Samsung Galaxy S5 mi Yoksa Sony Xperia Z2 mi

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler suanda elimde açılmamış Samsung Galaxy S5 var satıp ıphone almayı dusunuyorum ama biyanda birebir olarak Z2 nin açılmamış kutusuyla takas etme ımkanım var
yardım ederseniz sevinirim Sizce hangi tercih ??

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben olsam kesinlikle z2 ile takas ederdim :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende oyle düşünüyorum :)
Ama biryanda da İphone 6 plus ıstıyorum ıphone 5 gibi arzıları çıkıpda 6s de duzeltmeler olabilir diye aklıma gırdıler .
Bosver iphone u üstüne cok para ister bu takasi yapiyorsa adam yap kar edersin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kutusu kapalı z2 vericeklerini sanmıyorum, 2 ci el kafa kafaya takas belki yapabilirsiniz, Z2 s5'e göre daha iyi bir telefon zaten z2 nin değerini bilen s5 ile takas ediceğini hiç düşünmüyorum fakat şansınızı zorlayın.

bboyskora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden G3 acıkla madem
Ben acikliyim arkadasim bende tam bir sony hayraniydim uzun beklemeler sonucu 2200 tl para vererek z2 ye kavustum fakat malesef ne bir verim alabildim ne memnun kalabildim burda firmayi karalamak icin bisey demiyorum onceki telefonum z1 di ve cok memnundum gelelim z2 ye en rahatsiz edici yani telefon ciddi anlamda normal kullanimda bile asiri bir isinma yapiyordu oyun oynarken alev topuna dönüyordu tabi bunlar normal her telefonda olan seyler fakat normal kullanimda isinma rahatsiz ediyor ikincisi artik lens kaymasindan mi baska biseyden bilmiyorum bendeki telefonda kamera afildigi zaman sol alt kosede gecmeyen bir kararti servisede basvurdum yazilimsaldir beyfendi fabrika ayarlarina dondurun duzelir dediler gene duzelmedi ucuncusu telefonun sag ust kosesin alirken salaklik edip dikkat etmedigimden kasa kaymasi tarzi bisey vardi ve goruntude cok rahatsi ediyordu arka cam disari firlamis gibi duruyordu bunlar basit seyler tabi hepsi halledilebilir bide son olarak buda yuksek ihtimal yazilimla alakalidir bazen herhangi bir videoyu izlerken ekran gidiyor karariyor fakat ses gelmeye devam ediyordu telefona reset atinca duzeliyordu en sonunda illallah edip telefonu biraderime verdim gittim s5 one m8 g3 yanyana koydum pesin pesin soyliyeyim kasa kalitesi olarak cok yuksek bi beklentin olmasin ama ideal kullanim ve stabilite konusunda androidten anliyosan cm romlar gibi akici ve goze hitap eden bir arayuz var ekran olarak zaten sevende sevmeyende tartismiyor tek tarsilan islemciye yuk olup sarz yermi suanda bi sikinti yasamadim bu konularda ama ilerde belki olabilir bilemiyorum teknik servis elemaniyim telefonla surekli irtibat halindeyim butun gun mobil veri acik ve navigasyon kullanimi yapiyorum suanlik hic yari yolda birakmadi beni her zaman aksami etti kamerasindan gercekten cok keskin ve net fotolar elde edebiliyosun megapikselle ilgili cekincen olmasin ses olarak gercekten kaliteli ve muazzam bir ses sunuyor evet gelelim eksilerine radyosu yok yuksek cozunurluklerde oyun oynarken belli bir zamandan sonra isinma rahatsiz edebiliyor bunu 2k ekrana bagliyorum kendi tahminim bu yonde ilk aldigimde kendi kendine kapanma sorunu vardi guncelleme ile duzeldi suanda kapanmiyobabaskada suanlik gozume carpan yok tavsiyem g3 ten yana ama kullanicak olan sensin kendi zevklerin dogrultusunta tercih yap :)

bboyskora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kendi goruslerimi paylastim karar senin müdahale edemeyiz :) samsung ta cok kullandim s2 s3 fakat kronik sorun olarak touchwiz agirligindan dolayi bir sure sonra cihazlar fena halde kasma yapiyor suanda bunu note3 dahi kullanan arkadaslarimdan duyuyorum z2 gercekten elit bir telefon ama sorunlarida gözonunde bulundur imkanin varsa acip bak dedigim lens kaymasi kasa atmasi kameradaki sikintilar varmi incele bir ona göre al sonradan sıkıntı yasama biz şimdiden ne alirsan al hayirli olsun güle güle kullan diyelim :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende z2 alirdim ama 4 sene sonra bile simdiki fiyatindan fazla dusurmeden satabilecegin tek telefon iphonelerdir soyliyim.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Neden G3 acıkla madem

ekran kalitesi geniş ekran 4k videosunu deneme şansım oldu ve bataryası normal kullanımda devamlı oyun oynamazsan rahat 2-3 gün gider.ben ikisi arasında tercih yapsam g3 alırdım.

md231969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 kullanıyorum ne ısınma ne takılma 2 gün şarj su geçirmez ses kalitesi 10 numara herkese hayırlı işler

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Z2'nin seri numarasını öğrenebilirseniz daha açık konuşabiliriz. Seri numarası çok önemli. Hafıza kartı veya SIM kartı slotunda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kalitesi geniş ekran 4k videosunu deneme şansım oldu ve bataryası normal kullanımda devamlı oyun oynamazsan rahat 2-3 gün gider.ben ikisi arasında tercih yapsam g3 alırdım.
Lg almam tv felan kullanıyorum evımde ama telefon konusunda tek almıyacagım marka...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende z2 alirdim ama 4 sene sonra bile simdiki fiyatindan fazla dusurmeden satabilecegin tek telefon iphonelerdir soyliyim.
Suan bi abimde İphone 5s 32 gb Space Gray var satıp Z2 almak istiyor oda suan satmak istesek 1000 tl veriyorlar iphone 4s e 650 tl

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Sony z z1 z2 z3 hemen hemen donanim neredeyse ayni tasarim ayni ne bilim iphonun yaptiginin baska bir versiyonunu sony yapiyor. Sole kasayi bariz degistirse donanimi artirsaki uzun zamandir qualcomm 800 platfornunu kullaniyot. Abc si cok fark yaratmiyor. Z3 de bari 805 kullansaydi ki diger rakiplerinde var

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayla iphone 6plus alasım var

Sessizkatil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 diyorum kamera konusunda muhteşem bir cihaz ve özelliklerde cabası