Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Hayırlı olsunGalaxy S8 plus aldım yeni. İnşallah pişman olmam. Android 7 ile bile gelse özellikleri cezbedici oldu...
Hayırlı olsunGalaxy S8 plus aldım yeni. İnşallah pişman olmam. Android 7 ile bile gelse özellikleri cezbedici oldu...
Hayırlı Olsun ?Galaxy S8 plus aldım yeni. İnşallah pişman olmam. Android 7 ile bile gelse özellikleri cezbedici oldu...
Hocam benim normal kullanım 22 saat gidiyor çok kullanmazsam 25-26sanıyorum ki ben de yüklerim hemen...sizin sarjınız ne kadar gidiyor ki ben 1 günü çıkaramıyorum günde 2 kez şarj ediyorum daha kötüsü ne olabilir diye düşünmekteyim...
---- Mesajlar birleştirildi ----
sanıyorum ki ben de yüklerim hemen...sizin sarjınız ne kadar gidiyor ki ben 1 günü çıkaramıyorum günde 2 kez şarj ediyorum daha kötüsü ne olabilir diye düşünmekteyim...
Aşırı aktif kullandığım zaman 7 saat vermiştisanıyorum ki ben de yüklerim hemen...sizin sarjınız ne kadar gidiyor ki ben 1 günü çıkaramıyorum günde 2 kez şarj ediyorum daha kötüsü ne olabilir diye düşünmekteyim...
sanıyorum ki ben de yüklerim hemen...sizin sarjınız ne kadar gidiyor ki ben 1 günü çıkaramıyorum günde 2 kez şarj ediyorum daha kötüsü ne olabilir diye düşünmekteyim...
ben bu süreleri hiç görmedim anlamıyorum... gear s3 kullanıyorum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum birkaç kez denemek için kullanmadım saati ama pil sürem değişmedi sanki
Arkadaşlar edge panelinde cihaz bakımı kalkmış bunu nasıl geri getiririz
karanlık modda yarım saat falan kullandım. fazlada bir şeylerin değiştiği söylenemez. hatta bildirim paneline bakmadığın zaman fark etmiyorsun bile. Saat konusunda haklısın. Bildirim simgelerini ortalara getiriyor.saatin yeri değişmiyormu? alışkanlıktan sanırım sol tarafta sanki ters yerde gibi duruyor.bildirim tarafını kısıtlıyor gibi.
karanlık modu da deneyimleyen varsa görüşlerini beklerim
4k video cekme yok onu nasil getirecez 1080p 60fps çekiyor
Arkadaşlar saatin solda olmasını bir benmi sevdim eskiden saatle şarj yan yana güzel değildi bence