İlla kotayı cozurtçaklar yaniiGoogle veri topluyor. G apss
Play storea vb devre dışı bıraksan da fayda etmez sanırım.
Aynı durun İos dada var kısmen merak etmeyin herkese veri topluyor

İlla kotayı cozurtçaklar yaniiGoogle veri topluyor. G apss
Play storea vb devre dışı bıraksan da fayda etmez sanırım.
Aynı durun İos dada var kısmen merak etmeyin herkese veri topluyor
Evetİlla kotayı cozurtçaklar yanii![]()
Gerçekten de çekmiyor olabilir. Dışarıda bi dene. O zamanda aynıysa sorun vardır.Telefonumda şebeke sorunu var.resimde gördüğünüz gibi bir çizgi gözüküyor.sim kartı daha yeni aldım..Üstelik hat turkcel.daha önce aveada da oluyordu.ozaman çekmediğini düşünüyordum.ama şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkarmadı.bunun sebei ne olabilir ?
4.5 g deyse çekmiyordur belkiTelefonumda şebeke sorunu var.resimde gördüğünüz gibi bir çizgi gözüküyor.sim kartı daha yeni aldım..Üstelik hat turkcel.daha önce aveada da oluyordu.ozaman çekmediğini düşünüyordum.ama şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkarmadı.bunun sebei ne olabilir ?
7 saat civarı aliyoruz normal kullanımda. Uzun sarj için de benim tavsiyem guc tasarrufu kullanma bende her halükarda ayni sürede gidiyor bari telefon kısıtlanmasınmerhaba arkadaslar s7 edge ekran surleriniz nasil paylasirmisiniz uzun sarj mru icin oneriniz var mi 3 saat civari anca ekran suresi alabiliyorum.
Bu bende de olan bir durum. Ekran süresi az ama şarj bitiyor. Ben o yüzden hic tasarruf yapmadan gayet uzun uzun kullanıyorum ve ekran süresi 7 saati aşıyor. Ben kullanmasam da yani ekran 2-3 saat olsa da sarjim gün sonunda bitiyor. Kullansam da gün sonunda bitiyor.![]()
![]()
En iyi skor bu (cihaz güç tasarrufu açık GPS kapalı ekran otomatik ) mobil veri sürekli açık kötü biraz değil mi
Bende sürekli mobil wifi always on açık. 1 gün gidiyor. Her gün aynı saatte.Telefonun en büyük sorunu bekleme modunda çok şarj tüketmesi şarj dolunca çek 7-8 saat video izle gidecek gibi ama cihazı uyku moduna alıp bi kenara koyunca bile sanki kullanıyor gibi şarj gidiyor . ( ekran modu ne sizin şu anda bide always on display açık mı?)
Edge ekranı olduğu için öyle geliyor. Bir ara öyle bir muhabbet vardı ama ekrandan dolayı bize öyle geldiği anlaşıldı.Arkafaşlar sanki ahizenin altlarından ve telefonun camının kasa ile birleşen yerlerinden ışık sızıypr sizdede böylemi
![]()
![]()
![]()
Burada yansıma parlaması var. Fakat dediğim gibi edge ekranından dolayı.
Türkçenin gazabına uğradım şuan geçrirmi geçirmezmi demek istedinizYok kardeş niye su geçirsin hatta bıçağı sok iyice aç her tarafını
En basitinden servisi ara aç sor burdaki kimse teknik ekip değil ya.Türkçenin gazabına uğradım şuan geçrirmi geçirmezmi demek istediniz
interneti açınca 4.5 g olarak kullanıyorum.ama her yerde böyle değil.bulunduğum yerde öyle bodrum kat falan da değil her tarafı açık .turkcel her yerde çok iyi çekmesi lazım.şehrin göbeğinde baktım full gözüküyor.yani bütün çzigiler gözüküyor.4.5 g den nasıl çıkabilirim.yanlız mobil net net kullanacağım zaman tekrar 4.5 g açmam lazım4.5 g deyse çekmiyordur belki
bulunduğum yer şehir merkezine 17 km falan. sahile de 2 km uzaklıkta.ve ev ikinci kat.her tarafı açık.avea da aynıydı.Turkcelde bir fark göremedimGerçekten de çekmiyor olabilir. Dışarıda bi dene. O zamanda aynıysa sorun vardır.
Ayarlar mobil ağlar şebeke modundan değiştirebilirsininterneti açınca 4.5 g olarak kullanıyorum.ama her yerde böyle değil.bulunduğum yerde öyle bodrum kat falan da değil her tarafı açık .turkcel her yerde çok iyi çekmesi lazım.şehrin göbeğinde baktım full gözüküyor.yani bütün çzigiler gözüküyor.4.5 g den nasıl çıkabilirim.yanlız mobil net net kullanacağım zaman tekrar 4.5 g açmam lazım
--- Gönderi Güncellendi ---
bulunduğum yer şehir merkezine 17 km falan. sahile de 2 km uzaklıkta.ve ev ikinci kat.her tarafı açık.avea da aynıydı.Turkcelde bir fark göremedim
üzerine koyduğunuz cisimle yada ekran koruyucusuyla alakalı olabilirmiArkafaşlar sanki ahizenin altlarından ve telefonun camının kasa ile birleşen yerlerinden ışık sızıypr sizdede böylemi
![]()
![]()
![]()
orada 4.5 g hiç göremedimAyarlar mobil ağlar şebeke modundan değiştirebilirsin
orada 4.5 g hiç göremedimAyarlar mobil ağlar şebeke modundan değiştirebilirsin
Yok dikkat dağılmasın diye koymuştum onu odaklaması çok kötü iphone 6 nın patlatıypr isoyu ondan koydumüzerine koyduğunuz cisimle yada ekran koruyucusuyla alakalı olabilirmiben şuan son parlak ışığında denedim böyle birşey olmadı
orada 4.5 g hiç göremedim
LTE=4g/4.5g şebeke moduna tıklayıp sadece 2gye tıkla internet yavaşlayacak ama çekim gücü artacak kullanacağın zaman ordan geri lte moduna alırsınüzerine koyduğunuz cisimle yada ekran koruyucusuyla alakalı olabilirmiben şuan son parlak ışığında denedim böyle birşey olmadı
2g ve 3g ye aldığımda full çekmeye başladı. böyle olmasinin nedeni sanırım bulunduğum yerde ile alakalı.LTE=4g/4.5g şebeke moduna tıklayıp sadece 2gye tıkla internet yavaşlayacak ama çekim gücü artacak kullanacağın zaman ordan geri lte moduna alırsın
4.5G yaygın değil o yüzden2g ve 3g ye aldığımda full çekmeye başladı. böyle olmasinin nedeni sanırım bulunduğum yerde ile alakalı.
Hay maşallah nedir bu süre böyle. Merak ettim şimdi cihazi nasil kullanıyorsunuz kullanmadiginiz uyg. Lari devre disi biraktiniz mi ? Launcher falan kullaniyormusunuz ?mesela evde olduğum gün sürekli elimdeydi ve ekran süresi 8 saati aştı. Ama işim oldugun gün telefonu elime pek alamıyorum ekran süresi 2 saat ama sarj gene gün sonunda bitiyor. 14 veya 16 saat civari her halükarda kullanım süresi.![]()