Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
LGnin kendine hayrı var merak etme.
V20 dediğin cihaz S7 Edgenin S8i saymazsak tek rakibi belki. Kaldıki H3 kulaklıkla birlikte S8in üstünde ses potansiyeline sahip bir cihaz.
V30 gelsin bi
G6 çöp zaten G serisinin ırzına geçtiler G4den sonra
--- Gönderi Güncellendi ---

Düzeltilecektir. Elbet düzeltilecektir. G4de iyiydi arayüz.G5de batırdılar.
Bence yok abi Lg nin ben hala premium hissi verdigini dusunmuyorum. Suan android 2 devi var. Samsung ve huawei benim fikrim bu. Htc,sony,lg de senelerdir piyasadalar hala bir ilk 3 e giremediler. Bu basarisizlik oykusudur benim fikrim.
Telefonu kullananlar kendi incelemelerini yazabilirler mi
Bir sorun yok. Bende bir pantalonda cok durunca parmak izi okumamazlik yapiyordu 2 3 kere oldu cihaz degisti. Bu cihaz da da basima 1 kere geldi;) olayi cozemedim gitti baska bir sorun yasamadim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Huawei ? Çöp firma .
Kamerası ile övünüp düşük ışıkta onun kadar berbat çekeni gördün mü mate 9 veya p10u gece fhd60da ?
Apple ile Huawei arasında gidip geliyorum hangisi daha iyi diye ibre Apple'a dönüyor gibi benim Huaweiye bakış açım bu
Huawei katiyen Samsung'un yanından geçemez. XZ premiumu mate 9a p10a tercih ederim p10 Plus tarafında düşünürüm
Not olarak S7 edgenin p10 plusdan daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Huawei ? Çöp firma .
Kamerası ile övünüp düşük ışıkta onun kadar berbat çekeni gördün mü mate 9 veya p10u gece fhd60da ?
Apple ile Huawei arasında gidip geliyorum hangisi daha iyi diye ibre Apple'a dönüyor gibi benim Huaweiye bakış açım bu
Huawei katiyen Samsung'un yanından geçemez. XZ premiumu mate 9a p10a tercih ederim p10 Plus tarafında düşünürüm
Not olarak S7 edgenin p10 plusdan daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum
Ya acikcasi suan android cephesi bana kalirsa cok rahat samsung elinde. Bu durumda degismez.

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam eminsin demi. En az 3 sene götürsün en azından. iPhone 6s den son zamanlarda şarjından memnun değildim bunun şarjı ne kadar gidiyor? Bir de güncelleme yapmazsam 4 sene götürür mü? En az 3 olmalı. Ama 4 sene giderse de çok memnun olurum. Kaç saat ekran süresi veriyor?
bence 7 plus alın ios devam edin çünkü samsung 1 2 model daha çıkarınca artık s8 i unutacak. Ben note 5 aldım note 7 patladı vs. güncellemeyi geç aldı falan falan. İphone 7 4 sene kesin götürür hem İos alışmışsındır devam et

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
bence 7 plus alın ios devam edin çünkü samsung 1 2 model daha çıkarınca artık s8 i unutacak. Ben note 5 aldım note 7 patladı vs. güncellemeyi geç aldı falan falan. İphone 7 4 sene kesin götürür hem İos alışmışsındır devam et
Artık iOS dan soğudum şarjım berbat kasmalar başladı. Ön kamera rezil. Bence sizin elinizdeki telefon da güzel ama s8 in patlayacağına ihtimal vermiyorum

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
İphone6 nıın yeni ios u alınca ne yaptığını gördük...

Bir telefonun günümüz şartlaeında alanileceği en fazla güncelleme sayısı 3 tür dahası sıkıntıya sokar bence

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 4 anasını ağlatıyor şuan iPhone 6nin
Yaz YouTube'a Note 4 vs iPhone 6 2017 aç çıkan ilk videoyu izle
Durum.bu 4 sene hikaye iosuda biliyoruz merak etme
Forumu gezen bakalım ios planlı eskitiliyor mı diye konu var
Fazla güncellemenin kime ne yararı var ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İphone6 nıın yeni ios u alınca ne yaptığını gördük...

Bir telefonun günümüz şartlaeında alanileceği en fazla güncelleme sayısı 3 tür dahası sıkıntıya sokar bence
Katiliyorum 3 4 sene rahat kullanir s8 zaten iosun verdigi guncellemeleri biliyoruz

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona ekran koruyucu bulabildiniz mi? İnternetten baktığımda pek fazla ürün bulamadım.

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer S8 alırsam kötü bir ekran koruyucu almak istemiyorum. Riske girmemek adına hangi ekran koruyucuyu almalıyım? Veya direk telefoncudan mı almalıyım?

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanmiyorum sadece kılif kullanıyorum
Öyle daha riskli değil mi? Ekranı sağlam olsa da ani bir düşüşte kırılma korkusu ile yaşamak istemem şahsen. Sağlam bir kılıfın yanında bir de sağlam bir ekran koruyucu ayarlamak gerekir diye düşünüyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Öyle daha riskli değil mi? Ekranı sağlam olsa da ani bir düşüşte kırılma korkusu ile yaşamak istemem şahsen. Sağlam bir kılıfın yanında bir de sağlam bir ekran koruyucu ayarlamak gerekir diye düşünüyorum.
Bilmem note 5 i hicbir sey takmadan kullanmistim basta kilif almistim cok kaba yapti diye cikarmistim 1.5 sene kullandim. Zaten ekran koruyucu takmayi sevmiyorum. O hissiyati öldürüyor. Ondan dolayi siz bilirsiniz

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar merhaba. Bugun bende s8 alarak ailenize katilmis oluyorum. Fakat bir sorum olacakti benim telefon sarji biraz hizli gidiyor bunun icin ne ayari yapmam gerekir? Tesekkurler

benmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam eminsin demi. En az 3 sene götürsün en azından. iPhone 6s den son zamanlarda şarjından memnun değildim bunun şarjı ne kadar gidiyor? Bir de güncelleme yapmazsam 4 sene götürür mü? En az 3 olmalı. Ama 4 sene giderse de çok memnun olurum. Kaç saat ekran süresi veriyor?
Merhaba, ben işim gereği günde ortalama 40 konuşma yapıyorum. Tabi detaylar nedeniyle görüşme başı en az 10 dk civarı. Bu arada GPS ve Bluetooth da sürekli açık. Akşam 8 - 9 gibi şarja takıyorum. Pil konusundaki deneyimim bu, paylaşmak istedim ;)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar merhaba. Bugun bende s8 alarak ailenize katilmis oluyorum. Fakat bir sorum olacakti benim telefon sarji biraz hizli gidiyor bunun icin ne ayari yapmam gerekir? Tesekkurler
Zamanla oturur o daha yeni aldin cihazi bir duralim lutfen

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Eğer S8 alırsam kötü bir ekran koruyucu almak istemiyorum. Riske girmemek adına hangi ekran koruyucuyu almalıyım? Veya direk telefoncudan mı almalıyım?
Ben genelde bu siteden alışveriş yapıyorum ürünleri çok kaliteli ve diğer mağazalara ve hele hele insanları kazıklamaya çalışan telefonculara göre uygun fiyatlı. S8 plus için aldım evde kendim taktım vatan computer mağazasında adam anlayamadı bile kırılmaz cam var mı yok mu diye
Buyrun: Samsung Galaxy S8 Plus Kırılmaz Temperli Cam Şeffaf Ekran Koruyucu - Teleplus.com.tr
Sağlam bir koruma içinde kılıf alayım diyorsanız hem askeri standart sertifikalı hemde çok kaba durmayan şık kılıfları burdan alabilirsiniz ben 2 tane aldım s8 plus için spigen kılıfları bir numara
Buyrun: Galaxy S8 Plus Kılıf - Ekran Koruyucu - Aksesuar - Spigen

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben genelde bu siteden alışveriş yapıyorum ürünleri çok kaliteli ve diğer mağazalara ve hele hele insanları kazıklamaya çalışan telefonculara göre uygun fiyatlı. S8 plus için aldım evde kendim taktım vatan computer mağazasında adam anlayamadı bile kırılmaz cam var mı yok mu diye
Buyrun: Samsung Galaxy S8 Plus Kırılmaz Temperli Cam Şeffaf Ekran Koruyucu - Teleplus.com.tr
Sağlam bir koruma içinde kılıf alayım diyorsanız hem askeri standart sertifikalı hemde çok kaba durmayan şık kılıfları burdan alabilirsiniz ben 2 tane aldım s8 plus için spigen kılıfları bir numara
Buyrun: Galaxy S8 Plus Kılıf - Ekran Koruyucu - Aksesuar - Spigen
Öneriler için teşekkürler. Ekran koruyucu hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sağlam bir koruma içinde kılıf alayım diyorsunuz hem askeri standart sertifikalı hemde çok kaba durmayan şık kılıfları burdan alabilirsiniz ben 2 tane aldım s8 plus için spigen
Öneriler için teşekkürler. Ekran koruyucu hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Hem koruma yönünden hem ekrana tam uyumluluk yönünden şu an piyasada daha iyi bir ürünün olduğunu düşünmüyorum dokunma hassasiyetinden hiç bir şey kaybetmiyor edge ekranı da öyle. şu an için hiç bir sıkıntı yok alıp kullanabilirsiniz.

ScReecH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben s8 plus kullanıyorum.
Güncellemeden sonra bile hangi ayarı yaptıysam üst kısımda iki parmak genişliğinde pembelik kalıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Kırmızıyı tamamen kapatıyorum.
Ve ayarı en soğuğa alıyorum ekran artık mavimsi oluyor. Yinede kırmızılık gitmiyor. Aceba servise versem değiştirirlermi?
Ve sizdede aynı sorun varmı?

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Note 4 anasını ağlatıyor şuan iPhone 6nin
Yaz YouTube'a Note 4 vs iPhone 6 2017 aç çıkan ilk videoyu izle
Durum.bu 4 sene hikaye iosuda biliyoruz merak etme
Forumu gezen bakalım ios planlı eskitiliyor mı diye konu var
Fazla güncellemenin kime ne yararı var ?
note 4 ün dengi 6 plus değil mi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
note 4 ün dengi 6 plus değil mi?
6 ve 6 plus.
6 ve 6 plus aynı donanıma sahip cihazlar 6 plusun ekran çözünürlüğü daha yüksek ekranı daha büyük ve OISe sahip
s8 patlar demedim ama 2 3 model çıkınca siteden bile kalkıyor o derece
iPhone 6 appleın sitesinde var mı ? Baktım şimdi var. rakibi note 4de var
Galaxy Note 4 | SAMSUNG Electronics Turkey Kaç yıllık cihaz hanı kalkmış mı ?