M
Murat Burç
SDN Okuru
Valla hiçbir fikrim yok kusura bakmaParlakligi neredeyse görebileceğim minimum seviyeye indiriyorum. Arkada yoran bir uygulama varsa da nereden anlarım.
Valla hiçbir fikrim yok kusura bakmaParlakligi neredeyse görebileceğim minimum seviyeye indiriyorum. Arkada yoran bir uygulama varsa da nereden anlarım.
Havalar ısınıyor. Zaten bu cihazlar 35 derece üstünde kullanılmaması lazımTelefonu çok ısınan var mı?
Game launcher'da tuşları kilitle seçeneği var.Arkadaşlar oyun oynarken bixby tuşuna basıyorum yanlışlıkla. Bu saçma tuşu kapatmanın bir yolu yokmu?
Bixby tuşunu genel olarak kapatamıyormuyuz ses kısarkende basıyorum ona. Bir de benim telefonun şarjı durduğu yerde azalıyor. Gece mela %30 bırakıyorum. Sabah kalkıyorum %15 e düşmüş.Game launcher'da tuşları kilitle seçeneği var.
Yahu verilmez verilmez deBir telefona 2000'den fazla verilmez. Üretimi 1000tl satışı 4000. Nasıl alıyorsunuz anlamıyorum (iOS da geçerli)
Öh benim s7nin en iyi skoruna 2.5 saat fark atmış s8 mı Plus mu ?Arkadaşlar bu sonuç normal mi? Siz ortalama kaç saat ekran alıyorsunuz?
S8 bu.Öh benim s7nin en iyi skoruna 2.5 saat fark atmış s8 mı Plus mu ?
Ben iphone 5s den geçtim s8 e. Ekran çok iyi kamera iyi şarjı süper. Tek beğenmediğim tarafı instagrama giriyorum birinin profiline tıklıyorum iki saat yüklenmiyor. Facebook a giriyorum resmi büyütüyorum kendi küçülüyor ve facebookta fotoları açarken hafif kasılara açılıyor. Kesinlikle iphone daki akıcılığı beklemeyin. Babamda iphone 7 var onunla değişebilirim zaten o yüzden s8 aldım değişik olsun birimizde diye. Telefon kötü değil fakat 4 bin tl lik bir telefonda hiçbir şekilde kasma olmaması gerekiyor fakat iphone daki akıcılık yok maalesef. Ama ses çıkışı iyi kulaklık çıkışı iyi. Tel ile konuşurkende yüksek ses geliyor. Tasarım cok iyi fakat hassas. Bixby tuşu tam bir saçmalık.Kullanan arkadaşlara soruyorum memnun musunuz ? var mı bir sorun veya şikayetiniz ?
Galaxy apste kendi müzik uygulaması var .Benim telefonda müzik uygulaması yok sizde varmı? Play müzik var sadece. Samsungun kendi müzik uygulaması olması gerekmiyor mu?
Microsoft uygulamaları iyi olmuş bana gerekli dersler için. Fakat kendi müzik uygulamasının yüklü gelmemesi kadar saçma birşey olamaz.Galaxy apste kendi müzik uygulaması var .
Sadeleştirme çabaları hoş Microsoft uygulamaları kaplıyor yeterince orası ayrı mesele
Note 5 ve S6 Egde plusda vardı sonra s7lerde kaldırdılarMicrosoft uygulamaları iyi olmuş bana gerekli dersler için. Fakat kendi müzik uygulamasının yüklü gelmemesi kadar saçma birşey olamaz.
İndirdim saolun.Note 5 ve S6 Egde plusda vardı sonra s7lerde kaldırdılar
Dediğim gibi Galaxy appsten kendi müzik uygulamasını indirebilirsin
ben savunduğunuzu söylememiştim ama ekstra pahalı vergilerden dolayıYahu verilmez verilmez de
Cihazın sadece maliyeti 307 dolar sadece maliyeti
Bunun pazarlama nakliyat vb vbsi var
Fiyatını savunduğum yok ülkedemizde de ekstra pahalı
Vararkadaşlar yeni arayüzde sanırım oyun oynarken çağrı gelsede oyundan çıkmıyordu,bildirim gibi geliyordu çağrı
arkadaşta öyle görmüştüm onda note7 vardı ozaman s8de de bu var mı?
Anladım kardeşim sağ ol, ben kendim için demedim alacak olanlara referans olsun diye yazdım eyvallah.Ben iphone 5s den geçtim s8 e. Ekran çok iyi kamera iyi şarjı süper. Tek beğenmediğim tarafı instagrama giriyorum birinin profiline tıklıyorum iki saat yüklenmiyor. Facebook a giriyorum resmi büyütüyorum kendi küçülüyor ve facebookta fotoları açarken hafif kasılara açılıyor. Kesinlikle iphone daki akıcılığı beklemeyin. Babamda iphone 7 var onunla değişebilirim zaten o yüzden s8 aldım değişik olsun birimizde diye. Telefon kötü değil fakat 4 bin tl lik bir telefonda hiçbir şekilde kasma olmaması gerekiyor fakat iphone daki akıcılık yok maalesef. Ama ses çıkışı iyi kulaklık çıkışı iyi. Tel ile konuşurkende yüksek ses geliyor. Tasarım cok iyi fakat hassas. Bixby tuşu tam bir saçmalık.
Evet game launcher menüsünde öyle bir ayar vararkadaşlar yeni arayüzde sanırım oyun oynarken çağrı gelsede oyundan çıkmıyordu,bildirim gibi geliyordu çağrı
arkadaşta öyle görmüştüm onda note7 vardı ozaman s8de de bu var mı?
Sıfırlamayı deneyin. Belki de wifi yazılımında sorun vardırArkadaşlar instagramda resimler çok geç yükleniyor 3 farklı wifi de ve 3g ile denedim sonuç aynı. Facebookta da biraz geç yükleniyor.
Zannetmiyorum 3g de de aynı şey. İnternet tarayıcısı hızlı. Sadece instagramda resimler ve videolar yavaş yükleniyor.Sıfırlamayı deneyin. Belki de wifi yazılımında sorun vardır
İnsatagramda beta mı kullanıyorsunuz?Zannetmiyorum 3g de de aynı şey. İnternet tarayıcısı hızlı. Sadece instagramda resimler ve videolar yavaş yükleniyor.