beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
hayırŞuan işe yaradı mı ?
hayırŞuan işe yaradı mı ?
Cihazı kaç defa servise gönderdin ?
4 kez gönderdim.sorun gözlenmedi bilgisi verildi.ama ozaman sadece kapanıp açılıyordu .şimdi ise 4-5 günde bir sürekli kapanıp kalıyor.ve batarya kendiğinden sıfırlanıyor.şuan şarjda olmuyorCihazı kaç defa servise gönderdin ?
Şikayet varda şikayet oluştur başından ne geçtiyse yaz. Elbet cevap verecekler Sonra servise gönderdiğine dair belgeleri elinde tutuyorsan boş zamanında git tüketici hakem heyetine bu belgelerin fotokopisini ver. Değişim veya para iadesi iste artık hangisi işine geliyorsa4 kez gönderdim.sorun gözlenmedi bilgisi verildi.ama ozaman sadece kapanıp açılıyordu .şimdi ise 4-5 günde bir sürekli kapanıp kalıyor.ve batarya kendiğinden sıfırlanıyor.şuan şarjda olmuyor
il tüketici hakem heyetine şikayet edeli 1 ay oldu.onun sonucunu bekliyorum.sanırım 3.5 ay falan sürecek.telefonsuz kaldım ondan sıkıntıdayım.şimdi aynı arızayla servise versem ücret laflar ediyordu.belkıde gerçekten garanti dışı bırakmışlardır.bu servise hiç güvenmıyorum.belkide benım yenı batarya ıle ekranı değiştırıp yerıne kullanılmış olanı takmışlardır.bunu nerden anlayacaksın ki.ilk verdiğimde zaten ekranı ve bataryası değiştırdıklerını söylemişlerdi.ayrıca ilk başta baktığımda ekranın köşesinde kalem ucu kadar morluk yoktu servisten sonra yenı farketim.ve bazılarının telefonunda da böylymişŞikayet varda şikayet oluştur başından ne geçtiyse yaz. Elbet cevap verecekler Sonra servise gönderdiğine dair belgeleri elinde tutuyorsan boş zamanında git tüketici hakem heyetine bu belgelerin fotokopisini ver. Değişim veya para iadesi iste artık hangisi işine geliyorsa
Şikayet vardan şikayet oluştur sonrail tüketici hakem heyetine şikayet edeli 1 ay oldu.onun sonucunu bekliyorum.sanırım 3.5 ay falan sürecek.telefonsuz kaldım ondan sıkıntıdayım.şimdi aynı arızayla servise versem ücret laflar ediyordu.belkıde gerçekten garanti dışı bırakmışlardır.bu servise hiç güvenmıyorum.belkide benım yenı batarya ıle ekranı değiştırıp yerıne kullanılmış olanı takmışlardır.bunu nerden anlayacaksın ki.ilk verdiğimde zaten ekranı ve bataryası değiştırdıklerını söylemişlerdi.ayrıca ilk başta baktığımda ekranın köşesinde kalem ucu kadar morluk yoktu servisten sonra yenı farketim.ve bazılarının telefonunda da böylymiş
daha önce de benzer şekilde tansu yegen denilen kişiye twitter den mesaj yazmamı söymeiştinz ama hiç cevap bile vermediŞikayet vardan şikayet oluştur sonra
Şu konuya bir göz at BİR SAMSUNG HİKAYESİ (GÜNEY KORE ŞİKAYET)
Bu adam televizyon için yapmış ama sen de aynı yere yaparsan cevap alırsın.
Bu linkteki oalyı bu forumda bir engelli abimizin samsungun yaşaşatığı mağduriyet sonucu açtığı konuda attım burdaki olayları uygulattım samsung üst düzey yönetici yanında hediyelerle birlikte gitti bu adamın yanına kanıtlamak için selfie bile çekindiler
Mesajı ingilizce atarsan iyi olur
daha önce de benzer şekilde tansu yegen denilen kişiye twitter den mesaj yazmamı söymeiştinz ama hiç cevap bile vermedi
şuan kırmızı yazılar gitti ,şarja taktım baktım yine sıfır olmuş.şuan telefon açıldı ve şarj dolmaya başladıBu benim size söylebileceğim son şey bunun olacağına inanıyorum Başka bir çözümüm yok. Tansu yeğene öyle çok mesaj atılmış ki twitter hesabını kapattı.
Denerseniz zararlı çıkmazsınız. Zaten dediğim gibi forumda bunu başka birisi yaptı ve işe yaradı
Google çeviri ingilizceye çevirmede iş görür çok kötü çevirmiyor artık
Güncellenmeden sonra sorun yaşayan var mı? Benim klavyeyle ilgili sorunum var. Önceden çok daha güzel öneriler sunardı. 10 harflik kelimenin 7 harfini yanlış yazsam doğusunu gösterirdi. Şimdi pek olmuyor. Ve mesela direk gözlemledim. Öneride "oturuyorum" yazıyor. Ona basıyorum yazıya "öğürüyorum" olarak geçiyor. Tabi her zaman değil, bazen. Klavye ayarlarını ve kişiselleştirilmiş verileri falan sıfırladım ama bazen hala aynı şey oluyor.
Edit: Otomatik değiştirme de kapalı.
Benim de şu ana kadar hiç yoktu. Çok memnundum ama şimdi öyle saçma öneriler sunuyor ki ekstra çaba sarfetmek zorunda kalıyorum.Hocam tam aksine güncelleme öncesi klavyeyle ilgili diğer forumlarda çok şikayet okuyordum, güncelleme sonrası şikayetçi olan herkes hataların giderildiğini ve klavyeden memnun olduklarını yazdı.
Benim şahsen klavyeyle ilgili hiçbir sorunum olmadı.
telefonu sert şekilde düşürürsen yaşayabilirsin. ben 6 aydan fazladır kullanıyorum çok az ve kısa mesafeden düşürdüm parkeye kılıfla. sıkıntı yok.beyler s7 edge almak istiyorum da pembe çizgi meselesini yaşarmıyım?
Kılıf kullanırsanız sorun olmuyor. Ki o sorun da binde bir yaşanan bir olay. Fazla takılmaya gerek yokbeyler s7 edge almak istiyorum da pembe çizgi meselesini yaşarmıyım?
Şunun hakkında yorum yapın beylerŞu anda masamda S7 Edge, iPhone 6S Plus 64GB ve iPhone 7 Plus 128Gb duruyor.
S7 Edge asıl telefonum(du) 5 gün öncesine kadar, sonrasında apple telefonları aldım. Be adam deli misin iki plus modelini birden alıyorsun diyebilirsiniz, öyle ucuza denk gelince nasılsa 3 gün içinde aldığım fiyata geri satabilirim düşüncesiyle i7 Plus'ı 2 gün önce aldım.
Öncelikle şunu söylemeliyim, S7 Edge çok fazla donuyor, çok çok fazla donuyor! S7 Edge 9 aylık bir telefon yani o da eski değil. Ayrıca fotoğrafları hafıza kartında depoladığım için an itibarı ile 18GB boş telefon hafızası ve 1,7GB boşta ram görünmesine rağmen arka planda 6-7 application açık konumdayken yeni bir işlem başlattığımda dondu donacak korkusu yaşıyorum.
İlk aldığım dönemde kesinlikle ama kesinlikle böyle değildi, ama applicationları yükledikçe telefon kendini kaybetti. Aynı problemi bir önce ki telefonum Note 5'de de yaşamıştım ama hafıza azaldığı için olduğunu düşündüğümden ve memnun olduğumdan (biliyorsunuz arttırılabilir hafızaya sahip değil) gidip S7 Edge aldım.
Sonrasında iPhone 6S Plus 64GB modelini aldım. Şu anda bu telefonun içinde S7 Edge'de olduğundan daha fazla aplication yüklü, ama bana mısın demiyor! Arka planda en son 25 civarı uygulama açıkken çok zorlanacağını düşündüğüm birkaç işlem denedim, en ufak donma hissi veya korkusu yaşatmadan gerçekleştirdi tüm işlemleri. Nasıl başarıyor anlamış değilim.
Aynı applicationları S7 Edge de açtım, kamera 5 saniye sonra tepki verdi, sahibinden.com uygulaması dondu, fabrikanın kameralarını izlediğim IVMS-4500 uygulamasında da birkaç kameranın görüntüsünü vermedi.
Geçen 5 günlük karşılaştırma neticesinde sonuç olarak; S7 Edge'i iş yerinde ki arkadaşıma satıyorum yarın. iPhone 7 Plus'ı da satacağım. iPhone 6S Plus ile yoluma devam edeceğim.
7 Plus daha kötü telefon olduğu için değil, kesinlikle daha iyi sonuçta. Ama fazladan ödediğim 1100 TL'ye değer mi bilemedim. Belki de 6S Plus'ı çok iyi fiyata aldığım için böyle bir fark oluştu ve kararımı etkiliyor, arada 600-700 olsaydı kesinlikle 7 Plus ile devam ederdim ki Mat siyah rengini çok sevdim.
Kısaca durum bu arkadaşlar. Evet S7 Edge donuyor, işler yoğun olmasa videoya kaydedip buradan paylaşırdım ama Shiftdelete editörleri varken üşeniyorum doğrusu.
Arkadaş yazcaktım nazar değecek galiba otobüsteyim kızın birinin çantası telefonun arkasına bi çarptı çat diye bi ses geldi neyse ki kılıfa denk geldi herhalde bi şey olmadı. vazgeçtim yazmaktan [emoji23]Şunun hakkında yorum yapın beyler
7 plus kulübüne gir bak ne diyorlarArkadaş yazcaktım nazar değecek galiba otobüsteyim kızın birinin çantası telefonun arkasına bi çarptı çat diye bi ses geldi neyse ki kılıfa denk geldi herhalde bi şey olmadı. vazgeçtim yazmaktan [emoji23]
S7 Edge için kılıf önerir misiniz?
7 plus kulübüne girip son sayfayı okuyabilir misiniz ? Ayrıca Note 4 kullanım deneyiminizide oraya eklerseniz sevinirim. Ne demek istediğimi oraya girince anlarsınız.Spigen Samsung Galaxy S7 Edge Kılıf Neo Hybrid Crystal Gun Fiyatı
Ben bu kılıfı kullanıyorum ve çokta memnunum. Görseli de bozmuyor. Şuan satış görünmüyor Hepsiburada üzerinde ama farklı bir yerden temin edebilirsiniz. Kendi sitesinden de olabilir.
Spigen Samsung Galaxy S7 Edge Kılıf Ultra Rugged Armor - Fiyatı
Bu ürünü de önerebilirim illa şeffaf olsun demezseniz. S6 kullandığım sıralar almıştım başarılı bulduğum kılıflardandır. %20'de indirim varmış şuan.
7 plus kulübüne girip son sayfayı okuyabilir misiniz ? Ayrıca Note 4 kullanım deneyiminizide oraya eklerseniz sevinirim. Ne demek istediğimi oraya girince anlarsınız.
Dedim bu sefer dalaşa girmeyeceğim bakalım deneyeyim 20 tane uygulama açtım tık demiyor S7O yazışmaları okudum. Gördüğüm kadarıyla da fikirleri sabit. Ben bu tarz yazışmaların içinde olmayı sevmiyorum. Burası bir forum elbette herkes her şeyi tartışacak. Yalnız saygı konusunda kendini yitirmiş kişilerle muhatap olmak istemem. Gerçekten bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa zaten Note 4 kulübüne girer, bu kulübe girer bakar. Düşüncelerinize saygı duyuyorum ama bence boşverin uğraştığınıza değeceğini sanmıyorum.
Dedim bu sefer dalaşa girmeyeceğim bakalım deneyeyim 20 tane uygulama açtım tık demiyor S7
deep and black neysede öbürü biraz şey ne kelime söylenir onuda bilemiyorum
Birde ben gomeyim yeri gelmisken. Arkadaslar bir arayuz düşünün hicbir kolaylik yokTelefon o kadar hiçbirşey yapmıyor ki kasmıyor kasamıyor
Ios'u gömmelere doyamadık yalnız adamlar bunları okusa kalp krizi geçirir![]()
7 plus kulübüne bi gir senBirde ben gomeyim yeri gelmisken. Arkadaslar bir arayuz düşünün hicbir kolaylik yokiphone 7 plus kullananlara sormak lazim sey telefonu karanlik cagda sarja takiyoruz yeni cagda aliyormusuz dogru mu?
Sen bi gir.Yok ederler beni orda hahaha.. Üstüme cullanirlar ahahahh
Radyo için ayrı para alıyorlar. Fakat şimdi her türlü alıyorlar(sanırım) niye koymuyorlar bilmiyorum.Kesinlikle iphone sevmiyorum ama sadece samsungda radyo yok diye bir eleştiri alırsam iphone kullanıcılarından o zaman susarım. (Tabi iphone'da radyo varsa)
İphone'da radyo varmı bilmiyorum.
Ama samsung hakikaten radyo eklemeyi unuttu herhalde.
Radyo konusunda samsungu kınıyorum çünkü S8'e bile radyo koymamışlar inekler.
Salak bu samsung varya hakikaten salak.
Hemde full hd salak.
Hatta ultra hd salak.
Niye radyo koymuyor anlamıyorum.
Yanlış anlamayın bende samsung hayranıyım S7 kullanıyorum ama telefonlara radyo koymaması salaklıktan başka birşey değil.
Millet 4.5 bin tl verip telefon alacak radyosuz.
Ama salak samsung böyle devam ederse kendisi kaybedecek.
Mesela ben.
Bir daha radyosuz telefon asla almam.