- Konuyu başlatan
boundles
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Saol sanada iyi günlerHmm. Hayırlı olsun o zaman size iyi gunler.
Saol sanada iyi günlerHmm. Hayırlı olsun o zaman size iyi gunler.
Ne demekSaol sanada iyi günler
z2 diyorum kamera konusunda muhteşem bir cihaz ve özelliklerde cabası
Aynen DostumNe demekne de olsa yardimci oluyoruz birbirimize burda
![]()
Dostum bu arada telefon eline geçince beğenip beğenmediğini buraya yazarsanAynen Dostum![]()
TamamDostum bu arada telefon eline geçince beğenip beğenmediğini buraya yazarsanmerak ettim
![]()
2 telefonuda elıme alıp test ettim z2 kamera açısından ve tasarım bakımından ben z2 yi beğendim öldürme sony i artık :lol::lol:S5'in kamerası z2'den her şekilde üstünken nasıl daha iyi oluyor? Testlere bakalabilirsin Sony kamera konusunda da vasat :lol:
Tamam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
2 telefonuda elıme alıp test ettim z2 kamera açısından ve tasarım bakımından ben z2 yi beğendim öldürme sony i artık :lol::lol:
tamam apple hayranıyız 2 mizdeNe kadar S5'in konsratı şişirilmiş olsada S5, Z2'den daha iyi çekiyor. Özellikle gece çekimlerinde bariz farkı görürsün. Z2 aşırı grenli ve felaket kötü çekiyor. Yada kırmızı bi objeyi çek ne kadar doğru vericek rengi görürsün.![]()
4s in yamulması derken ??? camekran da yamulur oldu :lol:Gren ne desen yarım saat nette araştırma yapıp yazarlar ordan burdan duydukları kulaktan dolma bilgileri yazıyorlar buraya :lol:
s5 ile z2 nin gece çekimlerine bence dikkatli bakın :dirol:
Bu arada iphone lar yamulmuş ya yine ,
4sden beri hep aynı şeyler ama![]()
Evet haklısın :lol:tamam apple hayranıyız 2 mizdeobelli ama fakat şurasıda var sony bana gore samsung dan iyi sevmiyorum arkadaş :dirol:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
4s in yamulması derken ??? camekran da yamulur oldu :lol:
Ne kadar uğraştılar yamultmak için acaba :dirol:Evet haklısın :lol:
![]()