Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
cihazı bugün değişim için servise verdim Samsung onaylarsa yeni telefon getirecekler umarım Sony sensörlü çıkar...

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cihazı bugün değişim için servise verdim Samsung onaylarsa yeni telefon getirecekler umarım Sony sensörlü çıkar...
Hocam ne diğe değişim istediniz hot pixel den falamı bende sorun var ondan soruyorum nasıl bir yol izlemeliyim

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Hocam ne diğe değişim istediniz hot pixel den falamı bende sorun var ondan soruyorum nasıl bir yol izlemeliyim
ekranda ufak bir sorun vardı alalı 2 gün oldu cihazı ve hattı bile takmamıştım götürdüm teknisyen de gördü hatayı ve değişim için verdim kutu ve aksesuarlarıyla 10 güne kadar belli olacak. cihazı ne zaman aldın eğer 30 günü geçmediyse götür ver.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
(S7 Edge) Telefonun ekranına jelatin taktıran varmı ? Az önce taktımda ekranın sadece ortasını koruyor. Kenarlar açıkta kalıyor sizdede böylemi yoksa bu S7 içinmi ? Kutunun üzerinde S7 Edge için yazıyor.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
(S7 Edge) Telefonun ekranına jelatin taktıran varmı ? Az önce taktımda ekranın sadece ortasını koruyor. Kenarlar açıkta kalıyor sizdede böylemi yoksa bu S7 içinmi ? Kutunun üzerinde S7 Edge için yazıyor.
Her firma ekranı tam koruyan jelatin uretmiyor alirken bakacaktiniz. Sadece bazı markalar kıvrımlı jelatin üretiyor. Uzerinde s7 edge yazar ama kenarlari korumaz. Kıvrımlı olup olmadigina özellikle bakmaniz lazim

cihanasliulas06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Full body şeklinde alman gerekiyor dostum telefonu tamamen kaplayan korumalardan
Ali expres vs de var istersen eldende alabilirsin artık çoğu yerde var fakat biraz tuzlu olabilir :)

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Full body şeklinde alman gerekiyor dostum telefonu tamamen kaplayan korumalardan
Ali expres vs de var istersen eldende alabilirsin artık çoğu yerde var fakat biraz tuzlu olabilir :)
Aliexpressten almistim. Neyse saglik olsun bi sure sonra soker atarim zaten.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Spigen.com.tr'de var alabilirsin.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
spigen ve incipio çok kaliteli kılıflar ve ekran koruyucular üretiyor bu iki markadan şaşmayın derim ama incipio Türkiye'de yok yurt dışından getirtmeniz lazım.

Mehmet Emin Ülker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung galaxy s7 kullanıyorum. Kırılmaz cam filmi ekranda baya küçük duruyor. Tam oturanını bulmak mümkünmü veya biraz daha büyüğünü çünkü çok küçük oldu

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
S7 için önerebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı 2.5D kavisli kenarları da kaplayan? ben spigen aldım kenarları kaplıyor ama çok ince.

cihanasliulas06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S7 için önerebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı 2.5D kavisli kenarları da kaplayan? ben spigen aldım kenarları kaplıyor ama çok ince.
0d037e35960b96503026cf1e6f76be23.jpg
bunu kullanmaktayım gayet güzel ne çok ince ne çok kalın..

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
android central'da şöyle bir konu gözüme çarptı S7 için en iyi ekran koruyucularla ilgili. İngilizce bilmiyorsanız sayfayı google translate ile çevirebilirsiniz.

Best screen protectors for the Galaxy S7

özellikle şu ürün ekranı komple kaplıyor ve cihazın arkası için de bir jelatin var kutu içerisinde 2 adet ürün yerleştirilmiş ve sadece 10$ fiyatı var ama Türkiye'ye gönderiyorlar mı bilmiyorum.

https://goo.gl/UazvAG

Son düzenleme:

emreunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S7 edge suya girdikten sonra ekran kilidi açarken veya always on seyinde arada bir yeşil ekran oluyor bi bilgisi olan var mi acaba

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkdaşlar Merhaba, Note 7 sorunu nedeniyle Note 7'den S7 Edge'ye geçmeyi düşünüyorum. Birinci elden artıları eksileri yazar mısınız... Genelde memnun musunuz. Eksik bulduğunuz yanları nelerdir?

cihanasliulas06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba tekrardan.
Cihazın ayarlarında dolaşırken bir şey dikkatimi çekti hızlı şarjz seçeneği var ve aktif durumda şarjz adaptöründe ise aynı şekilde hızlı şarjz yazıyor peki ben bu özelliği devre dışı bırakırsam adaptoptor den hızlı değilde de normal akımmi çeker yoksa o özelliği aktif ettiğimde normal bir şarjz cihazı mi kullanmalıyım ve pil süresinde değişme oluyormu?
Teşekkürler şimdiden :)

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Arkdaşlar Merhaba, Note 7 sorunu nedeniyle Note 7'den S7 Edge'ye geçmeyi düşünüyorum. Birinci elden artıları eksileri yazar mısınız... Genelde memnun musunuz. Eksik bulduğunuz yanları nelerdir?
Kardeşim ben de note 7 alacaktım ama bu sorunlar yüzünden s7 edge aldım. Alalıda daha 4 gün oldu. Birincisi şarj süresi kesinlikle beni tatmin etti. Eğer çok oyun oynayan bir adam değilsen şarjın seni iki güne çok rahat çıkarır. Benim sürekli wifi ya da 3G açık olmasına rağmen 2 günü çok rahat çıkartıyor. Utanmasam yine şarja takmam. Bir Diğeri stabiletesi ben iphone dan geçen biri olarak söylüyorum ki en az iphone kadar hızlı dostum. Gayet iyi her hangi bir sorun çıkarmıyor hızı. Kamera desen şahane. Eksi yöne gelecek olursak ekran ve arka taraf çok parmak izi bırakıyor mutlaka kılıf al derim. Spigen marka öneririm.
Ha bu arada dostum eğer alırsan s7 edge ilk şarj da mutlaka hızlı şarj butonunu kapat. Kesinlikle daha verimli. Ve bazı uygulamaları kapat ya da güç tasarruf moduna al ki daha rahat edesin şarj konusunda. Ben açıkcası şu an için çok memnunum. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Ama keşke note 7 alsamıydım diyorum ne yalan söyleyeyim. Ama nasipse note 8 e talibim :)

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar gerçekten şu edge kenarları kullanan var mı ya? ne faydası var bu kenarların fiyatı arttırmaktan başka? açıkçası ben hiç fonksiyonel bulmuyorum ve edge kenarlar yüzünden telefonu düşürdüğünüzde kırılma ihtimali %90

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hocam sakin gecme ben de note 7 yi geri verip s7 edge aldim ama keske note 7 yi bekleseydim diyorum her gun. Performans olarak bir sorun yok neredeyse ayni ama s7 edge yi eline aldigin zaman note 7 yi tuttugun gibi o rahatlik hissini vermiyor. Yatakta video izlerken elin edge ekranina deyiyor ama note 7 de boyle bir sorun yoktu. Ayrica spen gibi cok buyuk bir avantaj var ve sadece spen icin bile note 7 beklenebilir.

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar gerçekten şu edge kenarları kullanan var mı ya? ne faydası var bu kenarların fiyatı arttırmaktan başka? açıkçası ben hiç fonksiyonel bulmuyorum ve edge kenarlar yüzünden telefonu düşürdüğünüzde kırılma ihtimali %90
Soyle kullaniyorum ben internette gezerken birini aramam gerekiyor ve home tusuna basmak yerine bas parmagimla yandan edge ekranina gecis yapip ordan arayabiliyorum. Bir nevi home tusunun etkisini azaltmaya yonelik bir eklenti.

emreunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim s7 edge yi suya sokmuştmum hiç biseý olmadi ama ekranda yesil küçk çizgi çıkiyor arada sizce ekrana bişey olmuş mudur..??

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim s7 edge yi suya sokmuştmum hiç biseý olmadi ama ekranda yesil küçk çizgi çıkiyor arada sizce ekrana bişey olmuş mudur..??
Dostum istersen bi samsung musteri hizmetlerini ara. Bende de s7 edge var ama hic suya sokmadim bilmiyorum.

bessa2701

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

E olmuş.. Ya da ilerde sıkıntı olacak bir durumun başlangıcı bu olay. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki ; gözle görülür bir deformasyon olduğunda,ekranda bir leke,ses veya soket vs problemleri oluşsa bile,müş hiz leri direkt "Kullanıcı Hatası" nı yapıştırıyor arkadaşlar. Dikkat etmek lazım. Sonuç olarak bizlerin bir aksesuarı niteliğindeki bu nimetleri hor kullanmamak gerek.. Diye düşünüyorum. [emoji5]

maskot87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
şuanda piyasadan telefonlar toplandırılıyor ve yeni telefon ile sizlere değişim geliyor...