Samsung galaxy s7 edge exynos 8890 mı snapdragon 820 mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TargoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TargoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakkı Ağabey merhaba ;
5 senedir iphone kullanıcısıyım şuanda da iphone 6plus kullanıyorum. Androide geçmek istiyorum ve Samsung galaxy s7 edge almaya karar verdim. Size olan sorum sizce androide geçersem ve s7 edge alırsam sonradan pişman olurmuyum ? Birde exynos 8890 lı sürümünü mü alayım yoksa Amerikadan snapdragon 820 liversiyonunu mu alayım siz hangisini tercih ederdiniz ?

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
820 li versiyon daha iyi fakat iphone den geçiş yaparsan 2 3 ay güzel gelicek sonra geri iPhone ye döneceksin :)

berkayztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Hakkı Ağabey merhaba ;
5 senedir iphone kullanıcısıyım şuanda da iphone 6plus kullanıyorum. Androide geçmek istiyorum ve Samsung galaxy s7 edge almaya karar verdim. Size olan sorum sizce androide geçersem ve s7 edge alırsam sonradan pişman olurmuyum ? Birde exynos 8890 lı sürümünü mü alayım yoksa Amerikadan snapdragon 820 liversiyonunu mu alayım siz hangisini tercih ederdiniz ?

Öncelikle hayırlı olsun :) Şahsi görüşüm kendimden örnek vererek söyleyeyim şuan sizin yapmak istediğinizi yaptım ve pişman oldum :) Telefon değiştirdiğim için değil Android sistemi yüzünden pişman oldum. iPhone gerçekten çok stabil çalışan ve hızlı bir arayüze sahip olan bir telefon. Bence Android telefona geçmek yerine yeni gelecek iPhone 'u beklemenizi öneririm. Arkadaşımızın dediği gibi ilk başta güzel gelecek fakat sonradan pişman olacaksınız ve tekrar iPhone 'a dönüş yapacaksınız. O yüzden hiç almadan kullanmaya devam edin paranızda cebinizde kalsın :) Tabi bu benim görüşüm tercih sizin tekrar hayırlı olsun :)

TargoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
820 li versiyon daha iyi fakat iphone den geçiş yaparsan 2 3 ay güzel gelicek sonra geri iPhone ye döneceksin :)
İphoneden artık gına geldi bana :) hiç android kullanmadım birazda android denemek istiyorum açıkçası hep ios nereye kadar :)

TargoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle snapdragon 820
Tamamdır teşekkürler. Sizde 2-3 ay sonra pişman olacağımı mı düşünüyorsunuz. İki platformuda kullanıyorsunuz sizce iyi bir tercih yapıyor muyum ? :)

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 edge guzel bir telefon. Ben hep android kullanmaya tercih etmişimdir. IOS kullanmaya hic sevmem. Stabil olmasına stabil ama ben android kullanmaya daha cok seviyorum

TargoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun :) Şahsi görüşüm kendimden örnek vererek söyleyeyim şuan sizin yapmak istediğinizi yaptım ve pişman oldum :) Telefon değiştirdiğim için değil Android sistemi yüzünden pişman oldum. iPhone gerçekten çok stabil çalışan ve hızlı bir arayüze sahip olan bir telefon. Bence Android telefona geçmek yerine yeni gelecek iPhone 'u beklemenizi öneririm. Arkadaşımızın dediği gibi ilk başta güzel gelecek fakat sonradan pişman olacaksınız ve tekrar iPhone 'a dönüş yapacaksınız. O yüzden hiç almadan kullanmaya devam edin paranızda cebinizde kalsın :) Tabi bu benim görüşüm tercih sizin tekrar hayırlı olsun :)
Teşekkürler

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
S7 çok güzel telefon hakkını yemiyelim olsa bende denerim ama bir süre sonra geri iphoneye dönerim :D

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Hakkı Ağabey merhaba ;

Bir video da exynos 8890 lu olan daha hızlı diye bir karşılaştırma yapılmıştı teknik özellik bakımından hangisi iyidir onu bilmiyorum