seyithan42
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaslar artık bi s5 m var
bi sorum olacak rotsuz bi fm radyo yukleyebiliyozmu telefona

Ek program kullanırsan internet bağlantısı ile radyo dinleyebilirsinMerhaba arkadaslar artık bi s5 m varbi sorum olacak rotsuz bi fm radyo yukleyebiliyozmu telefona
Kesinlikle öle ben s5 in kameraya kötü demedim z2 nin kamera daha iyi dedim
Şu geçirdi buna eminim.
İnternette hiç bir telefonda suya sokulunca ekran gitmiyor, Samsung un 1 dediğine inanmayacaksin arkadaş interntte su geçiren s5 ler o şikayet edenler ile dolmuş ahahhaha birisi de benim artık![]()
Cok arastirdim burda bile takip ettm.ancak cogu kisi kullanmadan yorum yapiyor.dedmki ayni donma arizalari bendede olcak deglya dedim.fotograf kalitesi cezbetti beni acikcasi lg g2 muhtesem bi tlfn hic sorun yasamadim ama foto cekimi cokda guzel degldi.sirf foto icin s5 terch ettm.
Konuşmana dikkat et bu 1 2. si direk ekran gitti şikayet.com da var gir bak.Bunu neye göre söylüyorsun? Galaxy S5 te F/2.0 Diyafram var bu ona daha fazla alan derinligi saglıyor ve fotolar daha flu netlik ön planda oluyor.
Galaxy s5 z2 i 2 ye katlar 4 ler carpar saglamlıgı gec xperiada samsungta saglam degil ikisinide aynı yerden yere at aynı şekilde kırılır test ettim çünkü.
Galaxy s5te dünyanın en iyi ekranı var bu kanıtlandıda. http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm Birde İngilizcen yoksa androidin sahibi google'nın çevirisini kullan:thumbup1:
Parmak izini Apple mı buldu?
Galaxy s5 te iyiki parmak izi var çok hoşuma gitti ve sürekli kullanıyorum.
Samsung a çöp filan diyorsun ya kedi ulaşamadıgı ete mundar dermiş :thumbup:
O yüzden kullanmadıgınız görmedıgınız telefonların üzerinde ileri geri konuşupta diger alacak arkadaşların fikrini degiştirmeyiniz yoksa bende 1 yıl sony 3 yıl nokia kullandım - eksi yönlerini saysam forum susar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Günde kac defa sokuyorum hic birşey olmuyor sorun sende olmasın dikkat et.
Samsung GALAXY S5 TE Diyafram Araligi 2.0 Bu fotograflarda mükemmel sonuclar dogruyor
Konuşmamda ne varki anlamadım? Dikkat et dedigim konu kapakların konusu.Konuşmana dikkat et bu 1 2. si direk ekran gitti şikayet.com da var gir bak.
Kapaklara dikkat et de o zaman imalı laf gibi duruyor, kapakları kapalı iken su aldı zaten telefon sıfır daha 1 aylık makine sadece ekrana su tuttum tamamını bile sokmadığım halde 2 sanıye kaldı ekran gıttı direk çektim benim cihazım bu şekilde su aldı kapakları kapalıyken.Kimse denemesin su alınca garanti de karşılamıyor.700-800 tl para çıkmasın cebinizden.Konuşmamda ne varki anlamadım? Dikkat et dedigim konu kapakların konusu.
Bunu neye göre söylüyorsun? Galaxy S5 te F/2.0 Diyafram var bu ona daha fazla alan derinligi saglıyor ve fotolar daha flu netlik ön planda oluyor.
Galaxy s5 z2 i 2 ye katlar 4 ler carpar saglamlıgı gec xperiada samsungta saglam degil ikisinide aynı yerden yere at aynı şekilde kırılır test ettim çünkü.
Galaxy s5te dünyanın en iyi ekranı var bu kanıtlandıda. http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm Birde İngilizcen yoksa androidin sahibi google'nın çevirisini kullan[emoji106]1:
Parmak izini Apple mı buldu?
Galaxy s5 te iyiki parmak izi var çok hoşuma gitti ve sürekli kullanıyorum.
Samsung a çöp filan diyorsun ya kedi ulaşamadıgı ete mundar dermiş [emoji106]
O yüzden kullanmadıgınız görmedıgınız telefonların üzerinde ileri geri konuşupta diger alacak arkadaşların fikrini degiştirmeyiniz yoksa bende 1 yıl sony 3 yıl nokia kullandım - eksi yönlerini saysam forum susar.
Günde kac defa sokuyorum hic birşey olmuyor sorun sende olmasın dikkat et.
Samsung GALAXY S5 TE Diyafram Araligi 2.0 Bu fotograflarda mükemmel sonuclar dogruyor
Ben böyle bi fanboy görmedim s5 in diyafram aralığı 2.2 dir z2 nin 2.0 dır.bi diyafram diye bişi öğrenmişsin habire bişiler sallıyosun.Sağlamlığı geç demiş ulan yarabandı tasarımlı leğen plastiği bir kasayla metal bir kasayı aynı kefeye koydun ya seni tebrik ediyorum. Parmak izine nerden girdin bilmiyorum ama internette bir sürü dalgası dönüyor adam akıllı algılamamasını geçtim el hamuruyla parmak izi algılatanlar dahi vardı
Yok onla çarpar buna böler falan yapmayın şunları alt tarafı telefon. Benim elimden hayatında görmediğin kadar telefon geçer arkadaşım telefoncudur. Kullandık biliyoruz S5 in kamerasına kötü demedim ama Z2 nin daha iyi bana göre
Buyrun kamera karşılaştırma videosu
[url]http://www.youtube.com/watch?v=YBGeKekTLPw [/URL]
Senin telefonunda sorun var herhalde kardeş en kısa zamanda servisine göndermen dilegiyle iyi günler.S5 in kamera sı çok kötü gerçek renkleri vermiyor
Bunu neye göre söylüyorsun?
İki telefonun kamerasını inceledin öylemi?
İkisinide yakın uzak aynı ışık herşey aynı şekılde çekım yaptın öylemı.
Ve hepsınden ayrı ayrı çıktı aldın ardından onayladın z2 nın kamerası daha iyi öylemı?
sagdan soldan duydunuz yazıları tam test etmedıgınız telefonlarda yorum yapmayınız Sanal alem her zaman yanıltıcıdır.
Elemenler uydurmayınız iyi günler.
Senin telefonunda sorun var herhalde kardeş en kısa zamanda servisine göndermen dilegiyle iyi günler.
Servise verdim telefon istanbulu gördü format yedi 1 hafta sonra geldiBunu neye göre söylüyorsun?
İki telefonun kamerasını inceledin öylemi?
İkisinide yakın uzak aynı ışık herşey aynı şekılde çekım yaptın öylemı.
Ve hepsınden ayrı ayrı çıktı aldın ardından onayladın z2 nın kamerası daha iyi öylemı?
sagdan soldan duydunuz yazıları tam test etmedıgınız telefonlarda yorum yapmayınız Sanal alem her zaman yanıltıcıdır.
Elemenler uydurmayınız iyi günler.
Senin telefonunda sorun var herhalde kardeş en kısa zamanda servisine göndermen dilegiyle iyi günler.
Xperia ile sen gece çekimi yapmadın herhalde 2 sini al eline ve aynı sahneyi gece çek bakalım gör farkı.Fiyatına göre iyi değil.Gece çekiminde hangisi iyi sonuçta bu bir telefon fotoğraf makinası değil dikkat et
Adamlar inceliyo zaten ben niye böyle bişey yapayım ama ikisinide kullandım evetben senin gibi sanal alem yalanları söylemedim karşılaştırma videosu paylaştım. Aldığı telefonu kral yapan sensin hayatnda Z2 görmemişsindir Allah bilir.
+ olarak ikisini inceledim falan demedim ikisinide kullandım gözünüzle dikkatli okuyunuz![]()
Xperia ile sen gece çekimi yapmadın herhalde 2 sini al eline ve aynı sahneyi gece çek bakalım gör farkı.Fiyatına göre iyi değil.
Dostum incelemedim ayrı ayrı ama kullandım diyorum.Ve ayrıca kağıt üstünde Z2 zaten üstünOzaman incelemiş gibi yorum yapma 2 sininde kamerasını ayrıntılı inceledim cunku kagıt üzerindede inceledim başka yerlerdede.
İkisinde noislı cıkıyor. lakin ikisindede ısoyu 100 yapıp perde hızını yavaşlatırsan anca öyle güzel görüntü elde edersin ondada tripod lazım o yüzden telefonlardan gece cekımınden fazla birşey beklemeyın yakın cekımlerdede flaşh önemlı rol oynuyor tabikide.
Dostum incelemedim ayrı ayrı ama kullandım diyorum.Ve ayrıca kağıt üstünde Z2 zaten üstün![]()
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun s5 i servise gönderdim değişim dediler değişimde orijinalini vercekleri ne malum nereden anlayacağım açıklar mısınız ?
Merak ettim bende ne olduda değiştirdi cimri samsungArkadaşlar lütfen yardımcı olun s5 i servise gönderdim değişim dediler değişimde orijinalini vercekleri ne malum nereden anlayacağım açıklar mısınız ?
Kutuda yazarTelefonu aldım 3 saat geçti ekran gorüntüsü gelmemeye başladı .Ve ben ıme numarasını nerden bulcam ?