Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
youtubeden videoda izledim aynı şekilde 5 dakikada yüzde 1 şarj gidiyor.konuşma da yaptım nete bağlanma kadar şarj gitmiyor.benim şarjın çok gitmesinin sebebi sanırım 24 saat always display açık kalmasıydı.şimdi sadece gece saate bakmak için uyuduğum zamana ayarladım.yani ışıkta sürekli açık kalmasının bir anlamı yok.ekranı açıp saate bakılıyor :) benim telefonum 24 saat açıktır.uyurken sadece uçak moduna alıyorum.
5dkda yüzde 1 yaklaşık 8 saat ekran süresi demek
Sesli aramalarda şarjı yer

Erdem Balkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar. s7 edge telefonumun ekranının en üst sağ tarafında siyah bir nokta var. Garantiye yollasam sonuç alırmıyım?

amtaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.A. arkadaşlar!
Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Hepsiburada da Galaxy s7( samsung Türkiye garantili) 2.199 tl
Sorum şu: gerçekten samsung türküye garantili midir? yani ithalatçı garanti adı altında satılanlar da var ama bu samsung dediği için merak ettim ve mağazalara nazaran daha uygun.
Sıkıntı olduğunda samsung'a götürebilir miyim, teknik servis için?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
S.A. arkadaşlar!
Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Hepsiburada da Galaxy s7( samsung Türkiye garantili) 2.199 tl
Sorum şu: gerçekten samsung türküye garantili midir? yani ithalatçı garanti adı altında satılanlar da var ama bu samsung dediği için merak ettim ve mağazalara nazaran daha uygun.
Sıkıntı olduğunda samsung'a götürebilir miyim, teknik servis için?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
a.s bende n11 den s7 edge Türkiye garantili aldım hiçbir sorun olmadı.yüksek puanlı satıcıları tercih edin

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar bugün bana mesaj geldi Gear Vr gönderiniz sevkayata hazır diye.6 oyun hediye veriyormuş. bundan hiç anlamam :) satmayı düşünüyorum.acaba sadece benim telefonuma uyumlu cihazmı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaşlar bugün bana mesaj geldi Gear Vr gönderiniz sevkayata hazır diye.6 oyun hediye veriyormuş. bundan hiç anlamam :) satmayı düşünüyorum.acaba sadece benim telefonuma uyumlu cihazmı?
S6 S6 Edge S6 Edge plus note 5 Note 7 S7 ve S7 edge uyumlu sadece
Satmayın dursun güzel deneyim 360 derece video izlemek

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
S7, S7 edge ve NOTE 5 ile uyumlu. Bence satma . Güzel bir eğlence cihazı . Eşimde S7 var Bazen oyun oynuyoruz güzel oluyor :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
S7, S7 edge ve NOTE 5 ile uyumlu. Bence satma . Güzel bir eğlence cihazı . Eşimde S7 var Bazen oyun oynuyoruz güzel oluyor :)
Onunla nasil oyun oynaniyor onu merak ettim.izlemek icin goze takiyorsun onu anladim da gozdeyken oyun nasil oynaniyor onu cozemedim.hosuma gider kullanmasini ogrenebilirsem satmayabilirim :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Arkadaslar gecenlerde burada birisi androidde reklam engelleme programindan bahsediyordu. Programin adi neydi hatirlayan varmi?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
0050348ea370d66bbaf4754779967f5c.jpg

Gelişmiş özelliklerden galaxy labs e girip gösterdiğim yerden açabilirsin[emoji6]

Bu nasıl bir temadır içerik gözükmüyor :D

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Beyler Vr demişken bana da alırken dediler samsung gönderçek diye benim bişey yapmam lazımmı o gözlügü almam için yardımcı olurmusunuz?

Onur Özlü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, ben bir s7 kullanıcısıyım ve bugün telefonuma bir güncelleme geldi (3 kasım). Boyut olarak 176 mb diyor. Ancak güncelleme konusunda tereddütte kaldım. Sizce yüklemem gerekir mi yoksa kalsın mı?

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Merhabalar, ben bir s7 kullanıcısıyım ve bugün telefonuma bir güncelleme geldi (3 kasım). Boyut olarak 176 mb diyor. Ancak güncelleme konusunda tereddütte kaldım. Sizce yüklemem gerekir mi yoksa kalsın mı?
Benim tavsiyem yükleme.
Çok şarj yiyor ve hiçbir yenilikde yok.
Samsung bu güncellemeyi sanki sadece şarj yemek için çıkarmış gibi.

Onur Özlü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem yükleme.
Çok şarj yiyor ve hiçbir yenilikde yok.
Samsung bu güncellemeyi sanki sadece şarj yemek için çıkarmış gibi.
Çok şarj yiyor derken çok fark ediyor mu? ben normal bir günde 10 saat kullanabiliyorum. yüklersem 6 7 saate düşürmez değil mi?