SalihKarademir
Asistan
Valla bilmiyorum hat ile alakalı bir sıkıntıya rastlamadım internet hemen kesiliyor hiç 3g ye falanda geçmiyor direk Kesililip arama bittiğinde G,H,H+,3G ve 4.5G oluyorBence karşı tarafa göre de değişiyor olabilir.
Valla bilmiyorum hat ile alakalı bir sıkıntıya rastlamadım internet hemen kesiliyor hiç 3g ye falanda geçmiyor direk Kesililip arama bittiğinde G,H,H+,3G ve 4.5G oluyorBence karşı tarafa göre de değişiyor olabilir.
aman diyim arkadaşlar s7 edge almayın da ne alırsanız alın ben aldım aldığım güne lanet ediyorum anlatayım;
cihazı 28 eylül 2016 da aldım yaklaşık bir hafta sonra cihazı sert bir yere çarptım metal çerçevenin sağ üst tarafında küçük bir boya çiziği oluştu
05 aralıkta eklediğim resimlerdede göründüğü gibi ekranda siyah yatay çizgiler oluştu bunun üzerine servise götürdüm cihazı açıkçası o çizik yüzünden cihazı garanti dışı bırakacakları hiç aklıma gelmezdi ama oldu ekrandaki o siyah şeritlerin o çizik yüzünden oluştuğunu söylediler düşünün 3000 tl ye telefon alıyorsunuz ve bir çizik o telefonu bu hale getiriyor ve bunu size cihazınızın servisi söylüyor yani biz bukadar kıytırık cihaz yaparız diyor mağdur olmayın diye söylüyorum Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436 Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436
Galaxy S7 ve S7 Edge Kullanıcıları Soru Sorun Görüş ve Önerilerini Buradan Dile getiriyor.
![]()
S7 (5.1)- S7 Edge (5.5) inç 2k Süper Amoled Ekran,
Exynos 8890 ve Snapdragon 820(Pazara Göre Farklılık Gösterir) İşlemci,
12 Mp Brittcell F/1.7 Arka,5-8 Mp ise Ön Kamera,
S7(3000 mAh),S7 Edge(3500 mAh) Çıkarılamayan Batarya,
32-64 Gb Depolama Seçenekleri,
Micro sd Desteği,
4 gb ram,
Suya ve Toza Karşı Sertifikalı,
Clear Force Ekran Teknolojisi,
Parmak izi Okuyucu.
Yazarın Görüşü: Samsung, Galaxy S6 Serisiyle geçen sene (2015) her ne kadar bazı konular da eleştirilse de, telefonlar oldukça beğenildi.Bu sene S7 serisinde ise bu hatalarından ders almış gibi görünüyor,Bu hataları ise küçük pil ve Micro sd Girişinin kalkması olmuştu. S7 modelinde Micro sd desteği geri geliyor ve Pil boyutu ise oldukça Büyüyor.Tasarım ise çok değişmemiş gibi görünüyor sadece ufak rötuşlar yapılmış bu sene teknik özellik bakımından söylemek gerekirse eksiksiz bir model olmuş gibi görünüyor,Samsung yine Android Dünyasının En Başarılı Cihazlarından birine İmza Atmış Gibi Görünüyor....
Galaxy S7 veya S7 Edge'yi Almayı Düşününlere Şimdiden Hayırlı Olsun...
İndirdikten sonra şarj süresini performansı vb konuları paylaşırsan güzel olur son güncelleme ile şarj sürem biraz düştü gibi bakalım bununla ne olacak![]()
Guncelleme geldi
Benimki S7 Edge zaten. @Murat Burç 'unki yanlış hatırlamıyorsam düz s7.güncelleme sanırım s7 edge için geldi s7 için sonra gelebilir
nereyeBeyler ben kaçar hakkınızı helal edin olur belki geri dönemem.Ben helal ediyorum
Yasaklama istedim 1 aynereye
pp niye elma? ironi mi?Yasaklama istedim 1 ay
Scorpion baktı da dikkate mi almadı yoksa görmedi başka konuşmaya mı baktı belli de değil.
İlginç daha yasaklamadı beni
--- Gönderi Güncellendi ---
Başka zaman olsa uçarak ban atarlar bir türlü yasaklama alamadım ha![]()
S7 mi s7 edge mi![]()
Guncelleme geldi
Kenarda çekecek yar var edge buS7 mi s7 edge mi
YOK ARTIKArkadaşlar lg nin ses bombası bime geliyor fiyat neden çok ucız piyasaya göre bi kıllık varmıdor yoksa satılsın diyemi böyle yapmışlar.almak isteyen 1u aralıkta çıkıyor
(1. Foto hepsiburada 2. Foto bim)
![]()
![]()
16Arkadaşlar lg nin ses bombası bime geliyor fiyat neden çok ucız piyasaya göre bi kıllık varmıdor yoksa satılsın diyemi böyle yapmışlar.almak isteyen 1u aralıkta çıkıyor
(1. Foto hepsiburada 2. Foto bim)
![]()
![]()
Kardeş kaç aralık yazar mısun
Alınır dimi?YOK ARTIK
Bence kesinlikle alınır. 120 liralık bişey 49 liraya satılılıyor. Hiç bişey yapmazsan al sat bile yaparsınAlınır dimi?
Ben arka kapak aldım çinden harika birşey.arkadaşlar kılıf alcam s7 edge ye hangi kılıfı alayım spigen düşünüyorum
Lquid Cristal alabilirsin. Ben çok memnunum.arkadaşlar kılıf alcam s7 edge ye hangi kılıfı alayım spigen düşünüyorum
Senkronizasyon kapalıdır. O açık mı?Arkadaşlar telefon 4.5Genel çekiyor internete de giriyor ama e postayi senkronizasyon etmek istediğim de bağlantı yok diyor neden?
Açık tabiki yine de aynı hataSenkronizasyon kapalıdır. O açık mı?