despotango
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Ben yogun kullandigimdan epey gidiyor .. bundan dolayi plus almadigima pismanim biraz ... belki güncelleme ile kendine gelir ..
Buda 10 saat eder az miOrkide girisi kullanıyorum kılıfsız mükemmel gözüküyor renk ışıkta masmavi oluyor. Büyük ihtimalle kılıf alacaksınız o yüzden siyah almayın bence.
Bataryası kesinlikle kötü. 2 saatte en az %20 azalıyor pil ve telefonu çok fazla kullanmadığım halde.
Telefonu çok az kullandığım halde sadece arama için kullanıyorum 10 saat gidiyorsa internette gezinsem 2-3 saat anca gider o zaman normal mi?Buda 10 saat eder az mi
Güncellemeleri yapmıyorum ben telefonlara verilen güncelleme ile telefonlar yavaşlıyor genelde. Sizede yapmamanızı tavsiye ediyorumBen yogun kullandigimdan epey gidiyor .. bundan dolayi plus almadigima pismanim biraz ... belki güncelleme ile kendine gelir ..
Bizim Android camiasında güncelleme ile yavaşlama söz konusu değilTelefonu çok az kullandığım halde sadece arama için kullanıyorum 10 saat gidiyorsa internette gezinsem 2-3 saat anca gider o zaman normal mi?
--- Gönderi Güncellendi ---
Güncellemeleri yapmıyorum ben telefonlara verilen güncelleme ile telefonlar yavaşlıyor genelde. Sizede yapmamanızı tavsiye ediyorum
Özellikle bu dönemlerde gelen güncellemeler telefonun ufak tefek sorunlarını gidermek için ki bence yüklenmesi gerekiyor. Android O gibi büyük güncellemeler geldiğinde ne olur bilmiyorum ama tahminimce o da telefonu yavaşlatmaz.--- Gönderi Güncellendi ---
Güncellemeleri yapmıyorum ben telefonlara verilen güncelleme ile telefonlar yavaşlıyor genelde. Sizede yapmamanızı tavsiye ediyorum
Eger temiz kurulum yapmazsaniz her guncellemede yavasliyor dersiniz
Merhaba,
Günlük kullanım, oyun oynamıyorum. Sabah saat 7:30 da %100 iken çıkartıyor, akşam 19:30 da %50 şarj ile eve dönüyorum. İlk aldığımda ki süreler benim de 4 saat gidiyordu. Bilginize,
Pil sürelerim;
Ekli dosyayı görüntüle 26381 Ekli dosyayı görüntüle 26380 , Ekli dosyayı görüntüle 26382 Ekli dosyayı görüntüle 26383
Yaptiginiz ayarlari soylermisiniz acaba ekran isigi,ekran cozunurlugu vs.gibi. Ilk aldigim 2-3gun benimde baya dusuktu pil surelerim sonra birazcik yukseldi. 2hafta oldu cihazi alali dahada duzelirmi acaba. Siz ne kadar surede ulastiniz bu verilere ?Merhaba,
Günlük kullanım, oyun oynamıyorum. Sabah saat 7:30 da %100 iken çıkartıyor, akşam 19:30 da %50 şarj ile eve dönüyorum. İlk aldığımda ki süreler benim de 4 saat gidiyordu. Bilginize,
Pil sürelerim;
Ekli dosyayı görüntüle 26381 Ekli dosyayı görüntüle 26380 , Ekli dosyayı görüntüle 26382 Ekli dosyayı görüntüle 26383
Yaptiginiz ayarlari soylermisiniz acaba ekran isigi,ekran cozunurlugu vs.gibi. Ilk aldigim 2-3gun benimde baya dusuktu pil surelerim sonra birazcik yukseldi. 2hafta oldu cihazi alali dahada duzelirmi acaba. Siz ne kadar surede ulastiniz bu verilere ?
bende oyun oynamıyorum sosyal medya dışında bir şey yapmıyorum ama 4-4,5 saat ekran alıyorum.
dün itibariyle ekranı çözünürlüğünü HD yaptım ekran parlaklığını otomatik yaptım ve güç tasarrufunu açtım. 6 saat ekran aldım.
ama telefonu sanki tam performansıyla kullanamıyorum gibi.
dün gece 12 de %100 şardan çektim 11: 50 itibariyle şarj %85 ekran sürem ise 43 dak 23 s.
sizce normalmi?bakalım bitene kadar kaç olacak alacağım süre?
telefonum yaklaşık 2 aylık.siz bu performansa na kadar sürede ulaştınız?sizin telefonda s8 mi?
Kullandığınız süre boyunca wi-fi ve/veya mobil veriniz açık oluyor mu? Gerçekten etkileyici bir pil ömrü ben bu kadar iyi pil performansı alamadım daha.Merhaba,
Pil sürelerim;
Merhaba,
Evet telefonum S8, ben de ilk çıktığında almıştım, benim de 2 ay sonra düzelmeye başladı. 2K olarak kullanıyorum.
Evet, sürekli açık. Wifi olmazsa 4,5G geçiyorum. Sabah ve akşam 1'er saat fizy üzerinden şarkı dinliyorum.Kullandığınız süre boyunca wi-fi ve/veya mobil veriniz açık oluyor mu? Gerçekten etkileyici bir pil ömrü ben bu kadar iyi pil performansı alamadım daha.
Ekran süresü ne kadar ?Bugun biraz once almis oldugum ekran goruntusu.. oyun oynamiyorum ..sosyal medya , web , mail , telefon gorusmesi ...![]()
Çok parlak degil sanirimEkran süresü ne kadar ?
Ben 8 mayista aldim1 ay sonra hala 5 saate yakın ekran süresi alıp, 2 güne yakın kullanım süresi almak normal mi peki ?
Ben durumu paylastim .. biraz daha ayni sekilde ekran ve pil yüzdesi alirsam servise götürmeyi düşünüyorum ..Allah Allah ben de dahil olmak üzere 4 kişi aynı durumu yaşadı (sonradan düzeldi)
Benim aldığım pil süresine çok yakın hatta 7 saat ekran süresi görmemiş olsam bana göre çok normal ama işte o 7 saat ekran süresini görünce "benim telefonumun neyi eksik?" diyor insan.Ben durumu paylastim .. biraz daha ayni sekilde ekran ve pil yüzdesi alirsam servise götürmeyi düşünüyorum ..
Bakalım ..
Bahsettiginiz konusma ozelligini kullanmadigimdan hic var mi yok mu yorum yapamadim ..kusura bakmayin..
Çok fazla kullanınca ekran süresi de artıyor. Bekleme süresi arttıkça ekran süresi düşüyorBenim aldığım pil süresine çok yakın hatta 7 saat ekran süresi görmemiş olsam bana göre çok normal ama işte o 7 saat ekran süresini görünce "benim telefonumun neyi eksik?" diyor insan.
Gözden kaçtı sanırım bilgi sahibi olan varmı bu konudaMerhaba arkadaşlar uzun kovalamaca sonucu letgo 'dan birinden s. 8 plus u elim deki lg v10 ile mükemmel bir fiyata takas ile aldım
Mesaj ları ve arayan ı sesli olarak okuma olayı s8 de de varmı
Serviste yazılımı sıfırlayıp gönderecekler boşuna göndermeyin bence.Ben durumu paylastim .. biraz daha ayni sekilde ekran ve pil yüzdesi alirsam servise götürmeyi düşünüyorum ..
Bakalım ..
Bahsettiginiz konusma ozelligini kullanmadigimdan hic var mi yok mu yorum yapamadim ..kusura bakmayin..