Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar telefonu aldığım gün satıcı kap ve koruyucu camı ücretsiz verdi.Kap şeffaf plastik bu yüzden yağ,kir ve toz tutuyor .Ayrıca yanlardaki kahverengi desenler kendiliğinden soyulmaya başladı.Yani hiç de kaliteli bir kap değil.Ve koruyucu cam tüm ekranı kaplamıyor yanlarda eğim olduğu için böyle demişti satıcı.Kap almak için "Mobilcadde" denen bir site buldum.Güvenilir midir ?Alan kullanan memnun olan var mı ?Bir de ekranı tam kaplayan koruyucu cam var mı ?(Telefonum S7)

Dont Stop Resimli Kapak | MobilCadde.com / Cep Telefonu Aksesuarları

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaslar fenerbahcenin macina gittim bir gun aktif kullandim 1 saat bluetooth ile arabaya muzik paylastim 10 dk 4k video cektim mac icinde bir suru fotograf cektim oyunda oynadim biraz sosyal medayayi kullandim konumda acikti 5saat sure aldim eve geldigimde 20 sarj vardi iyimi kullanim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar telefon bana tuhaf gibi gelmey başladı.belki saçma size gibi geleceksanki ekranı kabarmış arka tarafı düz değil de ortası çökmüş gibi zennediyorum.ilk kullanmaya başladığımda böyle birşey hissetmiyordum.sizce böyle birşey olabilir mi.yani ekranın kabarması şişmesi durumu olabilir mi.yoksa bende mi bir tuhaflık var anlayamadım :(

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Arkadaslar fenerbahcenin macina gittim bir gun aktif kullandim 1 saat bluetooth ile arabaya muzik paylastim 10 dk 4k video cektim mac icinde bir suru fotograf cektim oyunda oynadim biraz sosyal medayayi kullandim konumda acikti 5saat sure aldim eve geldigimde 20 sarj vardi iyimi kullanim
Aga on numara daha ne olsun

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Bildiğim kadarıyla ekran 2.5 yani ortası hafif şişkin. Yani kullanımda bariz bişey yoksa çok takıntı yapma derim.
arkadaşlar telefon bana tuhaf gibi gelmey başladı.belki saçma size gibi geleceksanki ekranı kabarmış arka tarafı düz değil de ortası çökmüş gibi zennediyorum.ilk kullanmaya başladığımda böyle birşey hissetmiyordum.sizce böyle birşey olabilir mi.yani ekranın kabarması şişmesi durumu olabilir mi.yoksa bende mi bir tuhaflık var anlayamadım :(

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bildiğim kadarıyla ekran 2.5 yani ortası hafif şişkin. Yani kullanımda bariz bişey yoksa çok takıntı yapma derim.
ilk aldığımda böyle birşey hissetmiyordum.belki buaralar fazla kullandığımdan ötürü bana öyle geliyor olabilir.
fazla kullanmaktan ısıdan dolayı ekranda genleşme patlama olabilir mi?gerçi benim telefon pek ısınmıyor.eski telefonum bundan daha çok ısınırdı.sadece oyunda çok hafif ısınıyor.zaten fazlada oynamıyorum

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Yani s7 edge hızlı şarj hariç ısınma olayı olduğunu duymadım. Yani şişme olsa dışardan bariz belli olur telefon çok ince zaten. Dediğim gibi takıntı yapmaya gerek yok kullanımda da sorun yoksa.
ilk aldığımda böyle birşey hissetmiyordum.belki buaralar fazla kullandığımdan ötürü bana öyle geliyor olabilir.
fazla kullanmaktan ısıdan dolayı ekranda genleşme patlama olabilir mi?gerçi benim telefon pek ısınmıyor.eski telefonum bundan daha çok ısınırdı.sadece oyunda çok hafif ısınıyor.zaten fazlada oynamıyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

Ekli dosyalar

• Screenshot_20161105-021424.png
    Screenshot_20161105-021424.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 486

ozzy1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum always on screen bölümünde beklerken donma yapıyor 3 defa servise gittim telefonu teste soktular bir problem çıkmadı , sim kartımı değiştirdim , hafıza kartını değiştirdim ama telefon always on screen kısmında donuyor onun dışında canavar gibi çıldırıcam bir türlü çözüm bulamadım , tüm güncellemeleri yaptım abuk sabuk app lerden uzak duruyorum ama yine aynı yine aynı...

youtube link :

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar telefonum always on screen bölümünde beklerken donma yapıyor 3 defa servise gittim telefonu teste soktular bir problem çıkmadı , sim kartımı değiştirdim , hafıza kartını değiştirdim ama telefon always on screen kısmında donuyor onun dışında canavar gibi çıldırıcam bir türlü çözüm bulamadım , tüm güncellemeleri yaptım abuk sabuk app lerden uzak duruyorum ama yine aynı yine aynı...

youtube link :
Temiz bir kurulumla 4 parçalı rom kurmayı denediniz mi?

ozzy1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır hocam o nasıl oluyor şu rom olayı ile ilgili bilgim çok eksik yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

ozzy1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
defalarca denedim fakat fayda etmedi , rom un garanti dışına çıkardığını öğrendim birde işi iyi bilen birinin yapması gerek pek sıcak bakmıyorum

EmreACAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende s7 edge kardeşimde s7 var ve biz sadece ikimizin olacağı bir oyun oynamak istiyoruz ama bulamadık. Yarış veya savaş/macera oyunu olabilir.bi tavsiyeniz var mı?

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bu güç tasarruf modunda neden yukarıda durum çubuğu gri oluyor saydam yapabilir miyim

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar s7 alalı birkaç saat oluyor fakat benim kafama birşey takıldı babam a5 2016 var uygulamalar arasında smart manager var bende yok sadece ayarlardan girebiliyorum nasıl uygulama menüsüye koyabilirim yardımcı olurmusunuz birde tavsiyeleriniz varmı