Hayırİnsatagramda beta mı kullanıyorsunuz?
Hayırİnsatagramda beta mı kullanıyorsunuz?
teşekkürler bu özellik çok işime yarayacakEvet game launcher menüsünde öyle bir ayar var![]()
Baktım kapalıymış zaten.Ekli dosyayı görüntüle 25243
Ayarlardan daha az veri kullan seçeneğini kapatın. O zaman daha hazlı yüklenir
Bende de biraz geç yükleniyor. Belki sürüm sorunu vardırBaktım kapalıymış zaten.
Bilmiyorum da ben iphonr 5s den geçtim s8 e. 5s de bile en yavaş internet hızında dahi çatır çatır yükleniyordu videolar ve fotolar.Bende de biraz geç yükleniyor. Belki sürüm sorunu vardır
Bende alıcaktım dün ama cam olmadığı için vazgeçtim. Hepsiburada dan dafoni diye bi marka aldım oda cam değil heralde. Darbe emici yazdığı için aldım. Gelene kadar sende al istersen.Dün Spigen sitesinden ekran koruyucu sipariş ettim fakat ön sipariş ürünüymüş. Bu siteden hiç ön sipariş ile ürün alan var mı, ne kadar sürede gelir?
Jelatinden mi bahsediyorsunuz? Jelatin dışında ayrıyetten Curved serisi geldi. Aynı markanın kılıfı takılı olduğundan uyum sağlar diyorum.Bende alıcaktım dün ama cam olmadığı için vazgeçtim. Hepsiburada dan dafoni diye bi marka aldım oda cam değil heralde. Darbe emici yazdığı için aldım. Gelene kadar sende al istersen.
Uyum sağlar fakat spigenler koruyucu cam değil. Plastiğimsi koruyucu bir jelatin. Bana cam lazım ekranın düşünce kırılmaması için.Jelatinden mi bahsediyorsunuz? Jelatin dışında ayrıyetten Curved serisi geldi. Aynı markanın kılıfı takılı olduğundan uyum sağlar diyorum.
Ben daha önce cam taktirdim hocam ama bir gün bile kullanamadim geri cikartmak zorunda kaldim dokunmatiği cok kötü etkiliyor hele ki orta tuş kilidi açmak icin cebelleşiyorsun ben cam ekran s8 de tavsiye etmiyorum ama secim yine sizin [emoji4]Uyum sağlar fakat spigenler koruyucu cam değil. Plastiğimsi koruyucu bir jelatin. Bana cam lazım ekranın düşünce kırılmaması için.
NeoFlex'den mi bahsediyorsunuz?Uyum sağlar fakat spigenler koruyucu cam değil. Plastiğimsi koruyucu bir jelatin. Bana cam lazım ekranın düşünce kırılmaması için.
Bende taktırdım dokunmatik basmıyordu geri iade ettim. Bu telefonların ekranını korumak çok sıkıntı.Ben daha önce cam taktirdim hocam ama bir gün bile kullanamadim geri cikartmak zorunda kaldim dokunmatiği cok kötü etkiliyor hele ki orta tuş kilidi açmak icin cebelleşiyorsun ben cam ekran s8 de tavsiye etmiyorum ama secim yine sizin [emoji4]
O var birde curved crystal falan vardı oların hepsi plastiğimsi bişey. Cam değil.NeoFlex'den mi bahsediyorsunuz?
Benimki 9 saate çıktıYeni alıp batarya kısa gidiyor diyenlere sesleniyorum batarya sonradan açılıyor. Eskiden ekran süresi 5 saat zor alıyordum şimdi 6.5-7 saat rahat alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 25250 Ekli dosyayı görüntüle 25251 Ekli dosyayı görüntüle 25254
Gayet normal çekmiş. Benimkide böyle çekiyor.Kuzenimin fotoğrafını çektim
Ekli dosyayı görüntüle 25269 Telefonumun kamerası iyi değil gibi geliyor. Kumlara yakınlaştırıyorum kumlar patates püresi gibi duruyor hiçbir ayrıntı yok. Sizce normal mi yoksa bir sorun var mı?
Teşekkürler hocam. İçim rahatladıGayet normal çekmiş. Benimkide böyle çekiyor.
plus mu s8 miYeni alıp batarya kısa gidiyor diyenlere sesleniyorum batarya sonradan açılıyor. Eskiden ekran süresi 5 saat zor alıyordum şimdi 6.5-7 saat rahat alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 25250 Ekli dosyayı görüntüle 25251 Ekli dosyayı görüntüle 25254
S8plus mu s8 mi
Temmuz daha başlarindayiz sonlarında gelir. 7.1 yayinlamazlar direk 8 yaparlarSamsung s8 icin 7.1 guncellesini ne zaman yayinlamayi dusunuyor ? Ya da yayinlayacak mi ? Temmuz guvenlik guncellemesi icin de gecerli ayni sorum ..
Tesekkurler simdiden .
Bence 7.1 de gelecek çünkü android 8 biz cingıl bens derken falan gelecek diye düşünüyorum. Samsung güncelemmeleri geç veriyor.Temmuz daha başlarindayiz sonlarında gelir. 7.1 yayinlamazlar direk 8 yaparlar
Eski modeller ile ilgili forumlari okuyunca samsung ile ilgili en büyük elestirinin guncelleme oldugunu gordum ve bu noktada android 8 guncellemesini epey gec alacagiz diye dusunmekteyim .. guvenlik ile ilgili guncellemelerde sorun yasamayalim yeter simdilikBence 7.1 de gelecek çünkü android 8 biz cingıl bens derken falan gelecek diye düşünüyorum. Samsung güncelemmeleri geç veriyor.
Adamın canını çok yaktın... Bu kadar ağır olmamalıydınPeki hocam sırf sizin gibi kullanıcılardan dolayı (siz demiyorum "siz gibi" diyorum) servislerin bu şekilde herşeye kullanıcı hatası deyip gönderdiğini hiç düşündünüz mü?
Bir tane çizik var
Ama kılcal çizik
Hem de sadece ışığa tutunca görünüyor. Diyorsunuz ki telefonu değiştirmezlerse samsunga elveda... O da yetmiyor: "4500 tl'lik telefonun arka kapağı çiziliyorsa..."
Şu konuşmalara bakınca Dubai'de rezidans aldınız musluğu akmıyor sanar insan...
Kusura bakmayın siz tek değilsiniz bir ton siz profilde kullanıcı var ama bir yerde gerçekten pes dedirtiyorsunuz...
Işığa tutunca görülebilen kılcal çiziği siz kendinizin yapmadığınızdan nasıl emin olabiliyorsunuz o da ayrı...
Üçyüz bin liraya araba alan adamlar da araba galeriden çıkınca tekere taş değdi diye araba iade etsin o zaman.
"Üçyüz bin liralık arabanın tekerine de taş değecekse artık... Porsche benim için bitmiştir... Daha da almam!"
Ben geçen s7 ile kaç dk çekecek diye denedim 38 dk çekti hafızası doldu .4k da 10dk mi cekim yapabiliyoruz sadece