Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Indirdim güvenlik 1 nisan olmuş bide sanki parmak izi kilit açılış hızı değişmiş biraz daha hızlı ana ekran geliyor başka bişey gözlemleyemedim
Evet parmak izi daha hizli cevap veriyor ve animasyon eklenmiş. Sarj olayi gozle gorulur duzeyde iyilestirme gosterdi bende.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar Sammobilede 2 tane turkiye romu var hangisini indirip kurmaliyim?

32e9a5b125cfad96272777a200757320.jpg
a1462f0cb4f86449212d44baf3c67708.jpg

Schlutz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ilk önce almak istediğim telefonlardan biri olan s7 edge yi çok inceledim ama kullanıcı yorumları en önemli olan diğer model olarak 6s düşünüyordum s7 edgenin artılarını eksilerini biraz anlatabilir misiniz ? Ayrıca şu ekranda oluşan pembe çizgi olayı nedir

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

Csc farkı var. Birisinden biri arap csc'si içeriyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar merhaba ilk önce almak istediğim telefonlardan biri olan s7 edge yi çok inceledim ama kullanıcı yorumları en önemli olan diğer model olarak 6s düşünüyordum s7 edgenin artılarını eksilerini biraz anlatabilir misiniz ? Ayrıca şu ekranda oluşan pembe çizgi olayı nedir
Ekranı çok iyi. Bataryası 1.5 2 gün gider
Tasarımı bence daha hoş.
Edge ekranın kısayolları çok kolaylaştırıyor kullanımı.
Yeni güncelleme ile daha da hızlandı.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Hocam 6s'le şu telefon arasında kalmayın artık...

6s gibi kalas ve kullanışsız bir telefon daha gelmemiştir. Küçük olanını zaten almayın, plus olanı da elinize alın bir de s7 edge'i alın buraya yazmanıza bile gerek kalmaz.

Pembe çizgi yeni serilerde kalmadı. Ama teknolojik alet işi şans işi. 6s forumunu da okuyun tonla sorun yaşayan var.

Aldığınız yer sağlam olsun yeter.

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Screenshot_20170502-104358.png

Sammobileden apk bölümünden yeni apkları yükledim touchwiz uygulamalar aod hava durumu herşey s8 gibi oldu yeni ana ekran touchwiz yukarı aşağı kaydirinca uygulamalara giriyor güzel ve çok hızlı

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10

CSC si FOJX li olan S7 Edge Injustice Edition romu.Onu kurarsan duz s7 edge acilmayabilir.FOJV li olan ise duz s7 edge romu.Duzden kastim piyasada satilan s7 edge.
Gencler s7 edge de bir oyunu actigimda cozunurluk uygulanamayir garip davranislar sergileyebilir falan diyor.sebebini veya cozumunu bilen var mi ? Acaba game tuner kaynakli bir sey mi ?

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Valla bende anlamadım en son guncellemeden sonra oldu bu önceden bende de veriyordu o hata guncellemeden sonra telefonu kapatmadım püf noktası bu az önce note 5 olan arkadaşa yaptık güncelleme gelmiş kapatmamış telefonu onada yüklendi ben kapatıp açtım şuan bende hata alıyorum allahtan önceden bütün s8 uygulamalarını yuklemistim
Eğer güncellemeden sonra yani en son gelen guncellemedensonra eğer telefonu yeniden başlatmadıysanız paket ayrıştırma bilmem ne hicbir hata vermiyor olay bu

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Ekli dosyayı görüntüle 22008
Sammobileden apk bölümünden yeni apkları yükledim touchwiz uygulamalar aod hava durumu herşey s8 gibi oldu yeni ana ekran touchwiz yukarı aşağı kaydirinca uygulamalara giriyor güzel ve çok hızlı
Bende yapmıştım onuda bende galeri bazen durduruldu hatası veriyor. Telefon uygulaması hiç çekmiyor ama onun dışında hepsini güncelledim fark yok sadece klasik samsung simge değiştirmiş

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bende ne kadar s8 uygulamasi varsa yukledim hata filan yok hepside stabil

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
170MB güncelleme gelmiş.
Edit : iPhonelardaki gibi kiliti açtığınızda bir efekt gelmiş. Hoş duruyor.

Son düzenleme:

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ekli dosyayı görüntüle 22008
Dostum nasil yaptin bunu
Bende ne kadar s8 uygulamasi varsa yukledim hata filan yok hepside stabil
Peki aod yi nasıl kurdun.Bende başka bi paketle çakışıyor diyo nasıl yapıcam

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Çakışmalar için birşey yapamazsınız bana kalırsa bunlar geliştirici sürümler diye apk olarak sunulmuş bende telefon uygulamasını indirdim 3 gün önce uygulamaya girince şebeke gidiyor Galeri uygulamasında fotoğraflar arasında gezerkende durduruyor.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
S8 Touchwiz yükledim bi telefon kendinden geçti :D Şimdilik sadece S8'in müzik programını kullanıyorum şık durduğu için. Yanlız Edge Player oldu ismi bunu değiştirmem mümkünmü ? Müzük yazsın orda :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 Touchwiz yükledim bi telefon kendinden geçti :D Şimdilik sadece S8'in müzik programını kullanıyorum şık durduğu için. Yanlız Edge Player oldu ismi bunu değiştirmem mümkünmü ? Müzük yazsın orda :D
Nasıl yapıyorsunuz yav bende paket ayrıştırma hatası veriyor sam mobiledan mı indirdiniz apkyı ben başka yerden indirdim

dileksrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. 4 aylik S7 edge telefonum var. Son guncellemeden sonra ekranda pembe lekeler olusmaya basladi. Ekranim bazen yemyesil oluyor ve kilitleniyor. Servise götürdüm ve ekran değişecek dediler. Hiç bir darbe almayan telefon,sadece güncellemeden sonra böyle olduysa nasıl ekran değişikliğine karar verebilirsiniz ki diye sordum. Tatmin edici bir cevap yok. Ben de geri aldim tamir olmadan. Yenisini talep ettim onaylamadılar. Böyle bir duru
mla karşılaşan var mı acaba
Ekranı değişmiş bir telefon kullanmak isteseydim ikinci el alırdım dedim. Yenisiyle değişimi bir türlü onaylamadılar. Hakem heyeti bu duruma çare bulur mu acaba. Sonuçta kullanıcı hatası yok. Bu kadar paraya bu kadar övülen bir telefon alıp 3 ay sonra ekran değişimi yaşamak çok kötü. Fikir verebilecek olan var mi

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
BK Package Disabler programıyla istediğin uygulamaya istediğin ismi verebilirsin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar merhaba. 4 aylik S7 edge telefonum var. Son guncellemeden sonra ekranda pembe lekeler olusmaya basladi. Ekranim bazen yemyesil oluyor ve kilitleniyor. Servise götürdüm ve ekran değişecek dediler. Hiç bir darbe almayan telefon,sadece güncellemeden sonra böyle olduysa nasıl ekran değişikliğine karar verebilirsiniz ki diye sordum. Tatmin edici bir cevap yok. Ben de geri aldim tamir olmadan. Yenisini talep ettim onaylamadılar. Böyle bir duru
mla karşılaşan var mı acaba
Ekranı değişmiş bir telefon kullanmak isteseydim ikinci el alırdım dedim. Yenisiyle değişimi bir türlü onaylamadılar. Hakem heyeti bu duruma çare bulur mu acaba. Sonuçta kullanıcı hatası yok. Bu kadar paraya bu kadar övülen bir telefon alıp 3 ay sonra ekran değişimi yaşamak çok kötü. Fikir verebilecek olan var mi
Ekrani degistir bisey olmaz. Bu kadar kasma 2. El ekran takmiyorlar zaten:). Mis gibi kullan cihazini ilk 1 ay degisim var. Parca degisecek. Bu kadar yani

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
CSC si FOJX li olan S7 Edge Injustice Edition romu.Onu kurarsan duz s7 edge acilmayabilir.FOJV li olan ise duz s7 edge romu.Duzden kastim piyasada satilan s7 edge.
Gencler s7 edge de bir oyunu actigimda cozunurluk uygulanamayir garip davranislar sergileyebilir falan diyor.sebebini veya cozumunu bilen var mi ? Acaba game tuner kaynakli bir sey mi ?
Tesekkurler cevap icin [emoji5]

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Nasıl yapıyorsunuz yav bende paket ayrıştırma hatası veriyor sam mobiledan mı indirdiniz apkyı ben başka yerden indirdim
Latest Uploads - APKMirror bu siteden apk indirip kurabilirmisiniz ben burada touchwiz ses kaydedici hesap makinesi müzik galaxy apps mesajlar internet dosyalarım güvenli klasör galeri hatta optik okuyucuya kadar güncelledim. Bu site yardımcı olucaktır size