Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Screenshot_20170710-124449.jpg

Ayarlardan daha az veri kullan seçeneğini kapatın. O zaman daha hazlı yüklenir

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün Spigen sitesinden ekran koruyucu sipariş ettim fakat ön sipariş ürünüymüş. Bu siteden hiç ön sipariş ile ürün alan var mı, ne kadar sürede gelir?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Dün Spigen sitesinden ekran koruyucu sipariş ettim fakat ön sipariş ürünüymüş. Bu siteden hiç ön sipariş ile ürün alan var mı, ne kadar sürede gelir?
Bende alıcaktım dün ama cam olmadığı için vazgeçtim. Hepsiburada dan dafoni diye bi marka aldım oda cam değil heralde. Darbe emici yazdığı için aldım. Gelene kadar sende al istersen.

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende alıcaktım dün ama cam olmadığı için vazgeçtim. Hepsiburada dan dafoni diye bi marka aldım oda cam değil heralde. Darbe emici yazdığı için aldım. Gelene kadar sende al istersen.
Jelatinden mi bahsediyorsunuz? Jelatin dışında ayrıyetten Curved serisi geldi. Aynı markanın kılıfı takılı olduğundan uyum sağlar diyorum.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Jelatinden mi bahsediyorsunuz? Jelatin dışında ayrıyetten Curved serisi geldi. Aynı markanın kılıfı takılı olduğundan uyum sağlar diyorum.
Uyum sağlar fakat spigenler koruyucu cam değil. Plastiğimsi koruyucu bir jelatin. Bana cam lazım ekranın düşünce kırılmaması için.

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uyum sağlar fakat spigenler koruyucu cam değil. Plastiğimsi koruyucu bir jelatin. Bana cam lazım ekranın düşünce kırılmaması için.
Ben daha önce cam taktirdim hocam ama bir gün bile kullanamadim geri cikartmak zorunda kaldim dokunmatiği cok kötü etkiliyor hele ki orta tuş kilidi açmak icin cebelleşiyorsun ben cam ekran s8 de tavsiye etmiyorum ama secim yine sizin [emoji4]

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ben daha önce cam taktirdim hocam ama bir gün bile kullanamadim geri cikartmak zorunda kaldim dokunmatiği cok kötü etkiliyor hele ki orta tuş kilidi açmak icin cebelleşiyorsun ben cam ekran s8 de tavsiye etmiyorum ama secim yine sizin [emoji4]
Bende taktırdım dokunmatik basmıyordu geri iade ettim. Bu telefonların ekranını korumak çok sıkıntı.
NeoFlex'den mi bahsediyorsunuz?
O var birde curved crystal falan vardı oların hepsi plastiğimsi bişey. Cam değil.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Yeni alıp batarya kısa gidiyor diyenlere sesleniyorum batarya sonradan açılıyor. Eskiden ekran süresi 5 saat zor alıyordum şimdi 6.5-7 saat rahat alıyorum.
Screenshot_20170709-161616.png
Screenshot_20170708-163104.png
Screenshot_20170704-221907.png

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Kuzenimin fotoğrafını çektim :D
20170711_150908.jpg
Telefonumun kamerası iyi değil gibi geliyor. Kumlara yakınlaştırıyorum kumlar patates püresi gibi duruyor hiçbir ayrıntı yok. Sizce normal mi yoksa bir sorun var mı?

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Elimde s8 plusun orjinal kiliflari var almak isteyen var midir

Son düzenleyen moderatör:

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Samsung s8 icin 7.1 guncellesini ne zaman yayinlamayi dusunuyor ? Ya da yayinlayacak mi ? Temmuz guvenlik guncellemesi icin de gecerli ayni sorum ..

Tesekkurler simdiden .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung s8 icin 7.1 guncellesini ne zaman yayinlamayi dusunuyor ? Ya da yayinlayacak mi ? Temmuz guvenlik guncellemesi icin de gecerli ayni sorum ..

Tesekkurler simdiden .
Temmuz daha başlarindayiz sonlarında gelir. 7.1 yayinlamazlar direk 8 yaparlar

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bence 7.1 de gelecek çünkü android 8 biz cingıl bens derken falan gelecek diye düşünüyorum. Samsung güncelemmeleri geç veriyor.
Eski modeller ile ilgili forumlari okuyunca samsung ile ilgili en büyük elestirinin guncelleme oldugunu gordum ve bu noktada android 8 guncellemesini epey gec alacagiz diye dusunmekteyim .. guvenlik ile ilgili guncellemelerde sorun yasamayalim yeter simdilik :)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Peki hocam sırf sizin gibi kullanıcılardan dolayı (siz demiyorum "siz gibi" diyorum) servislerin bu şekilde herşeye kullanıcı hatası deyip gönderdiğini hiç düşündünüz mü?

Bir tane çizik var

Ama kılcal çizik

Hem de sadece ışığa tutunca görünüyor. Diyorsunuz ki telefonu değiştirmezlerse samsunga elveda... O da yetmiyor: "4500 tl'lik telefonun arka kapağı çiziliyorsa..."

Şu konuşmalara bakınca Dubai'de rezidans aldınız musluğu akmıyor sanar insan...

Kusura bakmayın siz tek değilsiniz bir ton siz profilde kullanıcı var ama bir yerde gerçekten pes dedirtiyorsunuz...

Işığa tutunca görülebilen kılcal çiziği siz kendinizin yapmadığınızdan nasıl emin olabiliyorsunuz o da ayrı...

Üçyüz bin liraya araba alan adamlar da araba galeriden çıkınca tekere taş değdi diye araba iade etsin o zaman.

"Üçyüz bin liralık arabanın tekerine de taş değecekse artık... Porsche benim için bitmiştir... Daha da almam!"
Adamın canını çok yaktın... Bu kadar ağır olmamalıydın :D :D :D

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
instagramda resimler önce bulanık oluyor belli bir süre sonra netleşmeye başlıyor.hücresel veri kullanımı daha az veri kullan olarak ayarlı.ben onu varsayılan yapamıyorum.varsayılan seçiyorum tekrar baktığımda daha az veri kullan olarak görünüyor.
düzeltmek için ne yapmalıyım?

edit:çıkış yaptım tekrar açtım değişmiş :)

Son düzenleme: