Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
Adamın moralini bozmayın beyler bırakın bir süre kullansın
Dk bir gol bir bluetootha sinir olmuş .

iPhone 7 Plus piyasası kuvvetlidir . S7 Edge tecrübesi olan adam 7 plusda durmaz
Satıp s8/plus alacak :D

Ben telefon satmam 18 tane telefon var evde :D

Yedek bırakıyorum.Her özelliğini kullandım her yerini açtım.Sadece Bluetooth başka sıkıntısı yok

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Chrome kullanan arkadaşa buradan duyrulur klavyedeki 2sn lik gecikme sadece chrome için geçerli. Diğer tarayıcılarda olmuyor.

Bu arada root ne ise yarıyor. Yanı biliyorum ama online oyunlarda hile falan yapabilirsin diyorlar doğru mu deneyimleyen oldu mu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Chrome kullanan arkadaşa buradan duyrulur klavyedeki 2sn lik gecikme sadece chrome için geçerli. Diğer tarayıcılarda olmuyor.

Bu arada root ne ise yarıyor. Yanı biliyorum ama online oyunlarda hile falan yapabilirsin diyorlar doğru mu deneyimleyen oldu mu
Yapabiliyorsun ama hiçbir üreticinin yapmadığı güvenlik önlemi var root zor değil root yapmak samsunglarda asil çalışan knox yazılımı root yapıldığını tespit ediyor . Knox sayacı artıyor. Garanti iptal. Sıfırlamanın bir yolu yok .

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

Daha önce root konusunda tecrübeniz bilginiz yoksa hiç bulaşmayın root yaparken telefonu çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz. Aslında root çok kapsamlı değişikliği seven kurcalamayı seven biri için bulunmaz nimet fakat root işine girerseniz çıkamazsınız çok uğraşırsınız hoşunuza gider sonunda samsung stock rom a döner garantiden olursunuz o kadar :)

taner savaşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eca94e5cfdbc85dcff7c32d99b8081e9.jpg

Merhaba;

Telefonda ayar değişikliği yapmak için fabrika ayarlarından tekrar kurdum. her şey mükemmel ancak akranın altındaki bu bilgilendirme yazısını bir türlü yok edemiyorum. bunu nasıl yok edebileceğimi bilen biri var mı? Can sıkıcı bir şekilde aşağıdaki bildirim duruyor. Bunu kaldırmak istiyorum.

Teşekkür ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru

Merhaba;

Telefonda ayar değişikliği yapmak için fabrika ayarlarından tekrar kurdum. her şey mükemmel ancak akranın altındaki bu bilgilendirme yazısını bir türlü yok edemiyorum. bunu nasıl yok edebileceğimi bilen biri var mı? Can sıkıcı bir şekilde aşağıdaki bildirim duruyor. Bunu kaldırmak istiyorum.

Teşekkür ederim.
Always on display ayarlarına gir büyük ihtimal ordadır .

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
S8 plus olsa alacaktım. 4.000TL 'ye esnaftan alamadım.

Yok çok süratli memnun kaldım süratinden

Merhaba;

Teşekkür ederim.
Telefonu açın yukarıdan aşağıya sürükleyin işaretlediğim yerde
Screenshot_20170525-123429.jpg

taner savaşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz benim işaretlediğim ayarlara girin
Orada öyle bir ayar yok derken. gösterdiğiniz yere 100 kere girdim. her şeyi değiştirdim. tek tek yine de olmadı. yurtdışı forumlara bile baktım. burada aynı sorunu biri daha yaşamış. hatta resmi oradan kullandım. onun çözdüğü şekilde yapmama rağmen yine olmadı. adam yurtdışında samsung'a bile sormuş yardımcı olamamışlar.

Turn off the home button message on AOD? - Android Forums at AndroidCentral.com

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Orada öyle bir ayar yok derken. gösterdiğiniz yere 100 kere girdim. her şeyi değiştirdim. tek tek yine de olmadı. yurtdışı forumlara bile baktım. burada aynı sorunu biri daha yaşamış. hatta resmi oradan kullandım. onun çözdüğü şekilde yapmama rağmen yine olmadı. adam yurtdışında samsung'a bile sormuş yardımcı olamamışlar.

Hayda ilk defa gordum bunu:). Telefonu bir kez daha sifirladin mi?

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764

Allah Allah güncelleme ile çözülür belki ben hiç o sorunu yaşamadım şimdilik Siz de pil tasarruf modunu açın o zaman da kapatıyor

taner savaşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

taner savaşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M

Murat Burç

SDN Okuru
Basit bir AOD sorununu büyük sorun saymak. Gidin Apple alın priz ararsınız artık. AOD felan da yok sorunda yok orda.

taner savaşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Servis ile konuştum. smart Tutor ile telefonuma bağlanıp 25 dakika uğraştılar. Fabrika ayarlarına döndürdüler. kapattırıp açtırdılar, ama çözüm bulamadılar.

Ellerindeki cihazlarla deneyip dönüş yapacaklarmış.

Çok ilginç ve gülünç bir durum, bakalım ne olacak.

taner savaşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Alıntısı.PNG

İnternette biri de aynı sorunu yaşamış 1-2 gün uğraştıktan sonra çözmüş evet çözüm budur. Bulunması çok çok zor. sorun o yazının orada olması değil ! sorun bu yazı orada iken AOD'deki saat bildirimler v.s. hareket etmiyor hep aynı yerde duruyor. orta vadede ekran yanığına sebep olur. yoksa o yazı orada dursa ne durmasa ne.

Neyse, Samsung Tükiye teknik destek ekibinin "henüz" çözüm üretemediği bug'a internet sayesinde çözüm bulunmuş oldu...

Burada da çözümü paylaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan olursa burada bulabilirler

Son düzenleme:

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 23251

İnternette biri de aynı sorunu yaşamış 1-2 gün uğraştıktan sonra çözmüş evet çözüm budur. Bulunması çok çok zor. sorun o yazının orada olması değil ! sorun bu yazı orada iken AOD'deki saat bildirimler v.s. hareket etmiyor hep aynı yerde duruyor. orta vadede ekran yanığına sebep olur. yoksa o yazı orada dursa ne durmasa ne.

Neyse, Samsung Tükiye teknik destek ekibinin "henüz" çözüm üretemediği bug'a internet sayesinde çözüm bulunmuş oldu...

Burada da çözümü paylaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan olursa burada bulabilirler
Bende o yazı yok fakat dediğiniz gibi AOD'de hiçbir şey hareket etmiyor.

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone kullanırken jailbreak yapardım şimdi root yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Sonuç olarak öneriyor musunuz . Online oyunlarda hile yapılabilir mi. Jailbreak işlemindeki gibi işlevsel tweakler var mı ? Birde geri dönüşü kolay mı

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone kullanırken jailbreak yapardım şimdi root yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Sonuç olarak öneriyor musunuz . Online oyunlarda hile yapılabilir mi. Jailbreak işlemindeki gibi işlevsel tweakler var mı ? Birde geri dönüşü kolay mı
İosda bulup Touchwizde neyi bulamadın ? Ne için root atmak istiyorsun .İşe yarar Tweaklardan kastın ne ? Senin iosda tweaklerle halletiğin çoğu şey androidde vardır zaten.
Hile yapmak istiyorsan netten hileli apk oyunun adı yaz apkyi indir kur oyna illa amacın hile ise
Root garantiden çıkarır samsung cihazlarda hiçbir şekilde geri dönüşü yok
Online oyunlarda hile meselesini bilmiyorum bak onun hakkında konuşamam

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İosda bulup Touchwizde neyi bulamadın ? Ne için root atmak istiyorsun .İşe yarar Tweaklardan kastın ne ? Senin iosda tweaklerle halletiğin çoğu şey androidde vardır zaten.
Hile yapmak istiyorsan netten hileli apk oyunun adı yaz apkyi indir kur oyna illa amacın hile ise
Root garantiden çıkarır samsung cihazlarda hiçbir şekilde geri dönüşü yok
Online oyunlarda hile meselesini bilmiyorum bak onun hakkında konuşamam
Mesela arkaplanda bir uygulamanın sürekli açık kalmasını sağlayabiliyordum . Bu mümkün mü andoidde dostum

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aslında herşeyi geçtim özel bir sorum olacak pil tasarruf orta düzey modunda arka planda uygulama çalıştırılmasını durdurma gibi bir seçenek var . Bunu her uygulama için ayrı ayrı yapabilir miyiz.
--- Gönderi Güncellendi ---
O cihazda çift ekran özelliği olduğunu biliyor musun ? Hiç kullandın mı ? Bir taraftan canlı yayın izleyip öbür tarafta altta tarayıcıda o canlı yayına twitteredan yorum atarsın.
Tabiki biliyorum en çok hoşuma giden şey

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aslında herşeyi geçtim özel bir sorum olacak pil tasarruf orta düzey modunda arka planda uygulama çalıştırılmasını durdurma gibi bir seçenek var . Bunu her uygulama için ayrı ayrı yapabilir miyiz.
Cihaz bakımına gir pile gir sayfanın aşağısına in orda uygulama listesi varistediğin uygulamayı uyutursun.
--- Gönderi Güncellendi ---
samsung-galaxy-s8-cift-ekran.png
şu özelliği kullanmayı öğrenirsen işine yarar. Arka planda uygulama için yaz youtubeye android youtube arka planda oynatma diye bir sürü uygulama çıkar.

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Cihaz bakımına gir pile gir sayfanın aşağısına in orda uygulama listesi varistediğin uygulamayı uyutursun.
Kusura bakma dediğim gibi andoid konusunda biraz cahilim Sağolasın sende iyi yardımcı oldun. Bu uyutma işlemini her defasında yapmak biraz garip yanlış bilmiyorum değil mi gir çık yapınca tekrar yapmak gerekiyor

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dediğin gibi androidde her uygulama arkaplanda açık kalıyor . E buda pil tüketimi demek .Örneğin banka uygulamasını hep kullanmıyorum ama arkada otomatik olarak uyutuyor bildiğim kadarıyla. Girip çıktığımda uyutma işlemini tekrar etmem mi lazım