Samsung Galaxy S8 ekran parlaklığı düşük mü?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
IMG_0920.JPG
Merhaba arkadaşlar bana Samsung telefonların ekran parlaklığı düşük geldi iPhone 6s ile s8 test ettim bugün belli olacak şekilde düşük geldi ve beyaz rengi biraz sarımsı gibiydi bu neden peki daha iyi olmadı lazım değilmi sizce yoksa test telefonu diyemi hatta bir kaç kişiye onlarda onayladı yan yana koyunca
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca tek s8 için demiyorum note 5 ve s7 ile de yaptığım testler aynıydı tamam bence Samsung ekranı son derece başarılı tasarımı mükemmel ona lafım Yok kimse yanlış anlamasın ama bana ekran parlaklık değeri düşük geldi ya da ayarın da bir şeyler vardı hiç kullanmadım kullanan arkadaşların fikrini almak isterim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
teşhir ürününde kısıktır yoksa normaldir.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ayrıca tek s8 için demiyorum note 5 ve s7 ile de yaptığım testler aynıydı tamam bence Samsung ekranı son derece başarılı tasarımı mükemmel ona lafım Yok kimse yanlış anlamasın ama bana ekran parlaklık değeri düşük geldi ya da ayarın da bir şeyler vardı hiç kullanmadım kullanan arkadaşların yorumunu beklerim
--- Gönderi Güncellendi ---
teşhir ürününde kısıktır yoksa normaldir.
Sanırım yoksa çok saçma geldi bana o kadar başarılı bir ekranın daha kısık kalması ve beyaz tonların sarı gibi durması

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Samsung ekranları en yüksek parlaklığa otomatik modda yüksek ışık altında ulaşır. Normal koşullarda ulaşsaydı ne panel ne batarya o parlaklığa dayanamaz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Banada düşük geliyordu.yüksek perfonması açınca daha canlı oldu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
benim gt-s5360'ın ki min.de gören kör oluyor...