Samsung galaxy s5 / lg g3 32 gb ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüsomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.Evet g3 tasarımı olsun ekranı olsun çok şık ve güzel bir telefon ancak samsung galaxy s5 çok sevilmesede cidden özellikleri bakımından g3 ten önde diye düşünüyorum.Ekranının quadhd olması dolayısıyla g3 ün bataryası s5 e göre daha verimsiz.Isınma sorunu g3ün en temel sorunlarından.S5 de parmak izi,su geçirmezlik ve nabız ölçer gibi özellikler ek özellikler.S5 de yazı tipinin ayarlardan değiştirilebiliyor olması (G3 de root şart) g3 e göre artı bir özellik.Sizin düşünceleriniz nelerdir ?Benim içimde nedense g3 aşkı var.S5 önde evet ama kalitesiz gibi çok kararsızım. Biraz yardım ? :clap:Ekli dosyayı görüntüle 11174

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İkisi de oldukça güzel telefon.

Bazı konularda G3 daha iyi, bazı konularda S5... Hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
G3 hâlâ güzel bir telefon.. S5 çoktan unutuldu gitti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
MG. kesinlikle katılıyorum s5 unutuldu ama s5in de g3 e göre baya artı özellikleri var ya su geçirmezlik,parmak izi,kalp sensörü,adım sayar gibi bunlarıda yabana atmamak lazım ? :thumbup:

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.Evet g3 tasarımı olsun ekranı olsun çok şık ve güzel bir telefon ancak samsung galaxy s5 çok sevilmesede cidden özellikleri bakımından g3 ten önde diye düşünüyorum.Ekranının quadhd olması dolayısıyla g3 ün bataryası s5 e göre daha verimsiz.Isınma sorunu g3ün en temel sorunlarından.S5 de parmak izi,su geçirmezlik ve nabız ölçer gibi özellikler ek özellikler.S5 de yazı tipinin ayarlardan değiştirilebiliyor olması (G3 de root şart) g3 e göre artı bir özellik.Sizin düşünceleriniz nelerdir ?Benim içimde nedense g3 aşkı var.S5 önde evet ama kalitesiz gibi çok kararsızım. Biraz yardım ? :clap:Ekli dosyayı görüntüle 11174
Yakın arkadaşımda S5 var telefonu temiz kullanıyor şuan için büyük sıkıntısı olmadı G3 üde hala çok başarılı buluyorum ekranı harika ama bu cihazların hepsi android olduğundan elbet şişyorlar.Su geçirmezlik,Parmak izi bence senin için belirleyici etken olmasın çünkü o özellikler Samsung'ta yeterince gelişmiş değil . ikiside birbirine çok yakın bence LG G3 ama diğerinide alsan büyük bir kaybın olmaz cihazların arasında uçurum yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...