Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aklima da su takildi bilginiz varsa ayni renk mi verilcek degisimde

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz Galaxy s5

Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz Xperia Z2

evet kagit üzerinde kesin z2 önde böyle fanboyda ilk defa göruyorum hayatımda...
Ben kamerayı diyorum ama işlemci sadece 1 üst model bu performansın daha iyi olacağı anlamına gelmiyor bkz. Htc One M8

y_gulal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaslar s5 imi fabrika ayarlarina döndürdüm ve google play store ne yaptiysam güncellenmiyor.nasil güncelleyebilirim ? Bilgisi olan

ace2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Play store gir soldan çek ayarlar gir en alta in orda en alttakine bas sürekli

y_gulal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagolun.defalarca format attim bu kadar basit bisey icin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sürekli okuyorum şu akıllı telefonların illa bir sorunu var g3 ısınma sorunu yok diğerleri cartı curtu sorunsuz olanı varmı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar sürekli okuyorum şu akıllı telefonların illa bir sorunu var g3 ısınma sorunu yok diğerleri cartı curtu sorunsuz olanı varmı
Yok sorunu olanlar yazio teknoloji sans isidir ust telefon almak istiyorsanz lg g2 g3 xperia z3 note 4 oneririm

axadzade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar nasil olurda note edge Azerbaycanda satisda bulunuyor hatta 1 hafta oluyor nerdeyse.Turkiyede tik yok. Bizde fiyati 900azn yani sizin parayla 2500 tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon şarj olunca yeşil ışık yanmıyor yardımcı olursanız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Cep telefonu almadan önce bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S5 ve ilk çıktığında aldığım SAMSUNG Galaxy S2 olmak üzere üç adet Samsung'un amiral gemisi sayılan telefonlarım var ve bugüne kadar sorun yaşamadığım için herkese SAMSUNG hakkında memnuniyetlerimi bildirip bir sürü kişiye Samsung cihaz aldırdım, Bilişim sektöründe yöneticilik yaptığım için çevremdekiler elektronik cihaz almadan önce bana danışırlar, bu hafta SAMSUNG'un servisinde yaşadığım rezillikten sonra artık evime Samsung markası giremeyecek ve bulunduğum tüm ortamlarda da SAMSUNG teknik servisin kullanıcılara yaptığı bu rezilliği üzerine basa basa paylaşacağım.

22 Ağustos 2014 yani 3 ay önce 2000 tl ye aldığım Samsung Galaxy S5 cihazımın ekranı sarardı, 22.11.1014 tarihinde Bursa Samsung servisine bıraktım. daha önce yurtdışından getirttiğim Sony Xperia S cihazımın da birebir aynı şekilde sararmıştı, Sony üretim hatasını kabul etti ve global garanti dahilinde hiç problem çıkartmadan değiştirdi bende servise verirken gayet rahattım lcd ekranın sararması hiçbir şekilde kullanıcı hatasına girmeyeceğini tahmin ediyordum yanılmışım. SAMSUNG'ta ekran sararması kullanıcıdan kaynaklanıyormuş. Samsung servisi ekranın kalitesizliğini ve üretim hatasını kabul etmeyip garanti dışı bırakıyorlar.

Google'da ve sikayet sitelerinde aradığımda birçok S5 kullanıcısının hatta cihazı 1 haftalık bile olan kullanıcıların ekranlarının sarardığını ve hepsinin de garanti dışı bırakıldığını gördüm. Hatta ekran sararması S5 haricinde diğer modellerde de yaşanmış ve servis dışı bırakılmış.

yine aynı gün kullandığım Galaxy Note 2 cihazımın kasası soyulduğu için servise bıraktım ancak kasa soyulmasını da garanti dışı bıraktılar sebebi kasada darbe izleri varmış, evet 1 köşesinde darbe olabilir telefon bu illa ki düşecek ama 4 köşesi de soyulduysa ve diğer köşelerinde darbe yoksa bu üretim hatasıdır. forumları araştırdığımda Note 2 nin kasasının soyulmasıyla ilgili de bir çok şikayet var ve servis tarafından ücretsiz yenilendiğini yazan kullanıcılar da var.

Servise bırakırken standart olarak iki cihazın üzerine de kendilerini garantiye almak için darbeler ve soyulmalar mevcut yazmışlar, kabul ediyorum Note 2 cihazım kozmetik olarak biraz sorunluydu ama Samsung S5 cihaz üzerinde neredeyse hiç çizik yoktu ve 3 aylık cihaz alındığından beri kılıf ile kullanılmıştı.

Samsung cep telefonlarınızı servise bırakırken özellikle kasası temizse bu yazıyı yazdırmayın.

Son olarak Samsung cep telefonu almadan önce iki kez düşünün ekran sararırsa pişman olursunuz. Kasa soyuluyor ve garanti dışı bırakılıyor. Forumlarda Samsung'un malzeme kalitesinin kötü olduğu sürekli yazılır zaten.

Bundan sonra Samsung cep telefonu, beyaz eşya, Notebook hiçbir cihazı almayacağım, çevremdekilere de aldırmayacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bütün ikazlarıma rağmen kız kardeşim z3 veya z3 compact almak yerine s5 aldı telefonu gece şarjdan çıkarmış hiç kurcalamadan bırakmış saba 96 bulmuş internet kapalı sizce normal mi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bütün ikazlarıma rağmen kız kardeşim z3 veya z3 compact almak yerine s5 aldı telefonu gece şarjdan çıkarmış hiç kurcalamadan bırakmış saba 96 bulmuş internet kapalı sizce normal mi
Samsung bu normaldir bence keske sizi dinleyip z3 alsayms cok buyuk hata yaptı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 10 gün önce s5 için güvenlik güncellemesi gelmişti onu yaptım. turkcel kullanıyorum ve güncellemeden sonra mobil bağlantıda ara ara sorun yaşıyorum. sizde de oldu mu acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon s5 teknik servise gittti geleli 1 ay oldu herhangi sorun yasamadım . Tavsiye ediyorum çok iyi telefon şarjda sıkıntım yok zaten az kaldığı zaman ultra güc tasarrufu acıyorum ve benim telefondan ekran kararmasından servise gitti yani ekran açılmıyordu direkt servise verdik aldı değiştirdi .Bir daha da sorun olmaz umuyorum .

ace2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lolipop Aralık sonu geliyor degil mi ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung kullanıcıları Lolipop güncellemesi için ellerini semaya açtı ahahahaha

şuan ki ben dahil samsung kullananlar ( gerçek )

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galaxy s5 mi yoksa HTC one m8 mi?
Ben iphone 4s 64gb ve 5 16gb'dan s5 geçtim fakat kamera ve MP3 yükleme harici hiç bir ilgi Çekiciliği yok.. Bu yüzden HTC one m8 aldım ve şunu anladım iphone gibi güven verici Android için ise HTC gibi bir cihaz bulamadım eğer HTC one m8 iPhone gibi güvenlik Duvarı olsaydı inanın dünyanın vazgeçilmez cihazı olurdu..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ben iphone 4s 64gb ve 5 16gb'dan s5 geçtim fakat kamera ve MP3 yükleme harici hiç bir ilgi Çekiciliği yok.. Bu yüzden HTC one m8 aldım ve şunu anladım iphone gibi güven verici Android için ise HTC gibi bir cihaz bulamadım eğer HTC one m8 iPhone gibi güvenlik Duvarı olsaydı inanın dünyanın vazgeçilmez cihazı olurdu..
M8 ekran çok kötü ya :/
Pardon karıştırdım oda fllhd mis :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

m8'nin kamerası en berbat olan amiral gemilerinden ultrapixel saçmalığı yüzünden. LG G2 bile m8'den daha iyi denilebilir öyle söylim sen anla. S5 kamera olarak haliylen m8'den çok daha iyi.

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
M8 ekran çok kötü ya :/

Valla şuan 3 cihazı birden kullanıyorum, fakat ses, görüntü ve işletim Hızı olarak HTC one m8 daha seri ve ben müzik hastası olduğum için sesleri olağanüstü bir şekilde canlılık katıyor birde beats de.dre kulaklıkla dinleyince daha süper.. Ve performans olarak hiç bir cihazdan bu kadar verim alamamıştım işletim olarak..

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
m8'nin kamerası en berbat olan amiral gemilerinden ultrapixel saçmalığı yüzünden. LG G2 bile m8'den daha iyi denilebilir öyle söylim sen anla. S5 kamera olarak haliylen m8'den çok daha iyi.

Bence siz başka cihazlarla karıştırıyorsunuz eğer m8'de Apple gibi güvenlik alanı olsaydı hiç bir marka ve model cihaz HTCnin yanına yaklaşamaz... Ve htc one m8'de 3 kamera var her birinin açısı ve grafik ayarları farklı..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence siz başka cihazlarla karıştırıyorsunuz eğer m8'de Apple gibi güvenlik alanı olsaydı hiç bir marka ve model cihaz HTCnin yanına yaklaşamaz... Ve htc one m8'de 3 kamera var her birinin açısı ve grafik ayarları farklı..

İçinde Android açık kaynaklı bi yazılım olduğu sürece Apple gibi güvenli olmasını bekliyemezsin. Ayrıca kamera konusunda m8 vasat internette araştırabilirsin. İyi forumlar