sonerozkaynak
Asistan
İlk önce ne amaçla root yapmak istiyorsun eğer bi amacın yoksa bence gerek yokDostlar siz s7 nize root yaptınız mı ?Veya yapmaya gerek var mı ? Anroidde yeniyim de pek bilmiyorum.
İlk önce ne amaçla root yapmak istiyorsun eğer bi amacın yoksa bence gerek yokDostlar siz s7 nize root yaptınız mı ?Veya yapmaya gerek var mı ? Anroidde yeniyim de pek bilmiyorum.
CSC kodu değişeceği için garanti dışı kalir.Eğer garantilik bir sikinti olursa tekrar TR romu ve csc sini kurarak tekrardan garantiye dondurebilirsin.(s3 te boyleydi bu telefonda galiba csc ayri system imaji ayri galiba, eger oyleyse sadece system imaji at csc ye dokunma )Ve aleykum selam cihazin orjinal ise hiç sorun olmaz yükleyebilirsin hocam.
YokSELAM ARKADAŞLAR BU S7 İÇİNDE PATLIYOR DİYORLAR ASLI VARMI
Bana gelmedi ?
banada gelmedi ama habere göre gelmişBana gelmedi ?
6 saattin altına inmedi genel olarak ekran süresiArkadaşlar selamünaleyküm ben s7 edge şarjı çabuk bitiyor acaba sizinkiler kaç saatte bitiyor
Ekran süresi ne kadar peki
11 saatEkran süresi ne kadar peki
Ekran yazan kısma tıkladığında 11 saat değildir hocam11 saat
gerek yokDostlar siz s7 nize root yaptınız mı ?Veya yapmaya gerek var mı ? Anroidde yeniyim de pek bilmiyorum.
O güncelleme son gelen güncelleme.Bu nedir arkadaslar. Bir aydir boyle bir guncelleme aliyorjm ama yuklenemiyor.