Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

salimvrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon güzel hızlı kamerası iyi fakat 2017 de çıkan bir telefon ve 1 martta son büyük güncellemesini alıcak hani 3500₺ ye 2019 da çokmış 0 bir telefonda alabilirsin veya s9 bulabilirsin o fiyata daha güncel bir cihaz olur
Ne önerebilirsiniz peki. Teknoloji mağazalarında s9 o fiyata yok maalesef. Başka güncel hangi cihaz olabilir aynı kalitede

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Ne önerebilirsiniz peki. Teknoloji mağazalarında s9 o fiyata yok maalesef. Başka güncel hangi cihaz olabilir aynı kalitede
Lg g7 thinq ayni kalitede bir cihaz işlemcisi falan da daha iyi.
Tabi diğerlerine de sormak lazım benden daha bilgili arkadaşlar var

Son düzenleme:

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
İyi günler iyi pazarlar herkese. Yaklaşık 15 gündür telefon almak için kararsızım. 3500 tl limitim var ve almışken iyi bişey almak istiyorum. Dünden beri burada ekran yanığı araştırması yaptım olanda var olmayanda var. 3500 tl fiyat ile samsung galaxy s8 plus alınırmı? Bu konuda beni aydınlatacak bilgi verirseniz sevinirim. Alınırsa neden alınır, alınmazsa neden alınmaz?
S8 plus 3500 tl gibi bir fiyata bulabileceğin nadir iyi telefonlardan biri. Birçok marka var ama Hiç biri S8 serisinin verdiği ekran deneyimi ve kamera deneyimini vermiyor. Xiamio mi 8 var O fiyata ancak inan bana S7 edge in kamerası ile yarışamıyor bile portreyi düzgün çekemiyor bozuk çekiyor ve ışığı alışı berbat o telefonun sunduğu sadece performans. Ancak S8 de performans konusunda elbette çok iyi. Ama onunki 1 tık üstte 1 yıl sonra çıktığı için Ama Arkadaşında dediği gibi S8 bu ay Son büyük Android güncellemesini alıcak. Güncelleme yi önemsiyorsan alma. O fiyata S9 bulabilirsen al dicem Ama S9 plus varken S9 almak saçma olur. Farklı markalara da bakabilirsin Oppo, Honor vs ama Hiç biri S8 deneyimi veremez cunki onlar sadece ucuz maliyetle performanslı telefon üretmek. S8 in kamerasıda mükemmel, Performans da mükemmel. Ekran deneyiminden zaten bahsetmeme gerek yok çünkü o kendi başına bir alma tercihi. Sonuç olarak yinede kendin bilirsin. 2 yıldır S8 kullanıyorum başıma sadece bir kere ghost screen sorunu geldi oda telefonun ekranı kırılınca kasko ya vermiştim ekran değişince gitti ve şuan bisi yok. Dikkatli kullandigin sürece olucak bir şey değil. Kısaca böyle Yine de kendi içine yatan farklı markalar varsa söyleyebilirsin. ?☺

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
S8 plus 3500 tl gibi bir fiyata bulabileceğin nadir iyi telefonlardan biri. Birçok marka var ama Hiç biri S8 serisinin verdiği ekran deneyimi ve kamera deneyimini vermiyor. Xiamio mi 8 var O fiyata ancak inan bana S7 edge in kamerası ile yarışamıyor bile portreyi düzgün çekemiyor bozuk çekiyor ve ışığı alışı berbat o telefonun sunduğu sadece performans. Ancak S8 de performans konusunda elbette çok iyi. Ama onunki 1 tık üstte 1 yıl sonra çıktığı için Ama Arkadaşında dediği gibi S8 bu ay Son büyük Android güncellemesini alıcak. Güncelleme yi önemsiyorsan alma. O fiyata S9 bulabilirsen al dicem Ama S9 plus varken S9 almak saçma olur. Farklı markalara da bakabilirsin Oppo, Honor vs ama Hiç biri S8 deneyimi veremez cunki onlar sadece ucuz maliyetle performanslı telefon üretmek. S8 in kamerasıda mükemmel, Performans da mükemmel. Ekran deneyiminden zaten bahsetmeme gerek yok çünkü o kendi başına bir alma tercihi. Sonuç olarak yinede kendin bilirsin. 2 yıldır S8 kullanıyorum başıma sadece bir kere ghost screen sorunu geldi oda telefonun ekranı kırılınca kasko ya vermiştim ekran değişince gitti ve şuan bisi yok. Dikkatli kullandigin sürece olucak bir şey değil. Kısaca böyle Yine de kendi içine yatan farklı markalar varsa söyleyebilirsin. ?☺
S8 kamerası iyi demişsiniz fakat ben hiç memnun değilim benimkisi berbat çekiyor. Özellikle 60fps video da nesneye odaklama hiç yapmıyor. Kamera değişti serviste fakat aynı sorun devam ediyor. Sadece bende değil note serisinde de 60fps de odaklama sorunu var. Büyük ihtimalle yazılımsal sorun. Ayrıca samsung servis kalitesi berbat ötesi.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 kamerası iyi demişsiniz fakat ben hiç memnun değilim benimkisi berbat çekiyor. Özellikle 60fps video da nesneye odaklama hiç yapmıyor. Kamera değişti serviste fakat aynı sorun devam ediyor. Sadece bende değil note serisinde de 60fps de odaklama sorunu var. Büyük ihtimalle yazılımsal sorun. Ayrıca samsung servis kalitesi berbat ötesi.
Sizin deneyiminiz. Benim hafızamın 20 gb i videolar ile dolu ama inan hiç bir odak sorunu yaşamadım. Kamerasından da oldukça memnunum. Gün içeresinde ışığı çok iyi alıp şaheser fotoğraflar ortaya çıkarıyor. Geceleri yeterli ışık olmayınca piksel piksel çekiyor sadece.

---- Mesajlar birleştirildi ----

FHD 60 fps video çekmedim. Gerek de duymadım çünkü 2k ve 4k varken Fhd video çekmek bu telefon için çok saçma. Pek çekende yoktur bence. Ama dediginiz gibi FHD 60 fps de o sorun olabilir çünmi deneyimlemedim. Ama büyük bir sorun Değil bence dediğim gibi 2k Ve 4k gibi müthiş seçenekler var ?

Son düzenleme:

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama s8 in kamerasına kötü demekte ne bileyim bana biraz doğru gelmiyor şuan piyasadaki bir çok telefonla yarışır

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
google pixel 2 camerası apk yüklü bende zaten piyasanın en yeni amiral gemileri ayarında portre cekiyorum.

Murad Hasanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
S8 in kamerası bence de çok iyi. Tek kamerayla yaptığı portreyi çoğu xiaomi modelleri yapamıyor (doğal durmuyor xiaomi portresi bence). Donanımsal olarak desteklemese bile yazılımsal olarak 960 fps ağır çekim yapabiliyor. Iphone x e çok yakın performans gösteriyor kamerası. Mali G71 mp20 grafik işlemcisi var böyle ekrana zaten böyle grafik yongası yakışır oyunları en yüksek ayarda sorunsuz açıyor android pie ile daha da hızlanacağını düşünüyorum. Android 10 almasa bile güvenlik güncellemeleri ile android 9 un tüm açıkları kapatılacak uzun süre götürür bence. Tasarımı çok güzel çentiksiz deliksiz kızaksız yapılabilecek en iyi tasarım bu. Oyun oynamazsan 5-5.5 saat ekran açık süresi alabiliyorum. İşin içine oyun girdiği zaman 4 saat oluyor. S8 modelinden bahsediyorum s8+ pil konusunda daha iyi olacaktır.

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
herkese iyi geceler
bugün emaar samsung deneyim mağazasına gittim s10 a bakmak için ordaki görevli arkadaş ile biraz sohbet ettik ve bana s10 u tavsiye ederken 4 5 yıl güncel kalacağını söyledi ben de bunun üzerine bende s8 var ve hala alamadık dedim gelicek 1 martta dedi sonra samsung un 2 sürğm büyük güncelleme verdiğini ilettim o da artık eski telefonlar yok güncellemeler devam edecek dedi hatta s7 nin bile pie alacağından bahsetti ben de almayacapını söyledim kendisi ısrarla ben yetkiliyim ve konuşmalarımızda geçti dedi
ben de bunun üzerine s8 i mağazanın açıldığı gün aldığımı bixby nin o sene Türkçe (yapay zeka katmışlar da o yüzden gelememiş ) olacağını sizin o zaman ki ceo nuz Tansu bey söyledi hala birşey yok bu da konuşulmuştur sanırım sizin aranızda dedim eğer ki s7 pie alsın yanınıza gelip hepinizden özür dileyeceğimi söyledim sonrasında biraz s10 u kurcaladım ve çıktım...
bu arada s10 gerçekten inanılmaz dip not olarak belirteyim...s8 i 2500 e sayıyor s10 alınırsa üstüne 4000 tl istiyorlar bilginize sunarım...
tekrar iyi gecelerr ;)

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
herkese iyi geceler
bugün emaar samsung deneyim mağazasına gittim s10 a bakmak için ordaki görevli arkadaş ile biraz sohbet ettik ve bana s10 u tavsiye ederken 4 5 yıl güncel kalacağını söyledi ben de bunun üzerine bende s8 var ve hala alamadık dedim gelicek 1 martta dedi sonra samsung un 2 sürğm büyük güncelleme verdiğini ilettim o da artık eski telefonlar yok güncellemeler devam edecek dedi hatta s7 nin bile pie alacağından bahsetti ben de almayacapını söyledim kendisi ısrarla ben yetkiliyim ve konuşmalarımızda geçti dedi
ben de bunun üzerine s8 i mağazanın açıldığı gün aldığımı bixby nin o sene Türkçe (yapay zeka katmışlar da o yüzden gelememiş ) olacağını sizin o zaman ki ceo nuz Tansu bey söyledi hala birşey yok bu da konuşulmuştur sanırım sizin aranızda dedim eğer ki s7 pie alsın yanınıza gelip hepinizden özür dileyeceğimi söyledim sonrasında biraz s10 u kurcaladım ve çıktım...
bu arada s10 gerçekten inanılmaz dip not olarak belirteyim...s8 i 2500 e sayıyor s10 alınırsa üstüne 4000 tl istiyorlar bilginize sunarım...
tekrar iyi gecelerr ;)
Ilginç. Çok uzak bir olası da gözükse güncelleme politikası değişmiş olabilir geçen gün form da s7 bölümün de bir arkadaşın dediği dikkati mi çekti experience arayüzü iyice yamalı bohçaya dönüşmeye başladı gerçekten çünkü bir çok samsung uygulaması ona ui arayüzünü yeni icon görünümü aldı ve maalesef ki experience de one ui arayüzü tutarlı çalışmıyor hadi bizi anladım one ui alacağımız kesin bari bu arayüz update leri s7 serisine vermese adamlar bu konuda tepki göstermekte haklı işte velhasıl durum böyle olunca belki o beyefendinin dedikleri doğru olabilir güncelleme alacak olabilir her şey olabilir ama işin ilginç tarafı samsung resmi bir açıklama yapmazken bir çalışanın güncelleme politikasi hakkında bilgi yayması madem izin var resmi bir açıklama neden bulunmamakta.

gezgin59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu arada note 9 a ikinci güncelleme ver8ldi ama s8 icin hala ses seda yok bu kadar çok kullanıcısı olmasına rağmen samsung güncelleme vermemek ocin niye bu kadar ısrar ediyo hala anlamış değilim

Bu arada note 9 a ikinci güncelleme ver8ldi ama s8 icin hala ses seda yok bu kadar çok kullanıcısı olmasına rağmen samsung güncelleme vermemek ocin niye bu kadar ısrar ediyo hala anlamış değilim

Son düzenleme:

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
herkese iyi geceler
tekrar iyi gecelerr ;)
Bu iddialar doğru ise cidden çok iyi, bixby yapay zeka gelmesi güzel bisi ve tabikide güncelleme politikasının sonunda değişmesi harika bisi. Umarım doğruluğu vardır. ?

Güncelleme şuan hazır bence ancak sırf resmiyet olsun diye sitede yazan tarihte yani 1 martta vericekler.

Son düzenleme:

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
herkese iyi geceler
tekrar iyi gecelerr ;)

yinede iyi sayıyorlar hepsiburada 1600 tl teklif ediyor eskiyi getir yeniyi götüre parası olan için 4000 tl koyup alması mantıklı. Bide s10 yazmıssın ya plus modeli dimi

gezgin59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu iddialar doğru ise cidden çok iyi, bixby yapay zeka gelmesi güzel bisi ve tabikide güncelleme politikasının sonunda değişmesi harika bisi. Umarım doğruluğu vardır. ?

Güncelleme şuan hazır bence ancak sırf resmiyet olsun diye sitede yazan tarihte yani 1 martta vericekler.
Güncellemenin hazır olduğu her yönden belli aslında, Almanya ve birkaç ülkeye zaten dağıtıldı ama öncelikli ülkeler arasında olmayı da geçtim ilk güncelleme tarihinde verseler bile yeterdi

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12

kesinlikle keşke doğru olsa
yinede iyi sayıyorlar hepsiburada 1600 tl teklif ediyor eskiyi getir yeniyi götüre parası olan için 4000 tl koyup alması mantıklı. Bide s10 yazmıssın ya plus modeli dimi
normalde 1750 tl ye sayıyorlar herhangi bir telefon için s10 a 750 tl daha ekstra indirim yapıyorlar s10+ ise sanırım 1000 tl daha ekstra yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam

Murad Hasanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben Andorid 10 u merak ediyorum. S9 bu güncellemeyi alacak. S8 ise 2 büyük güncelleme hakkını kullandığı için almayacak. Ama s8 ile s9 arasında fark neredeyse yok s9'un güncelleme alıp s8'in almamasını Samsung kullanıcılara nasıl izah edecek bilmiyorum.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ben Andorid 10 u merak ediyorum. S9 bu güncellemeyi alacak. S8 ise 2 büyük güncelleme hakkını kullandığı için almayacak. Ama s8 ile s9 arasında fark neredeyse yok s9'un güncelleme alıp s8'in almamasını Samsung kullanıcılara nasıl izah edecek bilmiyorum.
Arkadaş yukarda belirtmişti güncelleme politikaları değişmiş S7 ye 9.0 ı verdiklerine göre. Eğer cidden olursa S8 e rahatlıkla 10.0 ı verirler

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ne S7 ye Android 9 gelir nede S8 e Android 10 gelir ben ihtimali 0 a yakın buluyorum çünkü böyle gelmiş böyle gidiyor insanlar alışmış ve ortada samsungu etkliyecek durum da yok adamlar yine satıyor yine satıyor ayrıca her sene alt orta ve üst segment olarak bir sürü telefon çıkarıyor hal böyle olunca güncelleme politikasını değiştirmek maliyeti yükseltmek demek olur yani benim düşüncem kullanıcılar ne zaman bu "bu Samsung un güncelleme desteği kötü biz artık almayacağız" derse o zaman değişim olabilir ama onun da deneceğini sanmıyorun çünkü Android ekosistem olarak böyle samsung 2 sene destek veriyor ondan iyisi 3 sene destek veriyor ancak 3 sene destek verende zaten samsung gibi dolu yazılım üretemiyor değişen bir şey yok yani Samsung bu sıkıntıyı ancak kendi işletim sistemini oluşturarak çözer ki buda pek muhtemel değil yakın zamanda çünkü WP yi sisteme sokmayanlar bu yeni işletim sistemini hiç sokmazlar.

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Ne S7 ye Android 9 gelir nede S8 e Android 10 gelir ben ihtimali 0 a yakın buluyorum çünkü böyle gelmiş böyle gidiyor insanlar alışmış ve ortada samsungu etkliyecek durum da yok adamlar yine satıyor yine satıyor ayrıca her sene alt orta ve üst segment olarak bir sürü telefon çıkarıyor hal böyle olunca güncelleme politikasını değiştirmek maliyeti yükseltmek demek olur yani benim düşüncem kullanıcılar ne zaman bu "bu Samsung un güncelleme desteği kötü biz artık almayacağız" derse o zaman değişim olabilir ama onun da deneceğini sanmıyorun çünkü Android ekosistem olarak böyle samsung 2 sene destek veriyor ondan iyisi 3 sene destek veriyor ancak 3 sene destek verende zaten samsung gibi dolu yazılım üretemiyor değişen bir şey yok yani Samsung bu sıkıntıyı ancak kendi işletim sistemini oluşturarak çözer ki buda pek muhtemel değil yakın zamanda çünkü WP yi sisteme sokmayanlar bu yeni işletim sistemini hiç sokmazlar.
Yalnız işletim sistemini üreten Google bu yüzden yazılıma yeni bir update getirmenin nasıl bir maaliyeti olabilir ki? İstese çok rahat 3 hatta 4 yıl güncelleme desteğini verebilecek bir güçte Samsung ama işte satış stratejisi bu, şimdi Samsung bizim cihazlara Android 10'u hatta 11'i vermeye kalksa hangimiz cihazı 2 hatta 3 sene boyunca değiştirmeyi düşünür durumda böyle olunca yeni cihaz satışlarında bir düşüş yaşanır olay bundan ibaret.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bugün S8 için 9.0 güncellemesi 5 ülkeye daha geldi. Gün içinde Türkiye de olur umarım

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bende aynı fikirdeyim ki bunu mağazadaki arkadaşlara da dile getirdim eğer gelirse onlardan özür dileyeceğimi de ;)

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 için 9.0 in geldiği ülkeler, ciddi ciddi sadece türkiye eksik
FB_IMG_1551119922534.jpg

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Android 9 Pie ile beraber batarya sorunu gündemde hala S9 serisinin bile hızlı pil tüketimi sorununu çözmemişler ve bu sorun S8 serisin de de varmış haberiniz olsun cuma günü güncelleme gelirse bunu göze alarak güncelleyin

Sedatcilsiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Açıkçası görsellik ve tek elle kullanım dışında çok aham şaham bir şey görmedim. Devam eden sorunlar çözülmediği sürece kıyaslandığında yüklemeye gerek var mı bilemiyorum...

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Ben hemen atlamicam telefon batarya onemli yoğun kullaniyorum geçen olursa deneyimlerini paylassin bizimle

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şuan teli çok aktif kullanmıyorum o yüzden batarya sorunu büyük problem değil benim için çıkınca direk yüklerim hatta odin ile flashlamayı düşünüyorum temiz kurulum olsun diye.

salimvrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S8 plus aldım yeni. İnşallah pişman olmam. Android 7 ile bile gelse özellikleri cezbedici oldu...