Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yazılan ları okumuyor sunuz galiba yazılımsal sorunlar tam ekran olmayan uygulamalar güncelleme ler le ortadan kalkar

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yazılan ları okumuyor sunuz galiba yazılımsal sorunlar tam ekran olmayan uygulamalar güncelleme ler le ortadan kalkar
İnstastory tam ekran yapıyor bütün hikayeleri. O yüzden biraz kırparak veriyor ki tam ekran olsun. Bu saçmalık geçmedikçe ekran sorunu devam edecek

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Beyler hepsi burada s8+ fiyat 2600 küsür tl diyor. Yanlış yazılmış galiba alsam sorun olur mu?

Ekli dosyalar

• IMG_0127.PNG
    IMG_0127.PNG
    204.5 KB · Görüntüleme: 530

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar bu gün s8 aldım fakat ekran jelatini bulamadım. Siz nereden aldınız. İntrnetten alanlar takması kolaymı baloncuk kalırmı? Bir de arkaşım whatsapdan bir instagram linki attı ve ben ona tıklayınca instagram uygulaması değilde chrome açılıyor. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Son düzenleme:

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler bu sıcaklıklar son zamanlar bende neden böyle ya. Havalar çok sıcak olmadığı halde. Sizde de böyle mi. Oyun oynamadım sadece sosyal medyada böyle.
Screenshot_20170707-164228.png

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum. Telefonu yeni alacak arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanmamalı, şuan çizik miktarı giderek artmakta olup benim de canımı sıkmakta. Telefonu alırken ekran koruyucu bulamadigim için anca 3 gün sonra gelecek olan spigen ekran koruyucusunu takabileceğim. Ekran koruyucu taktigimda cizikler yine cok belli olur mu? Veya çizikleri geçirme yolu tarzı bir olay yok mu?

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Korktum yine de şarj ederken 30 dereceyi bazen geçiyor da kullanımda böyle tam tersi olması gerekmez miydi ki? Internette adamlar en baba oyunları oynadıkları halde 35 i gecmiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonu yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum. Telefonu yeni alacak arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanmamalı, şuan çizik miktarı giderek artmakta olup benim de canımı sıkmakta. Telefonu alırken ekran koruyucu bulamadigim için anca 3 gün sonra gelecek olan spigen ekran koruyucusunu takabileceğim. Ekran koruyucu taktigimda cizikler yine cok belli olur mu? Veya çizikleri geçirme yolu tarzı bir olay yok mu?
Belli olmaz merak etme

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum. Telefonu yeni alacak õarkadaşlar ekran koruyucusuz kullanmamalı, şuan çizik miktarı giderek artmakta olup benim de canımı sıkmakta. Telefonu alırken ekran koruyucu bulamadigim için anca 3 gün sonra gelecek olan spigen ekran koruyucusunu takabileceğim. Ekran koruyucu taktigimda cizikler yine cok belli olur mu? Veya çizikleri geçirme yolu tarzı bir olay yok mu?
internetteki cogu yontemi denedim hic bir ise yaramadi yalan onlarin çoğu.

Son düzenleme:

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bende bulamadım ekran jelatini. İnternetten alıcam ama kendim takabilirmiyim bilemiyorum.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Eger bulabilirseniz liquid ekran koruyucu deneyin derim ..ben son çare ondan buldum (hamburg) ve simdilik sorun yasamadim ...

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
istanbulda yasayanlara tavsiyem emaar daki samsung deneyim magazasina gitmenizdir full body omur boyu garantili olarak kapliyorlar on arka yanlar da dahil... ben oyle kullaniyorum aldigim gunden beri bilginiz olsun 80 100 tl civarı olmali ben ordan aldigim icin ucretsiz yepmislardi

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende kırılmaz cam vardı ama dokunmatiğe etkiliyordu köşelerden basmıyor telefon düşünce kırıldı çıkardım bende.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar s7 edge kullanıyorum ve S8 kulaklığı almak istiyorum. İnternette 50 tl'ye satılıyor. Memnun musunuz kulaklıktan ?
Samsung S8&s8+ Akg Kulaklık Orjinal - n11.com
Ben aldım s7de kullanıyorum ne yalan söyleyeyim daha çok şey bekliyordum .
Bir taraf daha az geliyor ama iki kulaklığı da takınca ahenk sağlanıyor az geldiğini hissetmiyorsun. Bence bu HTC 10 kulaklığı falan bulursan onu dene akgleri de alabilirsin aslında

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkada yoran bir uygulama olabilir aklıma tek o geliyor.
Veya kendini kaptırıp çok yüksek parlaklıkta uzun süre kullanıyor olabilirsin ama bu zor bir ihtimal

Parlakligi neredeyse görebileceğim minimum seviyeye indiriyorum. Arkada yoran bir uygulama varsa da nereden anlarım.