Samsung Galaxy S6 vs. Xperia Z5 Compact?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefondan beklentim;
-Bataryası iyi olsun
-Oyunlarda falan canavar olsun
-Ses kalitesi iyi olsun
-2-3 sene rahat güncelleme alsın
-İlerde yavaşlamasın
-Kasma donma kesinlikle olmasın
-Kamerası çok iyi olsun
Sizce hangisi buna daha çok uyuyor?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Telefondan beklentim;
-Bataryası iyi olsun
-Ses kalitesi iyi olsun
-İlerde yavaşlamasın
-Kamerası çok iyi olsun

-z5C batarya konusunda HD ekranlı olma sebebiyle S6'dan daha iyi pil performansı gösterir.
-Oyun performansı ya eşit olur, ya da S6 bir tık öne geçer işlemci sebebiyle.
-z5C'nin hoparlör performansı gayet tatminkardır, S6'nınkini de öyle tahmin ediyorum, ama z5c'nin kulaklık çıkısı S6'nınkinden çok daha iyi olacaktır.
-İleride yavaşlamamak, galiba burada S6'nın hiç şansı yoktur.
-Kasma donma tam Touchwiz'in işi. Keşke Samsung, exynos'un kaynak kodlarını gizlemeseydi de hiç değilse kullanıcı başı sıkışınca CM'ye geçseydi. Ona da engel olmayı başardı Samsung :(.
-Kamerası S6 ile çok yakın performans gösterir Z5C.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Telefondan beklentim;
-Bataryası iyi olsun
-Ses kalitesi iyi olsun
-İlerde yavaşlamasın
-Kamerası çok iyi olsun

bataryada z5c daha iyi olacaktır bu kesin gibi hd ekran az harcar-oyun için z5 c bir adım önde olacaktır yine hd ekran ve güçlü işlemci uyumu-ses kalitesi 2 side iyi incelemeden buna birşey diyemem 2 yıl rahat ikiside güncelleme alır ama 3 ü bilemem yavaşlama geçmiş samsunglarda oluyordu ama bu sefer olmayacak gibi duruyor kasma donma artık şimdiki modellerde yok gayet iyi çalışıyorlar kamerası için s6 çok daha iyi olacaktır kardeş bunlara göre karar ver....

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Suan z5 ailesi ulkemizde satista olmadigi icin nedor ne degildir bilmiyoruz z5 icin. Ama sony bu gune kadar amiral gemi modellerinde Batarya, stabilite, hiz, guncelleme konularinda oldukca iyiydi. fakat kamera konusunda birturlu istenen basariyi yakalayamadi. Z5 ailesinden ozellikle beklentim bu yonde. Oteki ozellikleri zaten guzel ama insan o kadar para verince kamerasi guzel olsun istiyor. sen simdilik bekklemede kal z5 aikesi bi gelsin bakalim ona gore konusuruz.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Z5c tabiki pil , kamera , ses kalitesi , malzeme kalitesi , güncelleme , stabilite olarak her türlü s6nın önünde

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Gelen sonuçlara göre Z5, kamerayı çözmüş durumda.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
sony her urunu satmadan once bu reklamlar, sayfasindaki tanitimlari okuyunca izleyince vaay dedik ama gelip inceledigimizde kamera hicte oyle cikmadi. s6 nin kamerasi en iyi kameralar icinde f 1.9 diyafram zaten baslibasina bir avantaj. kamera yazilimi olarak samsung oldukca iyi duzenleme yapiyor. sony kullandim kamerasi disinda her ozelliginden memnun kaldim. Eger bu sefer kamera olarak bu rakipleriyle ayni seviyeye gelemezse gene isi zor. O yuzden yabanci kaynaklarin abartilarina itimat etmeyin. Sitede cok guzel incelemeler oluyor sohbetler soru cevaplar oluyor bu tarz deneyimleri bekleyin gelir gelmez atlamayin. Bende yakinda telefonumu degistiricem kamerasi guzelse bende almayi dusunuyorum cunku z2 kullanmistim kaliteli seri zamanla yavaslamayan guncellemeleri cabucak alan bir urundu. Keza oteki amiral modelleride oyle. ama kamera sart arkadaslar yani kimisi selfi icin kullanir kimisi is icin kullanir bir sekilde lazim oluyor.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sony her urunu satmadan once bu reklamlar, sayfasindaki tanitimlari okuyunca izleyince vaay dedik ama gelip inceledigimizde kamera hicte oyle cikmadi. s6 nin kamerasi en iyi kameralar icinde f 1.9 diyafram zaten baslibasina bir avantaj. kamera yazilimi olarak samsung oldukca iyi duzenleme yapiyor. sony kullandim kamerasi disinda her ozelliginden memnun kaldim. Eger bu sefer kamera olarak bu rakipleriyle ayni seviyeye gelemezse gene isi zor. O yuzden yabanci kaynaklarin abartilarina itimat etmeyin. Sitede cok guzel incelemeler oluyor sohbetler soru cevaplar oluyor bu tarz deneyimleri bekleyin gelir gelmez atlamayin. Bende yakinda telefonumu degistiricem kamerasi guzelse bende almayi dusunuyorum cunku z2 kullanmistim kaliteli seri zamanla yavaslamayan guncellemeleri cabucak alan bir urundu. Keza oteki amiral modelleride oyle. ama kamera sart arkadaslar yani kimisi selfi icin kullanir kimisi is icin kullanir bir sekilde lazim oluyor.
Z5'de kameralar baya iyi olmuş ya

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yani eger oyleyse bende beklemedeyim tercihimi z5 ailesinden birinde kullancam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...