Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Galaxy S8 plus aldım yeni. İnşallah pişman olmam. Android 7 ile bile gelse özellikleri cezbedici oldu...
Hayırlı Olsun ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Anlaşıldı Samsung'un kıyak yapıcağı falan yok güncellemeyi 1 mart 'ta vericek. O 2 gün nasıl geçer bilemem artık.

Son düzenleme:

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sanıyorum ki ben de yüklerim hemen...sizin sarjınız ne kadar gidiyor ki ben 1 günü çıkaramıyorum günde 2 kez şarj ediyorum daha kötüsü ne olabilir diye düşünmekteyim...

sanıyorum ki ben de yüklerim hemen...sizin sarjınız ne kadar gidiyor ki ben 1 günü çıkaramıyorum günde 2 kez şarj ediyorum daha kötüsü ne olabilir diye düşünmekteyim...

Son düzenleme:

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67

Hocam benim normal kullanım 22 saat gidiyor çok kullanmazsam 25-26

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263

Aşırı aktif kullandığım zaman 7 saat vermişti

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aşırı aktif kullandığım zaman 7 saat vermişti

ben bu süreleri hiç görmedim anlamıyorum... gear s3 kullanıyorum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum birkaç kez denemek için kullanmadım saati ama pil sürem değişmedi sanki

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı olsun Android Pie yayınlandı :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190227-102438_Software update.jpg
    Screenshot_20190227-102438_Software update.jpg
    75.6 KB · Görüntüleme: 350

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Arkadaşlar hayırlı olsun :) yükleyip kuranlar tecrübe ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
hemen yükleyecek arkadaşların deneyimlerini fotolarla birlikte acil şekilde bekliyorum ;)
özellikle pil durumunu

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Pil için bir şey söylemek şuan çok erken ama cihaz gerçekten bambaşka bir cihaz oldu herkes gibi bende çok beğendim özellikle kilit ekranında yüz tanımanın açılıp kiliti açmaması özelliğini bekliyordum ve çok kullanışlı olmuş ayrıca navigasyon çubuğu haraketleri çok kullanışlı tam ekran deneyimi veriyor bir de yeni son uygulama penceresi başta alışması zor olsa da bir kaç saat içerisinde rahatlıkla alışıyorsun negatif yönü ise şuan daha çok yeni olduğu için cihazda hafif takılmalar mevcut bu da zamanla ve ilerleyen güncellemelerle düzeleceğini düşünüyorum

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ben yükledim cihazda aşırı takılma var. Yüz+iris tarama yok. Kamerada yapay zeka yok. Sadece görünüş değişmiş çok fazla bir özellik göremedim.

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Arkadaşlar ilk izlenimlerimi paylaşayım. Bu konuda daha önce yazmadığım için iyi olduğum söylenemez. Güncelleme yaklaşık 12 dakika sürdü.
Galeri, takvim gibi bazı sistem uygulamalarının ikonları değişmiş ama güzel olmuş. Açıldıktan sonra bir kaç dakika kasılma oluyor ama geçiyor sonra.
Son kullanılan uygulamalar artık dikey değil yatay olarak gösteriliyor. ve üst bölümde bölünmüş yada açılır pencere olarak açma gibi seçenekler var. Bildirimler daha güzel hale gelmiş. kısa yol simgelerine kids home gibi yeni seçnekler gelmiş. ayarlar bölümü kategorik olarak cerceveye alınmış.
otomatik parlaklık yerine daha akıllı ve yapay zekalı denilen adaptif parlaklık eklenmiş. bixbiye bakmadım. ingilizce olduğu için hiç kullanmadım. mrekta etmiyorum. bir dosya sildiğiniz zaman artık direk silinmeyip çöp kutusuna düşüyor. 15 gün sonunda kendiliğinden siliniyormuş. mesajlar ve arama güzel olmuş bana göre. Tam olarak iyi açıklamadım biliyorum ama kusuruma bakmayın.

67549
67550
67551
67552
67553

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-02-27 at 12.29.40.jpeg
    WhatsApp Image 2019-02-27 at 12.29.40.jpeg
    19.9 KB · Görüntüleme: 355

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Temiz olsun diye odin ile yükleyeyim dedim ama sağolsun sammobile hala siteye yükledemedi rom dosyasını

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
saatin yeri değişmiyormu? alışkanlıktan sanırım sol tarafta sanki ters yerde gibi duruyor.bildirim tarafını kısıtlıyor gibi.

karanlık modu da deneyimleyen varsa görüşlerini beklerim

Son düzenleme:

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba şuan işyerindeyim ama kısaca deneyimlerimi anlatayım ben geçişleri vs beğendim onun dışında görsellik fena değill karanlık mod ise siyah ağırlıklı seçenekleri mavi olan tema olarak tasarlanmış
daha kullanışlı ve estetik geldi bana performans ya da pil nasıl değişir onu biraz zaman sonra görebileceğiz
akşam ise fabrika ayararına çeviricem biraz daha akıcılığına etkisi olur diye düşünüyorum

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Arkadaşlar edge panelinde cihaz bakımı kalkmış bunu nasıl geri getiririz

merhaba, ayarlardan cihaz bakımına girin. Seçeneklerden masa üstünde göster seçeneğini aktifleştirin. sonra edge ekranından edge uygulamaları bölümüne ekleme yapın. umarım işinize yarar.

saatin yeri değişmiyormu? alışkanlıktan sanırım sol tarafta sanki ters yerde gibi duruyor.bildirim tarafını kısıtlıyor gibi.

karanlık modu da deneyimleyen varsa görüşlerini beklerim
karanlık modda yarım saat falan kullandım. fazlada bir şeylerin değiştiği söylenemez. hatta bildirim paneline bakmadığın zaman fark etmiyorsun bile. Saat konusunda haklısın. Bildirim simgelerini ortalara getiriyor.

Son düzenleme:

gezgin59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba güncellemeyi yebi indirdim bu yarım saat kadar da kullanıyorum şuan icin gayet memnunum pil ile ilgili de bir sıkıntı göremedim şuan a kadar arada sizi bilgilendirilmek için yazicam bilginiz olsun

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Odin ile flashlayarak yükledim ve beğendim çoğu şeyi ama herkesin dediği gibi saatin sol tarafta olması iyi olmamış onun dışında parmak izi okuyucusundan şikayetim vardı yeri geliyo 5. denemede açıyordu 9.0 yükledikten sonra düzeldi ve baya hızlı açıyor en büyük gelişme o oldu benim için. Arayüz konusunda görsellik olarak çok iyi, performans olarakta eskisinden iyi diyebilirim bixby home a girdiğimdeki takılmalar artık daha azalmış. Gece modu fena değil batarya konusunda şuanlık bir sorun görmedim ama uzun kullanımda fark ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Pil ile ilgili çok güzel özellikler gelmiş. Pil ile ilgili 2 saat olmasına rağmen kesin bir şey diyemiyorum. Uzun kullanımda belli olucaktir. Aktaracağım. Genel olarak bakarsak hiç bir yeni özellik yok. Görsel zeka zaten gelmicekti ama Yüz+iris tarama neden yok. Samsung çok cimri davranmış ama şunu demem lzm cihaz çok seri oldu. Ve cidden çok şık bir arayüz.

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Tamamdir buldum tesekkuler. Bende sunu paylasayim gayet güzel olmus genel olarak begendim. Adaptif ekran parlakligi ve adaptif pil kullanimi var eğer cihaz bakimini kurcalarsanız görürsunuz bu yapay zekayla çalışıyor. Eksik olarak yuz +iris donanım olarak desteklememize ragmen vermemisler bide kameraya yapay zeka vermemişler. Donanim olarak s8 bunlari destekliyor ben bunun baska cihazlarin satisini engellemesin diye verilmedigi taraftariyim.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
İlk hata olarak Şunu fark ettim telefon yaklaşık 3-4 dk kapalı kaldıktan sonra güç tuşuna basıp açmaya çalışırsanız ekran önce gelip sonra geri gidiyor tekrar basinca düzeliyor ama.