Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
5,164
1 yil gectikten sonra tum yedekleri alip wipe/data factory reset atmamiz gerek ve hic bir program kurmadan tum guncellemeleri wifi aginin baglantisina guvendiginiz bir yerde baglanip tum guncellemeleri program yuklemeden temiz bir kurulum ile yuklememiz gerek. Ayrica kullandiginiz SD kartinda yenilenmesi cihaz icin performans kaybini onleyecektir.
Wipe ile sadece kullanici uygulamalari temizlenir yani cok basit bir temizliktir ustelik wipe den sonra yeni guncelleme gelmwdiyse guncelleme gerekmez cunku /system partitionuna dokunmaz bile...

Bunun yerine 4 parcali rom kurulumu daha mantiklidir

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yrdim edermisiniz
Format attm sonrasinda cihaz bakimindan kullanim ozellikleri ogreniliyor yazdi 1.5 gundur gitmiyor sarj ettm 100 oldu cikarp 0 a getirdim actim telefonu yine kullanim ozellikler ogreiliyor yazdi note 4 ve s6 edgedede oldu aynisi nasil cozucem
--- Gönderi Güncellendi ---
Lutfen duzeltemedim format attm 1bucuk gun gecti duzelmedi ne yapmam lazim lutfen

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar S7 edge'si olup clear view kullanan yok mu yahu :D ?
Cihaz Bakimi var zaten Ayarlar da gerek var mi ki
Wipe ile sadece kullanici uygulamalari temizlenir yani cok basit bir temizliktir ustelik wipe den sonra yeni guncelleme gelmwdiyse guncelleme gerekmez cunku /system partitionuna dokunmaz bile...

Bunun yerine 4 parcali rom kurulumu daha mantiklidir
4 parcali rom kurulumunu tam olarak aciklayabilir misin
Arkadaşlar bende ekran koruyucu var s7 edge için , kılıfla beraber almıştım. Kime götürdüysem bunun takması zor biz takamayız diyorlar. Elimde kaldı ekran koruyucu :D
Ben ekran jelatinsiz kullaniyorum. Kilif Spigen... tavsiye ederim.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Cihaz Bakimi var zaten Ayarlar da gerek var mi ki

4 parcali rom kurulumunu tam olarak aciklayabilir misin

Ben ekran jelatinsiz kullaniyorum. Kilif Spigen... tavsiye ederim.
Hocam kılıf dediğim şey Samsung'un yaptığı :D :D

Batuhan Ertuğrul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 öneren varmı şuan fiyatı 2500 milyar onun yerine daha iyi telefon varmı peki ?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar telefonumu rootlamak istiyorum ama açıkçası bazı endişelerim var.
1- Çoğu yerde bunun çok riskli bir işlem olduğu söyleniyor bu gerçekten böyle mi?
2- Root yaptıktan sonra garanti dışı kalıyormuş, yaptığımız bu root işlemini geri silmek gibi bir şansımız var mı?
Şimdiden teşekkür ederim. Kusura bakmayın android konusunda cahilim.
Sana tavsiyem hiç bulaşma bu işlere tecrübeli biri olarak konuşuyorum roottan sonra habire yazılım yükler durursun ek olarak Samsung shealt Samsung pass uygulamaları root ile çalışmıyor bilgin olsun yine Samsung theme stora kullanıcı adın ile oturum açmıyorsun sorunlu gerçi bunların çoğunun çözümü var ama bilmeyen kişi için zor bu sebeplerden dolayı bu işe hiç bulaşma rootsuz temiz bi vaziyette kullan benim için root olayı note 5 te sona erdi şu an S7 edge var rootsuz ve root atmayı da hiç düşünmüyorum iyi forumlar

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Telefonun Garantisi bitmeden telefonu rootlamayın profesyonel bir yazılımcı olmadan

Reaksiyon puanı
5,164
Sana tavsiyem hiç bulaşma bu işlere tecrübeli biri olarak konuşuyorum roottan sonra habire yazılım yükler durursun ek olarak Samsung shealt Samsung pass uygulamaları root ile çalışmıyor bilgin olsun yine Samsung theme stora kullanıcı adın ile oturum açmıyorsun sorunlu gerçi bunların çoğunun çözümü var ama bilmeyen kişi için zor bu sebeplerden dolayı bu işe hiç bulaşma rootsuz temiz bi vaziyette kullan benim için root olayı note 5 te sona erdi şu an S7 edge var rootsuz ve root atmayı da hiç düşünmüyorum iyi forumlar

Daha neler s healt gayette sorunsuz calisiyor
Screenshot_20170731-143213.jpg
Screenshot_20170731-143358.jpg

Tarih oncesinde yasamiyoruz note4 de bile hic sorunsuz calisiyor hepsi normalde note4 e tema destegi yok tema bile sorunsuz calisiyor. Hatta samsungun dedigi donanimsal aod hani su note5 ve s6 nin donanimina uygun olamayan o bile sorunsuz calisiyor.

Reaksiyon puanı
5,164
Telefonun Garantisi bitmeden telefonu rootlamayın profesyonel bir yazılımcı olmadan
Eger ust segmentse ve degisik fantezileriniz yoksa bide telefondan memnunsaniz roota gerek yok. Mesela ben note4 u aldiktan sonra s6 cikmisti arayuz tamamen degismisti o yuzden hemen roitlamistim ama sizin oyle bir ihtiyaciniz yok

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Vay be :D kendi ürününü takar tabi o zaman telefon tamir dükkankarına gideceksin onlar kesin takar

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Daha neler s healt gayette sorunsuz calisiyor Ekli dosyayı görüntüle 26039 Ekli dosyayı görüntüle 26040

Tarih oncesinde yasamiyoruz note4 de bile hic sorunsuz calisiyor hepsi normalde note4 e tema destegi yok tema bile sorunsuz calisiyor. Hatta samsungun dedigi donanimsal aod hani su note5 ve s6 nin donanimina uygun olamayan o bile sorunsuz calisiyor.
Build prop dan kodla oynarsan çalışıyor yoksa çalışmıyor hocam benim eski note 5 rootlu idi rootlayınca çalışıyordu

nhtklc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekranını (s7) televizyona yansıtabilen var mı?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hicbir seyle oynanadim siz tarih oncesinde kalmisiniz. Artik fixler bile kalmadi
Ne diyon kardeşim tarih öncesi falan şaka mı yapıyorsun note 5 satalı daha 1 ay bile olmadı ki ben bu işlerde acemi falan değilim artı sen süper su kullanıyorsun ben magisk root kullanıyordum ses modları için ve shealt sorun veriyordu hatta şöyle bi mesaj cihazınızda kök dizine erişim sağlandı shealt kök dizine erişim sağlanmış cihazlarda Çalışmaz aynı şekilde Samsung pass da çalışmıyordu tema mağazası aynı şekilde oturum açma hatası veriyordu

Reaksiyon puanı
5,164
Ne diyon kardeşim tarih öncesi falan şaka mı yapıyorsun note 5 satalı daha 1 ay bile olmadı ki ben bu işlerde acemi falan değilim artı sen süper su kullanıyorsun ben magisk root kullanıyordum ses modları için ve shealt sorun veriyordu hatta şöyle bi mesaj cihazınızda kök dizine erişim sağlandı shealt kök dizine erişim sağlanmış cihazlarda Çalışmaz aynı şekilde Samsung pass da çalışmıyordu tema mağazası aynı şekilde oturum açma hatası veriyordu
Supersu da sorun vermeyen şey magiskte hayatta vermez bunu sende biliyorsun çunki magisk systemless root. Bu dediğin hatalar bizde 2 ay önce bitti. Gerçi note4 un geliştiricileri çok sağlamdı ama sizede nemesis rom vs olmasi lazim...

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonu servise verdim bu sabah pil şikayetinden bakalım ne olacak.
Ekran yansıtma konusunda screen mirroring çalışıyor akıllı TV'lerde. Ayrıca galeriden paylaş seçeneklerinden ekrana yansıtabiliyorsunuz fotoğrafları.