Nahit Eren
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Benim ekranımda 3 tane kılcal çizik var nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Hiç düşürmedim; anahtarla, parayla aynı cebe koymadım fakat çok ilginçtir ki ekranım çizildi. Daha sonra ekran koruyucu aldım, neyse ki ekran koruyucunun altında çizikler gözükmüyor. Videolarda adamlar bıçakla, makasla ekrana giriyorlar bir şey olmuyor, bende durduk yere üç tane çizik oldu. Yabancı forumlara baktığımda aynı sorunla karşılaşan çok kişi gördüm. Hatta S7 Edge'inde bir tane bile çizik olmayıp S8'inde dört tane, beş tane çizik olan var.Arkadaşlar ilk defa kılıf kullanıyorum bir kaç aydır nasıl dayanıyorum ona da şaşırmıyor değilim. Sorum kılıfsız kullanan arkadaşlara. Telefonun kasası çizilmelere karşı dayanıklı mı ön ve arka cam yüzeyden bahsetmiyorum çerçeveden bahsediyorum çizilmelere ve düşmelere karşı dayanıklı mi tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler
Düşmeye karşı ise internette gördüğüm videolarda arka camın öne göre daha hassas olduğunu gördüm. Ön camın Iphone'da kırılırken S8'de kırılmıyor ancak arka cam çabucak kırılıyor (aynı mesafeden). Dersen ki ben dikkatli kullanırım, düşürmem kılıf al derim ama almayadabilirsin. Ekran koruyucuyu her türlü al derim.