Samsung Galaxy S6 Wifi Açıkken Şarj Sorunu ??????

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,S6 kullanıyorum şöyle bir sorunum var daha önce yazdım ama cevaplayan oldmadığından tekrar yazıyorum.Telefonun ekranı kapalı bekleme modunda yani ama wifi açık wifi açıkken yaklaşık 20 dakikada %1 şarjı gidiyor ve arkada hiçbirşey çalışmıyor bu sorunu yaşayan var mı ? Normal midir ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar merhaba,S6 kullanıyorum şöyle bir sorunum var daha önce yazdım ama cevaplayan oldmadığından tekrar yazıyorum.Telefonun ekranı kapalı bekleme modunda yani ama wifi açık wifi açıkken yaklaşık 20 dakikada %1 şarjı gidiyor ve arkada hiçbirşey çalışmıyor bu sorunu yaşayan var mı ? Normal midir ?

Konum servisleri ve 3g şarjı sömürüyor olabilir. Ayrıca wifiye bağlı olsan bile sosyal medya uygulamaların arkada çalışmaya devam ediyor. Androidin büyük sıkıntısı.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konum servisleri ve 3g şarjı sömürüyor olabilir. Ayrıca wifiye bağlı olsan bile sosyal medya uygulamaların arkada çalışmaya devam ediyor. Androidin büyük sıkıntısı.

Hocam 3gde sıkıntı yok onda normal götürmüyor şarjı konumda açık değil zaten.Wifide sıkıntı var dicemde arkadaşım var ondada aynı sorun var ama 3. bir s6sı olan bulamadım aynı şey ondada olsa tamam eyvallah dicem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende note 4 kullanıyorum aynı sorun bende de var wifi açıkken bir gecede %30 şarj gidiyor,sadece google senkronizasyonu açık konum servisleri de kapalı

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Daha önce yazdığınızda da cevaplamıştım görmemişsiniz sanırım. Wi-Fi ayarlarında uykudayken kapalı seçeneğini işaretleyin. Bende geceden sabaha %3 lük bir kayıp var yalnızca.

Benim sıkıntım da "e-posta senkronizasyonu" ile %20 pil yiyor bazen ama neden olduğunu bir türlü anlayamadım...