Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
A serisi hosuna giden oluyor. A da premium orta segment icin. Tabi dolu telefon var pek ilgilenmem orta segmentle ama a serisi tuttu gibi
Açık konuşmak gerekirse 2150 TL'ye Xz varken benim için A 17 serisi çöpten ibaret
İnsanları bu seriyi almamasi için engelleyebildigim kadar engelleyeceğim

M

Murat Burç

SDN Okuru
İlk duydugumda bende ona demiştim aynısını :D Bizim ki androidden geçmişti ona bana dediği şu : Kanka o kadar para verdim enayı gibi hissediyorum kendimi oda kasıyor buda kasıyor hiç değilse diğerinin şarjı daha fazla gidiyordu :D :D
Yeni bir Apple fan boyu türedi
1 sene sonra S8in fiyatı ip6 seviyesine düşecekmiş :D:D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Klavye 30 saniye geriden geliyormuş bak işe yav :D
tumblr_mqskq9UyET1rdc41vo1_500.jpg

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kamera pisliyormus tisliyormus telefon degil alien :) şu note gelsede artık rahatlasak note serisi perfect ya
O tısslamayı Samsung, ayfondan çaldı zaten :D :D :D
Yahu o değilde ben hala Note 7 deyim efsaneydi ya. Tasarım olsun performans olsun ekran olsun dehşetül vahşetti :D Elime bir kez almıştımda tadı damağımda kalmıştı o derece yani :D
--- Gönderi Güncellendi ---
4k 60 FPS video kaydı geliyor :)
Harbi harbi gelicek mi bu ya ?

Tamerkor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yahu o değilde ben hala Note 7 deyim efsaneydi ya. Tasarım olsun performans olsun ekran olsun dehşetül vahşetti :D Elime bir kez almıştımda tadı damağımda kalmıştı o derece yani :D

Note serisi başka bir his ya sadece telefon değil elim kolum gibiydi
Bilgim yok ama yakındır diye tahmin ediyorum

Fuat Koyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S7 edge türkiye romuna bu güncelleme geldi az önce

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170429-092151.png
    Screenshot_20170429-092151.png
    237.4 KB · Görüntüleme: 543

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Şubattan sağolsunlar Nisan ayı güvenlik güncellemesini veriyorlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170429-100128.jpg
    Screenshot_20170429-100128.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 460
  • Screenshot_20170429-094746.png
    Screenshot_20170429-094746.png
    49.4 KB · Görüntüleme: 514
M

Murat Burç

SDN Okuru

Exynos 8895 4K 120 FPS kaydedebiliyor . 835 ise 4k 30 FPS sadece exynos kullanırlarsa getirirler .
. tolga26esk26
tolga26esk26
Üyecik
s7 edge hariç hepsi adam gibi cihaz kalitede 1. olarak 6s gelir s7 edgeyi telefondan saymayın 1000 tl etmez aslında alırsınız her hafta 1500 tllik problemi çıkar
kafa bir milyon :D:D

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S8 in düşük ışık falan bir nebze daha iyi yalnız S7 Edge iyi de o kadar da değil :D
7 plusa katılıyorum
S8 den sonra cikacak cihaz devrim olacaktir. Ama s8 suan itibariyle s7 edge den ustun bi cihaz degil. Yepyeni bir tasarim ile geldi fakat acemilik hat safhada gibi tıpkı iphone nun duz serilerinde ki hatalarini cikardigi S serileri ile duzeltmesi gibi.
Suan itibariyle S8 ve 7plus, S7 Edge kadar kalite ve guven vermiyor bana. Ikisi de sorunlu cihazlar. Lakin bu modellerden sonra cikaracaklari seriler de Samsung da Apple da devrim niteliginde tasarimlar ve ozellikler ile gelecektir.
Inat degil benimki asla. :)
Fakat suanda en iyisi S7 Edge :)
S8 in düşük ışık falan bir nebze daha iyi yalnız S7 Edge iyi de o kadar da değil :D
7 plusa katılıyorum
Cep Dostu S7 Edge :)
S8 ve 7plus o paralari hak etmiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 den sonra cikacak cihaz devrim olacaktir. Ama s8 suan itibariyle s7 edge den ustun bi cihaz degil. Yepyeni bir tasarim ile geldi fakat acemilik hat safhada gibi tıpkı iphone nun duz serilerinde ki hatalarini cikardigi S serileri ile duzeltmesi gibi.
Suan itibariyle S8 ve 7plus, S7 Edge kadar kalite ve guven vermiyor bana. Ikisi de sorunlu cihazlar. Lakin bu modellerden sonra cikaracaklari seriler de Samsung da Apple da devrim niteliginde tasarimlar ve ozellikler ile gelecektir.
Inat degil benimki asla. :)
Fakat suanda en iyisi S7 Edge :)
Yeni iphonedan hayır beklemiyorum. Tasarımdan başka

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yeni iphonedan hayır beklemiyorum. Tasarımdan başka
Haklilik payin cok yuksek. Inovasyon diyorlar IphoneFun ları ama telefonlari parcalayip masaya yatirsak Samsung ezip gecer. Apple hata verirse "olsun o iphone sonucta", samsung hata verirse "tü kaka" bu zihniyet oldugu surece sadece logo satarlar bu potansiyele. Samsung her acidan inovasyon ile geliyor.
Bu arada bugun gelen Guncelleme ile şarj çok kararli bi hal aldı. Bu iyi bi olay.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Haklilik payin cok yuksek. Inovasyon diyorlar IphoneFun ları ama telefonlari parcalayip masaya yatirsak Samsung ezip gecer. Apple hata verirse "olsun o iphone sonucta", samsung hata verirse "tü kaka" bu zihniyet oldugu surece sadece logo satarlar bu potansiyele. Samsung her acidan inovasyon ile geliyor.
S7 edgenin kamerası 7 plusdan kötü diyorlar. pek birşey diyemiyorsun.

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S7 edgenin kamerası 7 plusdan kötü diyorlar. pek birşey diyemiyorsun.

Oyle diyenlere gel cekelim foto de kim daha net ve canli cekio :) apple in 2. Kamera çöp bir diyafram acikligina sahip o sebeple olmasa da olur bi ozellik. 5.000tl edecek bir cihaz degil asla.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oyle diyenlere gel cekelim foto de kim daha net ve canli cekio :) apple in 2. Kamera çöp bir diyafram acikligina sahip o sebeple olmasa da olur bi ozellik. 5.000tl edecek bir cihaz degil asla.
Ona anlat birde izledim ettim daha kötü diyor

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Hic diyaloga girmeye gerek yok. Apple önce kulaklik girisi ile sarj girisini ayri yapsin 7plus da :) parayi veriyorsam ben onun degil o benim isteklerime cevap verecek.
Stabilite olayi artik eskidendi. Android i 2.3.5 sürümünde saniyorlar apple kullanicilari.
Gelen son guncelleme ile saat 12 de %95 sarj ile evden ciktim. Durum iyi mi kotu mu? Bana iyi gibi geldi ama batarya uzerinde daha iyi bilen arkadaslara da sormak lazim.
Screenshot_20170429-150137.png

merve05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba , telefonu 7 ye güncellemeden önce hızlı sarj özelliğini kapatabiliyordum şimdi kapatamıyorum onu nereden kapatabilirim ?

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Indirdim güvenlik 1 nisan olmuş bide sanki parmak izi kilit açılış hızı değişmiş biraz daha hızlı ana ekran geliyor başka bişey gözlemleyemedim