Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben normal fabrikadan yapmıyorum factory reset atiyorum. Gelsin guncelleme anlatirim:)
Hocam güncelleme bu sabah geldi ve yaptim ama uygulamalardan ciktigim zaman arka plandaki uygulama ikonlari teker teker baya bi gec gelir oldu factory reset atmayi anlatacaktiniz sabırla bekliyorum belki sorun cözülür :)

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkes suya koyuyor bisi olmuyor burdan biri suya koydu mu acaba ondan sordum. Suyun altında fotoğraf çeken dahi var bisi olmuyor yinede. İnsan denemek istiyor tabi yinede ama işte korkuyor.
Tuzlu su sıkıntı çıkarabiliyor. Havuz veya yağmur, musluk suyunda bir şey olmaz. Ben bazen yıkıyorum telefonu bir şey olmadı şu ana kadar.:)

begenEC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S8 le denize gireniniz oldumu hiç sorun oldumu yada girsek bişi olurmu?

Ben girdim, sonrasında duruladım. Akşam tekrar duruladım ve bir sorun yaşamadım. Video ve fotoğraf kalitesi de gayet başarılıydı.
Ayrıca;
Güncelleme yaptım ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Aksine daha akıcı geldi bana, uygulamar vs.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hocam güncelleme bu sabah geldi ve yaptim ama uygulamalardan ciktigim zaman arka plandaki uygulama ikonlari teker teker baya bi gec gelir oldu factory reset atmayi anlatacaktiniz sabırla bekliyorum belki sorun cözülür :)
Bixby tusu ses acma tusu ve guc tusuna basarak telefonu ac wipe data ve wipe cache var ikisini yapip ordan reboot system now diyerek yeniden baslatacaksin bu kadarr

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S7'mle denize giriyorum. Hoparlör 1 saat ses çıkarmıyor. Onun dışında sorun yok:)

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim Instagram'da gecikme sorunu yok tek sıkıntısı tam ekran olup hikayeyi kırpılmış şekilde izlemem. Fakat benim sorun şu whatsabim güvenli klasörde ve arada klavye sorunu yaşıyorum. Bazen geç geliyor bazense hiç gelmiyor. Tabi arada oluyor bu. Fakat sorunu merak ediyorum bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim Instagram'da gecikme sorunu yok tek sıkıntısı tam ekran olup hikayeyi kırpılmış şekilde izlemem. Fakat benim sorun şu whatsabim güvenli klasörde ve arada klavye sorunu yaşıyorum. Bazen geç geliyor bazense hiç gelmiyor. Tabi arada oluyor bu. Fakat sorunu merak ediyorum bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Google klavye dene bi bakalım
Samsung klavyeyi biraz bozdular gibi geliyor bana

Wazzie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Volkan Manav diye bi teknoloji editörü S8 Plus ı denizde kutu açılımı yaptı birşey olmadı. Sokun rahatça denize felan :D

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
İnstagramı silip tekrar yükledim. Şuanda sorun çözüldü hikayeler, videolar vb. Çok daha hızlı yükleniyor. Bu sorunu yaşıyorsanız sizde deneyin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen 750 mb yukledim bugun bir sorun yok bende sifirlamaya usendim. Sifirlamayacam

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı? spigenin neo flex ini pek önermediler

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kılıf ve ekran koruyucuda spigen bu işin ferrarisidir.:D

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Spigenler cam değil plastik bi madde. O yüzden kenarlardan atıyor ve üzerinde tırnak izi kalıyor ekran kötü gözüküyor.
Yahu nerenden sallıyorsun. Ekran koruyucuyu uyguladıktan 2 3 gün sonra kenarları ne kalkıyor ne buğu ne baloncuk kalıyor. S8 için neoflex alınabilecek en iyi ekran koruyucularından.
--- Gönderi Güncellendi ---
Artık kırılmaz camlar yerine plastik filmler kullanılıyor. Ha illa cam istrrsen Case 4U al.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Yahu nerenden sallıyorsun. Ekran koruyucuyu uyguladıktan 2 3 gün sonra kenarları ne kalkıyor ne buğu ne baloncuk kalıyor. S8 için neoflex alınabilecek en iyi ekran koruyucularından.
Artık kırılmaz camlar yerine plastik filmler kullanılıyor. Ha illa cam istrrsen Case 4U al.
Case4 u kiliflar ile de uyumlu mudur peki ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Case 4U mu tercih etmeli spigen neo mu

zeybaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neo flex sipariş verdim s8+ için deneyimleri yazarım bide yeni güncellemeyi kuralımmı sorunlu mu

Kharuw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S8 le denize gireniniz oldumu hiç sorun oldumu yada girsek bişi olurmu?
Ben girdim, suyun altında video ve fotograf çektim. Tek sıkıntım, ekran kenarları kıvrımlı olduğu için ses açma tuşu ile görüntü yakalamaya çalışınca mutlaka saçma sapan şeyler açılıyor kamerada, öle aradığım pozu hooopp girdim çektim olamadı. O konuda denizde çalışması çok güzel ama uygulaması hayal kırıklığı benim için. Su altı görüntü kalitesi süper, o konuda bir şey diyemem

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben girdim, suyun altında video ve fotograf çektim. Tek sıkıntım, ekran kenarları kıvrımlı olduğu için ses açma tuşu ile görüntü yakalamaya çalışınca mutlaka saçma sapan şeyler açılıyor kamerada, öle aradığım pozu hooopp girdim çektim olamadı. O konuda denizde çalışması çok güzel ama uygulaması hayal kırıklığı benim için. Su altı görüntü kalitesi süper, o konuda bir şey diyemem
Çok ince dokunucaksın. Bastırmadan. O zaman sorun olmuyor;)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
İndirdim güncellemeyi görünüş olarak fark yok. Bir sıkıntı da çıkmadı daha 1 saat önce indirdim.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ben de 1 saat önce indirdim bende pek bi şey göremedim yine aynı hız ve stabilitelik devam ediyor.