Parasi olan alir bunu kimseye soyleyemezsin adamlar zaten 3 bin vergilerle oluyor onları baglayan bir sey degilİşte böyle talep olursa adamlarda 3bin çeker bırakın makine çıksın 20 gün satılmasın bakın nasıl fiyat kırıyorlar.
Türkiyede ön siparişte gear vr yok mu?avrupada on siparis verebiliyorsun ve yanina bedava gear vr var
Teknosa'dan sipariş sistemine kayıt olabilirsiniz.Samsung Galaxy S7 - TeknosaSAMSUNG GALAXY S7 ' Yİ TÜRKİYE ' DE ÖN SİPARİŞLE HANGİ SİTELERDEN ALABİLİRİZ ?
ADRES ATABİLİR MİSİNİZ ?
Henüz belli değil diye biliyorum ama büyük ihtimal ile olur bu olmassa başka birşey olur Ön sipariş de hediye verirler. İlerleyen günlerde göreceğiz.Türkiyede ön siparişte gear vr yok mu?
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan telefon da gelince ilk bakışta nasıl bulduğunu yazarsan oldukça faydalı olur...Orjinal Clear Cover siparis etdim geldi ama denemek icin s7 edge gelmedi
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan telefon da gelince ilk bakışta nasıl bulduğunu yazarsan oldukça faydalı olur...
exynos 8890 ve mali t-880 ikilisi (cpu-gpu) snapdragon 820 ve adreno 530 ikilisini tokatlıyor test sonuçlarına da bakabilirsin.Beyler galaxy s7 nin snapdraghon 820 versiyonumu exynos 8890 versiyyonumu daha hizli
tamam olabilir...Buyuk ihtimal pazartesi sali elime gecicek
2-3 saat kulandikdan sonra yazarim
S7 tanitim amacli reyonlara konulmus arkadaslar bugun edge deneme firsatim oldu gayet hos ve hizli telefom
Nerde baktınız acaba teknosa samsung bayi medimarktBende bugun elime alip bakdim olagan ustu bir dizayn ve malzeme var cihazda ve dedigin gibi cok seri. Dun ön siparis verdim Siyah rengini secdim haftaya carsamba gelecek kismetse.
Nerde baktınız acaba teknosa samsung bayi medimarkt
Ben konyada yaşıyorum bir alışveriş merkezinde vodafone bayisi tanıtım amaçlı koymuşlar ön sipariş alıyorlarNerde baktınız acaba teknosa samsung bayi medimarkt
kardeş bende konya da okuyorum kadınhanın da bende görmeye gideceğim neresinde hangi bayide gördün s7 yi kent plaza'da varmı dır ki....Ben konyada yaşıyorum bir alışveriş merkezinde vodafone bayisi tanıtım amaçlı koymuşlar ön sipariş alıyorlar
kardeşim kulesite içinde vodafone bayisinde görebilirsinkardeş bende konya da okuyorum kadınhanın da bende görmeye gideceğim neresinde hangi bayide gördün s7 yi kent plaza'da varmı dır ki....
S7 edge al keyfine bak 3600 mah batarya mis gibiArkadaşlar sizce Galaxy S7 mi iPhone 6S 64 GB mı ? Not: S6'da aşırı derecede batarya kötüydü ve edge ekran iyi midir, sizce S7 yerine S7 Edge alınmalı mı ?