muhammett99
Asistan
Demistim sana ben bunu .d.d.Az önce youtubede 4g de 1080p video izledim. Çok uzun değildi bi video klipti. 4 dakikalık. Sonra çıktım derkeeen cihaz kapandı açıldı. Aynı sorunu yaşayan var mı Fransa romu veya başka romlarda?
Demistim sana ben bunu .d.d.Az önce youtubede 4g de 1080p video izledim. Çok uzun değildi bi video klipti. 4 dakikalık. Sonra çıktım derkeeen cihaz kapandı açıldı. Aynı sorunu yaşayan var mı Fransa romu veya başka romlarda?
Zevk işi kardeşimBoşuna mı tr rom bekliyoruz ulan. Biz bilmiyor muyuz odini custom romu. 4 sene s3 kullandım bi sürü uğraştım bi de yeni telefona geçince mi uğraşcaz bunlarla [emoji23][emoji23]
Aynen. şu an s7 için bunu yapanlar bence gereksiz bi şeyle uğraşıyorlar. Telefon zaten sorunsuz derdiniz ne [emoji23]Zevk işi kardeşimama s3 gibi telefonda olmasi yapilmasi gereken bir islemdi
Ingiltere rom da deneme yaptım 20 dk 2k izledim sonra çıktım tüm uygulamaları kapattım bir sorunla karşılaşmadımDemistim sana ben bunu .d.d.
AyneeennDemistim sana ben bunu .d.d.
Orada 7.0 yazınca mutlu oluyorsunAynen. şu an s7 için bunu yapanlar bence gereksiz bi şeyle uğraşıyorlar. Telefon zaten sorunsuz derdiniz ne [emoji23]
Bekleme süresi daha az olsa daha yüksek bir sonuç elde edebilirdin.Ben ingiltere rom kullanıyorum s7 edge pil performansı bu 2k ekran da Ekli dosyayı görüntüle 17335Ekli dosyayı görüntüle 17336
Şubat'ın sonuna kadar gelirse yuklersinBen 7.0 ı bekleyecem.Hatta geldimi hemen yüklemem.Hata olsun istemiyorum.1 hafta sonra falan yukleyecem.Tahminimce Subatin sonunda ancak yuklerim ben
Asafadafsfsxs Gelir yarın öbürgün merak etmeNougat krdş artk glr msn ?
Gelmicekmiş. Reis başkanlık gelirse salacakmış. Şu anda bulgaristan sınırındaNougat krdş artk glr msn ?
Umarım yarın gelir diye ümit edicez ama yarın da gelmeyip yarının akşamı da yarın gelir diye ümit edicez,ama o akşam da gelmeyecek ve yarının yarının yarını gelir diye ümit edicez ama o akşam da gelmeyecek ve yarının yarının yarının yarını gelir diye ümit edicez artık o zaman gelsin hafta bitti.Nougat'ına kavuşabilen varmı?
İyide şuan için samsung un en gözde telefonu s7 ve s7 edge.Müsterileri memnun edebilmek için ve note 7 olayını unutturmak için önce s7 ye veriler.Muhtemelen Şubat ayının ilk haftasında falan gelir.servisteki elemanın söylediğine inanmadınız ama bu gidişle doğru çıkacak.yeni güncelleme s8 çıkınca gelecekmiş gibi gözüküyor
aylardır burada aynı şeyler söyleniyor.bugün geldi,yarın gelecek.ama sonuç olarak ne gelen var ne gidenİyide şuan için samsung un en gözde telefonu s7 ve s7 edge.Müsterileri memnun edebilmek için ve note 7 olayını unutturmak için önce s7 ye veriler.Muhtemelen Şubat ayının ilk haftasında falan gelir.
Bende de geçen haftalarda olmuştu bu samsung46ES7000 tv var menüde bi ayar vardı tam hatırlayamıyorum önceden bağlı olduğu cihazları gösteriyordu onların hepsini sildim sonra yeninden denedim cihaz baglandıArkadaşlar S7edge ile samsung tvye bağlanmak istiyorum ama bir türlü yapamadım telefondan quick connecti açıyorum ama televizyonu görmüyor telefonla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben sorun tvde nasıl görünür yapabilirim ? Bide tv de menüde allshare var onunlada bağlantı sağlanabiliyor sanırım ama tıklıyorum kayıtlı ekipman yoktur diyor anlamadım gitti yardımcı olursanız çok sevinicem
1 ay boyunca buzu yediler site güzel tik aldıNougat yalan oldu. Samsung müşteri hizmetleri resmi bir bilgi yok elimizde diyor. Artık şubat bile demiyorlar. En güncel sürümümüz 6.0.1 diyor bi de utanmadan.Forum editörlerinin de çok gizli bilgi aldıkları samsung yetkilileri herhalde samsungda görevli bir çaycı))Ekli dosyayı görüntüle 17383