Ekran boyundan dolayı maalesef düzelmeyecekBir de arkadaşlar bu youtube da videoların tam ekran olamması ve instagram da da hikayelerde olmaması, geçici bir sorun mu yoksa düzeltilecekmi?
Ekran boyundan dolayı maalesef düzelmeyecekBir de arkadaşlar bu youtube da videoların tam ekran olamması ve instagram da da hikayelerde olmaması, geçici bir sorun mu yoksa düzeltilecekmi?
İnstastory tam ekran yapıyor bütün hikayeleri. O yüzden biraz kırparak veriyor ki tam ekran olsun. Bu saçmalık geçmedikçe ekran sorunu devam edecekYazılan ları okumuyor sunuz galiba yazılımsal sorunlar tam ekran olmayan uygulamalar güncelleme ler le ortadan kalkar
Youtube tam ekran oluyor. Ben izliyorumBir de arkadaşlar bu youtube da videoların tam ekran olamması ve instagram da da hikayelerde olmaması, geçici bir sorun mu yoksa düzeltilecekmi?
Beyler hepsi burada s8+ fiyat 2600 küsür tl diyor. Yanlış yazılmış galiba alsam sorun olur mu?
Nasıl seçicem bulamadım o ayarı. Edit: tamamdır buldum.Varsayılan uygulama olarak seçmen gerek
O renk o kadar. Diğer renkler pahalı.Beyler hepsi burada s8+ fiyat 2600 küsür tl diyor. Yanlış yazılmış galiba alsam sorun olur mu?
Evet yazım yanlışı yapmışlar hemen düzelttiler.O renk o kadar. Diğer renkler pahalı.
Allah allah çok ilginç. Yazım yanlışı mı acaba?
Ben dün aldım. Güzel telefon alabilirsin.S8 almayi dusunuyorum tavsiye eder misiniz
Nem yüksekte o yüzden böyle.Beyler bu sıcaklıklar son zamanlar bende neden böyle ya. Havalar çok sıcak olmadığı halde. Sizde de böyle mi. Oyun oynamadım sadece sosyal medyada böyle.Ekli dosyayı görüntüle 25109
Belli olmaz merak etmeTelefonu yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum. Telefonu yeni alacak arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanmamalı, şuan çizik miktarı giderek artmakta olup benim de canımı sıkmakta. Telefonu alırken ekran koruyucu bulamadigim için anca 3 gün sonra gelecek olan spigen ekran koruyucusunu takabileceğim. Ekran koruyucu taktigimda cizikler yine cok belli olur mu? Veya çizikleri geçirme yolu tarzı bir olay yok mu?
Buralarda kılıfa biraz oturan bir ekran koruyucu buldum 80tlye fakat spigen marka olsun diye almayıp kapaklı kılıf aldım idarelik. Ama kapak kapalı olsa bile çiziliyor ekran, saçma bir olay.Belli olmaz merak etme
internetteki cogu yontemi denedim hic bir ise yaramadi yalan onlarin çoğu.Telefonu yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum. Telefonu yeni alacak õarkadaşlar ekran koruyucusuz kullanmamalı, şuan çizik miktarı giderek artmakta olup benim de canımı sıkmakta. Telefonu alırken ekran koruyucu bulamadigim için anca 3 gün sonra gelecek olan spigen ekran koruyucusunu takabileceğim. Ekran koruyucu taktigimda cizikler yine cok belli olur mu? Veya çizikleri geçirme yolu tarzı bir olay yok mu?
Bende bulamadım ekran jelatini. İnternetten alıcam ama kendim takabilirmiyim bilemiyorum.Telefonu yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum. Telefonu yeni alacak arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanmamalı, şuan çizik miktarı giderek artmakta olup benim de canımı sıkmakta. Telefonu alırken ekran koruyucu bulamadigim için anca 3 gün sonra gelecek olan spigen ekran koruyucusunu takabileceğim. Ekran koruyucu taktigimda cizikler yine cok belli olur mu? Veya çizikleri geçirme yolu tarzı bir olay yok mu?
Çok ısınmadan kastınız sayısal değerler mi elle hissetme sonucu verilen karar mı ?Telefonu çok ısınan var mı?
Ben aldım s7de kullanıyorum ne yalan söyleyeyim daha çok şey bekliyordum .Arkadaşlar s7 edge kullanıyorum ve S8 kulaklığı almak istiyorum. İnternette 50 tl'ye satılıyor. Memnun musunuz kulaklıktan ?
Samsung S8&s8+ Akg Kulaklık Orjinal - n11.com
Ikisi de. Resim de yüklemiştim tekrar atıyım. Bunlar sadece sosyal medyadaki değerler.Çok ısınmadan kastınız sayısal değerler mi elle hissetme sonucu verilen karar mı ?
Arkada yoran bir uygulama olabilir aklıma tek o geliyor.Ikisi de. Resim de yüklemiştim tekrar atıyım. Bunlar sadece sosyal medyadaki değerler.
Arkada yoran bir uygulama olabilir aklıma tek o geliyor.
Veya kendini kaptırıp çok yüksek parlaklıkta uzun süre kullanıyor olabilirsin ama bu zor bir ihtimal