S
SDN Okuru
SDN Okuru
Aklima da su takildi bilginiz varsa ayni renk mi verilcek degisimde
Ben kamerayı diyorum ama işlemci sadece 1 üst model bu performansın daha iyi olacağı anlamına gelmiyor bkz. Htc One M8Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz Galaxy s5Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz Xperia Z2
evet kagit üzerinde kesin z2 önde böyle fanboyda ilk defa göruyorum hayatımda...
arkadaşlar sürekli okuyorum şu akıllı telefonların illa bir sorunu var g3 ısınma sorunu yok diğerleri cartı curtu sorunsuz olanı varmı
Yok sorunu olanlar yazio teknoloji sans isidir ust telefon almak istiyorsanz lg g2 g3 xperia z3 note 4 oneririmarkadaşlar sürekli okuyorum şu akıllı telefonların illa bir sorunu var g3 ısınma sorunu yok diğerleri cartı curtu sorunsuz olanı varmı
Samsung bu normaldir bence keske sizi dinleyip z3 alsayms cok buyuk hata yaptıBütün ikazlarıma rağmen kız kardeşim z3 veya z3 compact almak yerine s5 aldı telefonu gece şarjdan çıkarmış hiç kurcalamadan bırakmış saba 96 bulmuş internet kapalı sizce normal mi
Aynen oyle olsa her yere yayilrdi G3 android 5 alalı haftalar oldu s5 hala alamadımı LG gercekten yavas guncelleme veriyormusÖyle bir şey yok
NormalBütün ikazlarıma rağmen kız kardeşim z3 veya z3 compact almak yerine s5 aldı telefonu gece şarjdan çıkarmış hiç kurcalamadan bırakmış saba 96 bulmuş internet kapalı sizce normal mi
M8 ekran çok kötü ya :/Galaxy s5 mi yoksa HTC one m8 mi?
Ben iphone 4s 64gb ve 5 16gb'dan s5 geçtim fakat kamera ve MP3 yükleme harici hiç bir ilgi Çekiciliği yok.. Bu yüzden HTC one m8 aldım ve şunu anladım iphone gibi güven verici Android için ise HTC gibi bir cihaz bulamadım eğer HTC one m8 iPhone gibi güvenlik Duvarı olsaydı inanın dünyanın vazgeçilmez cihazı olurdu..
Galaxy s5 mi yoksa HTC one m8 mi?
Ben iphone 4s 64gb ve 5 16gb'dan s5 geçtim fakat kamera ve MP3 yükleme harici hiç bir ilgi Çekiciliği yok.. Bu yüzden HTC one m8 aldım ve şunu anladım iphone gibi güven verici Android için ise HTC gibi bir cihaz bulamadım eğer HTC one m8 iPhone gibi güvenlik Duvarı olsaydı inanın dünyanın vazgeçilmez cihazı olurdu..
M8 ekran çok kötü ya :/
m8'nin kamerası en berbat olan amiral gemilerinden ultrapixel saçmalığı yüzünden. LG G2 bile m8'den daha iyi denilebilir öyle söylim sen anla. S5 kamera olarak haliylen m8'den çok daha iyi.
Bence siz başka cihazlarla karıştırıyorsunuz eğer m8'de Apple gibi güvenlik alanı olsaydı hiç bir marka ve model cihaz HTCnin yanına yaklaşamaz... Ve htc one m8'de 3 kamera var her birinin açısı ve grafik ayarları farklı..