Samsung Galaxy S5 mi Yoksa Sony Xperia Z2 mi

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bu arada telefon eline geçince beğenip beğenmediğini buraya yazarsan :) merak ettim :)
Tamam:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S5'in kamerası z2'den her şekilde üstünken nasıl daha iyi oluyor? Testlere bakalabilirsin Sony kamera konusunda da vasat :lol:
2 telefonuda elıme alıp test ettim z2 kamera açısından ve tasarım bakımından ben z2 yi beğendim öldürme sony i artık :lol::lol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tamam:)

2 telefonuda elıme alıp test ettim z2 kamera açısından ve tasarım bakımından ben z2 yi beğendim öldürme sony i artık :lol::lol:

Ne kadar S5'in konsratı şişirilmiş olsada S5, Z2'den daha iyi çekiyor. Özellikle gece çekimlerinde bariz farkı görürsün. Z2 aşırı grenli ve felaket kötü çekiyor. Yada kırmızı bi objeyi çek ne kadar doğru vericek rengi görürsün. :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Gren ne desen yarım saat nette araştırma yapıp yazarlar ordan burdan duydukları kulaktan dolma bilgileri yazıyorlar buraya :lol:
s5 ile z2 nin gece çekimlerine bence dikkatli bakın :dirol:
Bu arada iphone lar yamulmuş ya yine ,
4sden beri hep aynı şeyler ama :(

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar S5'in konsratı şişirilmiş olsada S5, Z2'den daha iyi çekiyor. Özellikle gece çekimlerinde bariz farkı görürsün. Z2 aşırı grenli ve felaket kötü çekiyor. Yada kırmızı bi objeyi çek ne kadar doğru vericek rengi görürsün. :D
tamam apple hayranıyız 2 mizde :D obelli ama fakat şurasıda var sony bana gore samsung dan iyi sevmiyorum arkadaş :dirol:

Gren ne desen yarım saat nette araştırma yapıp yazarlar ordan burdan duydukları kulaktan dolma bilgileri yazıyorlar buraya :lol:
s5 ile z2 nin gece çekimlerine bence dikkatli bakın :dirol:
Bu arada iphone lar yamulmuş ya yine ,
4sden beri hep aynı şeyler ama :(
4s in yamulması derken ??? camekran da yamulur oldu :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
tamam apple hayranıyız 2 mizde :D obelli ama fakat şurasıda var sony bana gore samsung dan iyi sevmiyorum arkadaş :dirol:

4s in yamulması derken ??? camekran da yamulur oldu :lol:
Evet haklısın :lol:
gLZyd2.jpg

mata8385

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 mantikli ama birde kullanici yorumlarini öğrenebilirsek daha objektif değerlendirme yapabiliriz.
Bu 4s harbi yamuk muş...

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Bir plastik kullanmak var bir de cam ve alüminyum alaşımlı cihaz kullanmak var siz seçin. Yoksa iki cihazda aynı şeyleri yapıyor.