. Ufak da olsa bir fark var yanlış olmasın.
Kilifla birlikte kullaniyorsunuz degil mi ? Case friendly ise ben de alabilirimEkran koruyucu maalesef hdr olmadığından biraz parlıyor ne takarsan tak nano jelatin bile parlıyor sadece kendi ekranı opak ama zaten çok büyük bir sıkıntı çıkarmaz
Kilifla birlikte kullaniyorsunuz degil mi ? Case friendly ise ben de alabilirim
Tesekkurler bilgi icin ..Case friendly evet gunes altinda deneme firsatim olmadi daha yeni taktim
Birazda bulundugunuz bolge ile alakali isinma mesela kisin isinan cihaz olmazSiz ısınma sorununu nasil yasiyosunuz ya? Yemin ederim şahit olmadim ısıya nba2k17 need for speed real racing hepsini uzun surelerde oynadim hic yasamadim ya cok ilginc
Birazda bulundugunuz bolge ile alakali isinma mesela kisin isinan cihaz olmaz