Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

ScReecH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben s8 plus kullanıyorum.
Güncellemeden sonra bile hangi ayarı yaptıysam üst kısımda iki parmak genişliğinde pembelik kalıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Kırmızıyı tamamen kapatıyorum.
Ve ayarı en soğuğa alıyorum ekran artık mavimsi oluyor. Yinede kırmızılık gitmiyor. Aceba servise versem değiştirirlermi ?
Ve sizdede aynı sorun varmı ??

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güncellemeden sonra bile hangi ayarı yaptıysam üst kısımda iki parmak genişliğinde pembelik kalıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Kırmızıyı tamamen kapatıyorum.
Ve ayarı en soğuğa alıyorum ekran artık mavimsi oluyor. Yinede kırmızılık gitmiyor. Aceba servise versem değiştirirlermi ?
Ve sizdede aynı sorun varmı ??
İmkanın varsa resim atabilir misin ?

Son düzenleyen moderatör:

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Ben de samsug s8 kullanıyorum ve denediğim iki ekran koruyucu da kullandiğim kiliflar ile uyumlu olmadi..bolluk ve dolayis ile dokunmatik sorunu yasadigimdan cikardim..spigen wallet kilif kullaniyorum ekran koruyucu kullanmadan .. kilif uyumlu ekran koruyucularin sayisinin artmasini bekliyorum :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ve ayarı en soğuğa alıyorum ekran artık mavimsi oluyor. Yinede kırmızılık gitmiyor. Aceba servise versem değiştirirlermi?
Ve sizdede aynı sorun varmı?
Degistirirler git ver. Fotograf veya videosunu cek sorunun

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
6 ve 6 plus.
6 ve 6 plus aynı donanıma sahip cihazlar 6 plusun ekran çözünürlüğü daha yüksek ekranı daha büyük ve OISe sahip
--- Gönderi Güncellendi ---

iPhone 6 appleın sitesinde var mı ? Baktım şimdi var. rakibi note 4de var
Galaxy Note 4 | SAMSUNG Electronics Turkey Kaç yıllık cihaz hanı kalkmış mı ?
zaten note 4 ün üstüne daha 1 model çıktı? Bende zaten note 5 kullanıyorum amacım samsungu kötülemek değil ama ben 3 farklı işletim sistemi kullandım ve fikrim var çoğu cihaz hakkında

Galahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
zaten note 4 ün üstüne daha 1 model çıktı? Bende zaten note 5 kullanıyorum amacım samsungu kötülemek değil ama ben 3 farklı işletim sistemi kullandım ve fikrim var çoğu cihaz hakkında
Hacım duruma şöyle bakman gerekiyor samsung her yıl 4-5 seri üzerinde 5-6 telefon piyasaya sürüyorsa apple sadece iphone çıkarıyor

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hacım duruma şöyle bakman gerekiyor samsung her yıl 4-5 seri üzerinde 5-6 telefon piyasaya sürüyorsa apple sadece iphone çıkarıyor
samsungta note ve S serisi dışında seri yapmasın bu modelleri güzel yapsın güncellemeleri hızlı versin uzun vadeli versin tamamdır. A C J gibi seriler olmasın zaten 1 2 kere güncelleme alıyolar pert oluyor sonra

Galahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
samsungta note ve S serisi dışında seri yapmasın bu modelleri güzel yapsın güncellemeleri hızlı versin uzun vadeli versin tamamdır. A C J gibi seriler olmasın zaten 1 2 kere güncelleme alıyolar pert oluyor sonra
Dostum herkesin amiral gemisi alacak kadarda bütçesi yok apple zaten markayı satıyor sadece samsungda amiral gemilerinde buna benzer üretiyor ama alt sınıfıda düşünüyor

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
o zaman 1 tane alt seri olsun bir sürü seri var ve fiyatları yakın
neyse tartışmaya gerek yok sanki bizi dinleyecek samsung
Alt seriler azaltildi zaten suan samsungun duzenli erkenden cikarttigi a serisi var e nin yeni serisi cikmadi c de bizim ulkeye gelmiyor biliyorum en kaliteli orta segmenti samsung a serisi:) guncellemeyi hizli almama sebebkn touchwiz. Htc ve sony stock arayuze cok yakin kullandiklari icin hizli dagitiyorlar. Zaten samsung bugun iyi yerlerdeyse arayuz islevselliginden

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
5.8 olması pekte bir işe yaramıyor özellikle youtube dan video izlerken yada normal film izlerken telefonu yatay tutup video izlerkende kavisler kötü görüntü gösteriyor

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar s8 in bildirim ayarlarini yapamiyorum bi yardimci olursaniz cok sevinirim
Oyun veya bir uygulamanin icindeyken tapatalk dan gelen bildirimleri falan göremiyorum nasil acabilirim ?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaslar videolari hangi còzunurlukte cekmeliyim ya.en yuksek cözunurlukteki videolarimi pc de izleyemiyorum g5 le cekilenleri acior ama bu s8in videolarini acmiyor.ses var gòruntu yok nie olabilr

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaslar videolari hangi còzunurlukte cekmeliyim ya.en yuksek cözunurlukteki videolarimi pc de izleyemiyorum g5 le cekilenleri acior ama bu s8in videolarini acmiyor.ses var gòruntu yok nie olabilr
K-Lite Codec Pack Full şunu indirip kurun bakalım.
Video için çözüğnürlük önerisi olarak 4K monitörünüz yoksa FHD 60 FPS çekin FHD 60 fps daha akıcı olur.
videoyuda indirdiğinz programla açın

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şu led simge düzenleyicisini ada biliyor musunuz bende acilmiyor nedense
e60e3af20b2cf9912aa55a91945f6742.jpg

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar telefon 10-15 dakika tuş kilidi kapalı halde dururken uyandırmak için bixby tuşuna ilk bastığımda hiç bir şey olmuyor 1-2 saniye sonra tekrar basınca uyanıyor deneyip bilgi verir misiniz? ( benim cihazda bixby tuşu biraz fazla sallanıyor demiştim acaba temassızlık mı var onu tespit etmeye çalışıyorum) teşekkürker

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Arkadaşlar bu telefonun içinden çıkan kulaklık güzel mi

benmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu telefonun içinden çıkan kulaklık güzel mi
Kulağa oturduğu zaman söylenenin aksine gayet kaliteli sesi var. Fakat kısa sürede gevşeyip kulakta boşluk bıraktığı için o kaliteli sesi devamlı duymak çok mümkün olmuyor maalesef
Arkadaşlar telefon 10-15 dakika tuş kilidi kapalı halde dururken uyandırmak için bixby tuşuna ilk bastığımda hiç bir şey olmuyor 1-2 saniye sonra tekrar basınca uyanıyor deneyip bilgi verir misiniz? ( benim cihazda bixby tuşu biraz fazla sallanıyor demiştim acaba temassızlık mı var onu tespit etmeye çalışıyorum) teşekkürker
Denedim, ilk dokunuşta iii sn içinde açılıyor. Önce masaüstü ardından biz bu açılıyor. Tuş ise gayet stabil, kıpırdanma yok. Dilerseniz teknik servis ile bir temasa geçin

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
s8 kullaniyorum da sizde de always on var dikkatimi cekti sarjda cihazi bıraktım ve 1.30 2 saat dokubmadim sonra aldim. Ekrani actim 01 boyle ekranin arkasinda silik gibi durdu. Ama gitti yani bir anda orasi wallpaper rengini aldi sonradan. Anlamadim:)