Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ekranın altındaki home tuşunun sol kısmında duran açık uygulamaları gösteren tuşa bastığımda karşıma çıkıyor.

Nutkum tutuldu açıkçası:/ böyle bi sorun hiç duymamıştım. Note 5 kullanıyorum ve açmadığım uygulama hiç açık gozukmedi şu ana kadar. Ne desem bilemedim bi servise göster bence

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
teşekkur ederim
--- Gönderi Güncellendi ---
tema secenekleri yine s7 deki gibi güzelmi.marketten tema indirmeden kendi tema sitesi var deglmi
Marhaba arkadaşlar 3.5 yıllık note 3 mü satıp galaxy s8 alarak araniza katıldım herkese iyi forumlar
hayirli olsun güle gule kullanin.deneyimlerinizi bekliyoruz :) yeni alacaklara refarans olsun.bende dahil olmak üzere.

M

Murat Burç

SDN Okuru
teşekkur ederim
tema secenekleri yine s7 deki gibi güzelmi.marketten tema indirmeden kendi tema sitesi var deglmi

hayirli olsun güle gule kullanin.deneyimlerinizi bekliyoruz :) yeni alacaklara refarans olsun.bende dahil olmak üzere.
Kendi tema mağazası var

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
M

Murat Burç

SDN Okuru
hayirli olsun güle gule kullanin.deneyimlerinizi bekliyoruz :)

peki fotograf cekiminde arkasi buzlu yapan bi mod varmi.
Seçmeli odak var ama 50 cm mesajeden yapabiliyor sadece.
Çift kamera olmadığı için diğerleri kadar başarılı değil.
Çift kameraya sahip cihazları diğer noktalarda kafalarına vura vura eziyor fakat demek istediğiniz bokeh tarafında diğerlerinden geride. Bu özellik yüksek ihtimal Note 8 ile gelecek.

deno455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çıkmaz kardeşim telefonu sıfırlayınca imei numarası değişmiyor sen telefonun imei numarasını btkya kaydediyorsun burdan alınma cihaz gibi oluyor kapanma filan yok ama guncelleme hangi ülkeye aitse onunla eş zamanda gelir turkiyeye gelmez onuda istersen türkiye romunu kurarsın cihaz türkiye cihazı olur

Anladım dostum bilgilendirdiğin için teşekkürler :) Dediğim ülke de Almanya dostum pek bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum güncellemerlele ilgili.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Seçmeli odak var ama 50 cm mesajeden yapabiliyor sadece.
Çift kamera olmadığı için diğerleri kadar başarılı değil.
Çift kameraya sahip cihazları diğer noktalarda kafalarına vura vura eziyor fakat demek istediğiniz bokeh tarafında diğerlerinden geride. Bu özellik yüksek ihtimal Note 8 ile gelecek.
bokehmi denior ona.eeee g6da var ozaman cift camera ya.dogrumudur.ama g5te yoktu

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hazır konunun üstüne Samsung s8 bokeh :)
20170506_172534.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yav bırakın şu bokeh işini çocuk oyuncağı o işler:D Huawei ve Apple fanboyları kendilerini tatmin ediyorlar bunla:D
Ya şu 4K 60FPS bi gelse Note4deki 4K muazzamdı. Note 8deki 4K 60FPS muazzam olucak.

F.keskin24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teşekkur ederim

Saolun teşekkür ederim

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yav bırakın şu bokeh işini çocuk oyuncağı o işler:D Huawei ve Apple fanboyları kendilerini tatmin ediyorlar bunla:D
Ya şu 4K 60FPS bi gelse Note4deki 4K muazzamdı. Note 8deki 4K 60FPS muazzam olucak.

Banada tam tersi olarak 4k muhabbeti saçma geliyor. Bir telefon full hd çeksin yeter bana göre. 4k çekince ne olacak ki ? Nereye atıp hangi ekran çözünürlüğünde izleyebilicem. Saçma sapan iş

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Banada tam tersi olarak 4k muhabbeti saçma geliyor. Bir telefon full hd çeksin yeter bana göre. 4k çekince ne olacak ki ? Nereye atıp hangi ekran çözünürlüğünde izleyebilicem. Saçma sapan iş
4 k cektim gecenlerde valla efsoymus hicte oyle değil:) onun delileri var. Kullanana guzel ozellik

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mesele şu FHD60in bitratei 4k kadar olsa olmuyor işte
Olsa 4K 60 çekerim ben sürekli FHD60 yerine

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ben s7de videolari genelde 1080 60 cekiyorum akici goruntu gozume daha hos geliyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Diyorum ya 4k 60 olsa hem bitrate yüksek çözünürlük yüksek akıcılık yüksek

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaslar wifi sorunu yaşaniyormus.yaşayan oldumu.baglanmiormus

Ekli dosyalar

• Capture+_2017-05-08-13-49-53.png
    Capture+_2017-05-08-13-49-53.png
    454.9 KB · Görüntüleme: 574
M

Murat Burç

SDN Okuru
Cihazı karalama kampanyaları başlamış sanırım.
Var mı yukardaki gibi sorun yaşayan ?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
ben o karalamalara pek kulak asmam kullanici yorumlarinda.o karalama yapan kisiler.o tlfna hicbirzaman ulaşamayacak olan kisiler.yani kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş :)))) tr de grisi yokmu ya.sadece siyah ve gold mu varmiş

M

Murat Burç

SDN Okuru
ben o karalamalara pek kulak asmam kullanici yorumlarinda.o karalama yapan kisiler.o tlfna hicbirzaman ulaşamayacak olan kisiler.yani kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş :)))) tr de grisi yokmu ya.sadece siyah ve gold mu varmiş
http://www.teknosa.com/urunler/125076399/samsung-galaxy-s8-g950-orchid-grey-akilli-telefon sadece orkide grisi yazınca s8in satıldığı yerler çıkıyor o derece
ayrıca indirimli fiyat Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
teşekkur ederim.
bu arada ekranin 4 tarafnda yanan bildirim isigndan bilgniz varmi bi videoda gördum supermiş

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
bu arada ekranin 4 tarafnda yanan bildirim
Abd va Kanada cihazlarinda ortaya çıktığı icin oraya 1 mblık guncelleme gonderip cozduler eski sorun bu

Evet bende açık
tamam teşekkur ederim.
g5 kullaniyorum 1yilı doldurdum ilk defa 1tlfona sabit kalarak.ama g6 ile s8 arasinda kalmistim s8e karar verdim.sesi düşuk olsada.fotosu ve bildirim isigi yeter.:))ses cikişi mono ymuş sterio olasaymiş daha güzel olurmus ama'hersey tam olmuyormuş demek