Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar oyun oynarken bixby tuşuna basıyorum yanlışlıkla. Bu saçma tuşu kapatmanın bir yolu yokmu?

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaslar kamera uygulamasi efektler acilmiyor ve sonrasinda hata mesaji veriyor .. yeniden baslattim ama sorun devam ediyor ..neden olabilir ?

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Bir telefona 2000'den fazla verilmez. Üretimi 1000tl satışı 4000. Nasıl alıyorsunuz anlamıyorum (iOS da geçerli)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir telefona 2000'den fazla verilmez. Üretimi 1000tl satışı 4000. Nasıl alıyorsunuz anlamıyorum (iOS da geçerli)
Yahu verilmez verilmez de
Cihazın sadece maliyeti 307 dolar sadece maliyeti
Bunun pazarlama nakliyat vb vbsi var
Fiyatını savunduğum yok ülkedemizde de ekstra pahalı

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Kullanan arkadaşlara soruyorum memnun musunuz ? var mı bir sorun veya şikayetiniz ?

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bu sonuç normal mi? Siz ortalama kaç saat ekran alıyorsunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170708-141639.png
    Screenshot_20170708-141639.png
    37.7 KB · Görüntüleme: 554

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kullanan arkadaşlara soruyorum memnun musunuz ? var mı bir sorun veya şikayetiniz ?
Ben iphone 5s den geçtim s8 e. Ekran çok iyi kamera iyi şarjı süper. Tek beğenmediğim tarafı instagrama giriyorum birinin profiline tıklıyorum iki saat yüklenmiyor. Facebook a giriyorum resmi büyütüyorum kendi küçülüyor ve facebookta fotoları açarken hafif kasılara açılıyor. Kesinlikle iphone daki akıcılığı beklemeyin. Babamda iphone 7 var onunla değişebilirim zaten o yüzden s8 aldım değişik olsun birimizde diye. Telefon kötü değil fakat 4 bin tl lik bir telefonda hiçbir şekilde kasma olmaması gerekiyor fakat iphone daki akıcılık yok maalesef. Ama ses çıkışı iyi kulaklık çıkışı iyi. Tel ile konuşurkende yüksek ses geliyor. Tasarım cok iyi fakat hassas. Bixby tuşu tam bir saçmalık.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Benim telefonda müzik uygulaması yok sizde varmı? Play müzik var sadece. Samsungun kendi müzik uygulaması olması gerekmiyor mu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim telefonda müzik uygulaması yok sizde varmı? Play müzik var sadece. Samsungun kendi müzik uygulaması olması gerekmiyor mu?
Galaxy apste kendi müzik uygulaması var .
Sadeleştirme çabaları hoş Microsoft uygulamaları kaplıyor yeterince orası ayrı mesele

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Galaxy apste kendi müzik uygulaması var .
Sadeleştirme çabaları hoş Microsoft uygulamaları kaplıyor yeterince orası ayrı mesele
Microsoft uygulamaları iyi olmuş bana gerekli dersler için. Fakat kendi müzik uygulamasının yüklü gelmemesi kadar saçma birşey olamaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Microsoft uygulamaları iyi olmuş bana gerekli dersler için. Fakat kendi müzik uygulamasının yüklü gelmemesi kadar saçma birşey olamaz.
Note 5 ve S6 Egde plusda vardı sonra s7lerde kaldırdılar
Dediğim gibi Galaxy appsten kendi müzik uygulamasını indirebilirsin

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Yahu verilmez verilmez de
Cihazın sadece maliyeti 307 dolar sadece maliyeti
Bunun pazarlama nakliyat vb vbsi var
Fiyatını savunduğum yok ülkedemizde de ekstra pahalı
ben savunduğunuzu söylememiştim ama ekstra pahalı vergilerden dolayı

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar yeni arayüzde sanırım oyun oynarken çağrı gelsede oyundan çıkmıyordu,bildirim gibi geliyordu çağrı
arkadaşta öyle görmüştüm onda note7 vardı ozaman s8de de bu var mı?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Ben iphone 5s den geçtim s8 e. Ekran çok iyi kamera iyi şarjı süper. Tek beğenmediğim tarafı instagrama giriyorum birinin profiline tıklıyorum iki saat yüklenmiyor. Facebook a giriyorum resmi büyütüyorum kendi küçülüyor ve facebookta fotoları açarken hafif kasılara açılıyor. Kesinlikle iphone daki akıcılığı beklemeyin. Babamda iphone 7 var onunla değişebilirim zaten o yüzden s8 aldım değişik olsun birimizde diye. Telefon kötü değil fakat 4 bin tl lik bir telefonda hiçbir şekilde kasma olmaması gerekiyor fakat iphone daki akıcılık yok maalesef. Ama ses çıkışı iyi kulaklık çıkışı iyi. Tel ile konuşurkende yüksek ses geliyor. Tasarım cok iyi fakat hassas. Bixby tuşu tam bir saçmalık.
Anladım kardeşim sağ ol, ben kendim için demedim alacak olanlara referans olsun diye yazdım eyvallah.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
arkadaşlar yeni arayüzde sanırım oyun oynarken çağrı gelsede oyundan çıkmıyordu,bildirim gibi geliyordu çağrı
arkadaşta öyle görmüştüm onda note7 vardı ozaman s8de de bu var mı?
Evet game launcher menüsünde öyle bir ayar var;)

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar instagramda resimler çok geç yükleniyor 3 farklı wifi de ve 3g ile denedim sonuç aynı. Facebookta da biraz geç yükleniyor.